*********יום בחיינו*********(סקר)

sahr12

New member
*********יום בחיינו*********(סקר)

כזוגות נשואים אנו מוצאים את עצמנו מעבירים ימים ברוטינה כמעט קבועה... (מה הקשר אלוהייייםםםםםםםםם....מהרהרת דרמנא ומורטת שערות מהפאה..חחח) שרשרו נא יום אחד מחיינו.. כל התהליך..מצאת החמה עד צאת הנשמה...שנתנחם בזה לפחות שכולנו באותה סירה....חחחחחחח נו כברררררררררררר....

giulietta

New member
רגעעעעעעעעעעעע

(עוד שני עמודים
) תגיד, עברת לעבוד אצל מינה צמח? כדאי לך, יש לה מלאן עבודה עכשיו.

נעמי 1

New member
אצלי זה ...

מינ(ה)חי... אבל עד שזה צומח... חחחחחחחח יום ביומיומי... קמה... מצחצחת... (לא, אני לא צ´חצחית)... בינתיים הקפה מוכן. ומיד..רצה...זאת אומרת טסה... למחשב...לוחצת...נוחתת כאן... ומתחילה להתמזמז... כמו היום למשל. אבל ת´אמת...בין לבין...עסוקה בעבודה שלי... שמתחילה להראות יפה. ואני אפילו גאה בעצמי
. ואחר כך... צהריים... שלופ... בלי זה אני לא מתפקדת ... ושוב ממשיכה לעבוד. זה אחד מהימים... ות´אמת... לא ממש אוהבת לצאת מהבית. נעמי

נשית~37

New member
אהההה זה קל חחחח

השעון מצלצל אני מכבה ממשיכה לישון מכניסה את האף מתחת לשמיכה (ככה זה כשמתעלמים ממטלות חחחח) בסוף צריך הרי לקום.. קמים.. מקלחת תגלחת (חחחחחח) מוציאה פיתות מהפריזר (לילדים) מתחילה להתאפר....שפכטלים בשש בבוקר חחחח מבט מרוצה במראה (
) פאן קצרצר (או קוקו קצרצר) צעקות לידל שיקוםםםםםםםםם כבררררררררר "עוד שתי דקות אמא"..."אני אוהב אותך את יודעת?" חחחחחח חיפוש גרביים לילדים בערימת הכביסה הכנת סנדוויצ´ים לילדים יאללללללה צאו כברררררררר חחחחח פיזור לבית ספר מוזיקה נעימה לדרך נסיעה של 30 דקות (כשאין פקקים) מגיעים לעבודה מריחים את האוויר...השדות...(ככה זה אצלנו
) איתחול המחשב...בסדר קבוע..מערכת מרכזית, אאוטלוק...פורום חחחחח) מתחילים לעבוד לחץ קצת עבודה הרבה פורום עוד לחץ הרבה נס קפה באמצע וואוו 17:00 נסיעה הבייתה הילדים כבר בבית...לפעמים גם החברים שלהם ארוחת ערב מקלחותתתתתתתת שיעור בית כלים כביסה טלפונים אוףףףףףף כבר 20:30 למיטותתתתת אמרתי הם רואים טלויזיה במיטה ואני כמו גבינה מותכת אחרי מקלחת חמממממה או מחשב או טלויזיה או..... לילה טוב עולם..

הרוטינה של דרדי וארפי..../images/Emo13.gif

חמש ושלושים לפנות בוקר שלושה שעונים מצלצלים ההונגרי קשה לו לקום במיוחד בחורף שקר.. אני"אוףףףףףף נו מה אתה לא שומע את השעון" הוא"בונבון עוד קצת" אני"קום כבר ינעל העולם אני לא מחכה לעוד צילצול תן לישון" ונותת לו בעיטה עם הרגל ואז הוא קם, הולך לעשות מקלחת מתלבש יוצא לעבודה.. אחרי צהרים הוא מגיע בחמש ולפעמים מאוחר יותר תלוי אם יש שעות נוספות נכנס הביתה, ואז גשם הילדים עליו, הולך איתם למטבח שם להם ממתקים האבא הטוב
אחרי זה מגיע אלי (אני ליד המחשב כמובן) נשיקה ואז שואל "נו איך עבר היום? איך את מרגישה, לא כואב הראש? מה קורה שם בפורומים?" כאילו שהפורומים מענינים אותו פחחחחחחחח הוא תמיד מנסה להיות נחמד.. ואז הוא הולך להתרחץ, יוצא ואו שיש ארוחת צהרים כי היה לי חשק להכין ואם אין אז הוא נכנס למטבח לבשל בעוד אני ממשיכה להנות על המחשב(איזה בעל טוב יש לי תקנאו ותקנאו נה נה נה..)ואז יושבים לאכול.. ואז הוא שואל אולי אני יכול לקבל את המחשב לשחק קצת שחמט, ואני כמובן כן כן בטח נותת לו ואז הולכת ומתעסקת לי בשטויות שלי.. בערך בשעה שמונה רואים חדשות יחד ואם יש סרט בDVD רואים יחד.. ובערך בשעה עשר הוא הולך למיטה, אם אני עייפה אני מתלווה אליו ואז גם משחקים קצת על הדרך לפני השינה(לא לשכוח אצלי זה יום כן יום לא
זוכרים נכון) ואז נרדמים עד הבוקר.... וכך זה חוזר... רק לפעמים יש שינוים אם יש מסיבה או משהו לא שיגרתי..

ועוד לא הוספתי את הפינוקים ביומיים

האחרוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כפרה על ההונגרי שלי בחיי הם מומלצים הם בעלים מעולים!!! לא רבים תמיד עדינים שקטים כאלה והכי חשוב צייתנים

4 בבוקר,,, לא נרדמת,,

נו, בטח ,, איך אפשר,, הקטנה צועקת,, עוד חלב,, עוד משחק,,קוצי מוצי,, היא נרדמת,, 6 בבוקר,, הגדולה מתעוררת,,, אמאאאאאאא,, חלביי,,, אמאאאאאאא,, פיפי,, ארוחת בוקר,, קצת דיגדוגים,, והופפפפ,, לגן,,, חוזרת הביתה,, משחקת עם הקטנה, וקצת פורום,, מאכילה את הקטנה, וקצת פורום,, מציירת,, וקצת פורום,, מרדימה את הקטנה,, והרבהההההה פורום,,, מחזירה את הגדולה מהגן,, ארוחת צהרים ולמיטה,,, הקטנה משחקת,, ואני ,,,???? יפה ,, בפורום,,, אחר צהרים,, חוגים, קניונים, טיולים WHAT EVER,, מקלחות, סיפורים, צחצוחים, ריבים, בכיות,, ולמיטות,, ובשעה 8 ,, אחחחחחח,, כולי עונג,, יושבת במרפסת,, עם סיגריה ונס קפה,, לאור נרות,, ומוזיקה טובה,,,(אז מה אם אני לבד,,,,) ואז,,, או מציירת,, או גולשת,, או קוראת,, וכך, יום ועוד יום,, וביום חמישי,,, כשהבעל מגיע,, מתווספות להן,, בילויים שלי,, מלקחות אישיות שלי,, ובקיצור,, הכייף שלי,,,

ואצלי.........

עכשיו שאני מובטלת השיגרה קצת השתנתה... 7 בבוקר קמה מתארגנת מארגנת ת´ילדים 8 כולם לגן ולבית הספר הולכים נכנסת לפורום כותבת בוקר טוב והופפפפ חוזרת לחרופ מתעוררת ב-10 או 11 מארגנת מנקה את הבית נכנסת לפורום ותוך כדי מחכה לילדים הילדים מגיעים...מקלחות אוכל ,שיעורים... ושוב חוזרת לפורום אחר הצהריים משחקת קצת עם הילדים צוחקים ומדברים נכנסת איתם לאינטרנט משחקים משחקים ב-7 מכינה ארוחת ערב... הילדים אוכלים...מקלחות איגונים והופ...הם במיטה ואני לפורום מגיעה יושבת איזה שעה שעתיים ואחר כך קמה...הגיע הזמן בעלי מגיע יושבת איתו משוחחים מקשקשים... והוא חוזר לעבודה ואני חוזרת ל"עבודה"=פורום חחח יושבת פה בלי הפסקה עד שבעלי מאוחר מאוחר בלילה יחזור מהעבודה כשהוא שב....אנחנו שוב מדברברים ולפעמים נכנסים יחדיו לצט וצוחקים ואחר...כך נכנסים למיטה בערך בשעה ארבע.... ומשם תתנו לדמיונכם לעבוד.....

שייכת

New member
הנה המשיח הגיעעעעעע

זה קורא בשעה 5 בערב לערך, כשהוא נכנס הבייתה כשאני על סף אובדן השפיות... יאללה, קישטא, קח אותו ולך! הוא נעלב: "מה עם נשיקה?!" "קח 10 וקינוח בלילה, רק קח אותו ממני ולך!!!" סוף סוף יש לי את עצמי לשעה וחצי... ובבוקר, הוא יוצא מוקדם מאוד, הציפורים עוד נוחרים על העצים. ואיך שהוא יוצא, הגאון של אמא מתעורר ולא מוותר על טיטול נקי, על אוכל, על טיול, על משחק, על קלטת עם אמא לידו ונותן בתמורה רק חיוך... ובלילה, אחרי שהגאון הולך לישון, נחשו מה קורה לאמא???? . . . . . . . . . . . . . . נכון!!!!!! כואב לה הראש... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שש וחצי

מתעוררים...לפעמים עם תוספת של ילדה או שתיים ביננו. בודקת מזג אוויר מוציאה בגדים לבנות מדליקה 103FM בווליום רצה לסנדוויצ´ים בין כריך לכריך מאיצה בהם לקום. שיניים, פנים, עדשות מגע. לובשת חזייה. בודקת ת´בנות....עוזרת להן להתלבש (הוא עדיין בשירותים) מתלבשת. מכינה כוס שוקו לגדולה, בקבוק שוקו לקטנה מתאפרת. הוא יוצא מהשירותים, מתלבש שם לבנות תכריכים בתיקים. שם לי ת´סלולרי בתיק. יוצאים. אני מפזרת את כולם. חוזרת בין 4 ל 5 אוספת ת´בנות. חוגים, חברות, גינה, שיעורים, מכניסה מכונת כביסה, מוציאה מכונת כביסה, מסדרת ת´בית. שש וחצי-שבע ארוחת ערב לפני הזמנת הבנות. מקלחות. מיטה עד תשע. יוצאת לסיגריה במרפסת. אני והוא נפגשים בסלון לחדשות. אני מקפלת כביסה. הוא רואה סרט. אני הולכת להתעמלות או הליכה לילית. נפגשים שוב לסרט ביחד, או סתפ פטפטת בכיף. הוא נרדם. אני הולכת להתקלח. נפגשים שוב במיטה. לפעמים מתחבקים ונרדמים. לפעמים מתחבקים ו...... וחוזר חלילה......ואף פעם לא משעמם. הוא מכין לנו תה עם נענע.

sahr12

New member
ככככככככככ..איזה חיים משעממים

יש לכם-ן........חחחחחחחחחחח איפה האקשן???????קחו על קצה המזלג רק את הבקר שלי.... צעקה!!!!!!!!! אני פוקח עין אחת....מסתכל סביב שמחבלים לא תוקפים.......:) מבין לבד שזו המחבלת שיש לי בכתובה....."קום מאמי קום" הנה שנייה אני קם... נכנס חזרה לנמנמת קלה......אחרי דקה שנראית נצח...... טראאאאאאח!!! מרפק עדין לצלעותיי הסדוקות.....אתה קם או ש......?? קמתי,קמתי אינעל......ומחייך.... היא: עומד לך! אני: באמת????איך לא???חלמתי עלייך....חחחחחחחח היא: כן.......תיזהר לא להשתין על הקיר...תוריד אותו! אני:חושף אותו ומתקרב אליה...."מה דעתך להעביר איזה לק??"חחחחחחחח פופפפפפפפפפפפפפפפ.....נעל בית מתעופפת באהבה לעברי..... אני מענטז לאמבטיה...נעמד מול הראי ומתחיל לדבר אליו... "ראי ראי שעל הקיר מי הגבר שסובל בכל העיר??"חחחחחחחחחח..... היא: (בצעקות מהחדר)..זו רק ההתחלה!:) אני: חושף שיניים לבדוק שהכל בסדר..תסרוקת אפרו המראה הטיבעי... עושה פרצופים.%&*@...ופותח תברז בפול ווליום...... היא: תרחם ,אין מים במדינה! אני: אז תפסיקי לשתות......אני שוטף פניםםםםםםםםםםםםםםםםםםם..... מתכופף לכיור....אחחחחח הגב מציק...מוציא תמברשת שיניים שלי עם משחה בטעם תות ברבי של הבת שלי..(מת על הטעם כמו מסטיק)חחחחחחחח רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר........ שלוק,יורק.שלוק.יורק.....שוב חושף שיניים...פששששששששש לא עזר כלום! חחחחחחחחחחחחח....דוחף תראש מתחת למים.....קצת קררררררררררר.. צועק.......איממממאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא......אייייייייייייייי...... היא: תפסיק!!!!!!!!!הילדה תתעוררררררררר.... אני: יש מצב לקפה אוליי?????? היא: כבר קמה להכין לך! (ישר אני מבין שרק אני אכין...) להמשיך.....זה נראה לכם כבר שנה מחיי אה???כולה 10 דקות... חחחחחחחחחחחחחח......

giulietta

New member
קללה סינית עתיקה מאחלת לך

"שתחיה בזמנים מעניינים"
כמו שאמרו חז"ל- NO NEWS = GOOD NEWS ככה שחיים משעממים זה לא תמיד רע...

אצלי אישתי אוהבת לזמר

מהבוקר עד הערב נראה לי ששיעור אצל המורה לזימרה לא היה מזיק לה

אצלי אישתי אוהבת לזמר

מהבוקר עד הערב נראה לי ששיעור אצל המורה לזימרה לא היה מזיק לה

שייכת

New member
זה מעניינים?!

אם כזה רעש על הבוקר הייתי קוברת את עצמי במיטה וקמה למחרת...

למעלה