יום א', 27/06, "האומן 17", חיפה הנה ההזמנה:
T The Macker Girl New member 22/6/04 #4 כן, זו רק "גיחה". 5 שירים. וזה עולה בין 60 ל-80 ש"ח... ככה שאין טעם לשלם את זה בשביל 5 שירים. אגב, יום שישי הקרוב, כלא 6 עושים גיחה דומה במועדון שבשפיים... הכניסה מגיל 19+, אז רק מיכל יכולה ללכת
כן, זו רק "גיחה". 5 שירים. וזה עולה בין 60 ל-80 ש"ח... ככה שאין טעם לשלם את זה בשביל 5 שירים. אגב, יום שישי הקרוב, כלא 6 עושים גיחה דומה במועדון שבשפיים... הכניסה מגיל 19+, אז רק מיכל יכולה ללכת
T The Macker Girl New member 22/6/04 #3 שתי הודעות: אחת להדר והשנייה לכולם להדר- מחר, 23/6, איזבו מופיעים ב"ג'ה פאן" בת"א. לכולם- הדג נחש מופיעים ב-10 ליולי ב"פיוז'ן" בחיפה.
שתי הודעות: אחת להדר והשנייה לכולם להדר- מחר, 23/6, איזבו מופיעים ב"ג'ה פאן" בת"א. לכולם- הדג נחש מופיעים ב-10 ליולי ב"פיוז'ן" בחיפה.
H Hypnotic Poi§on New member 25/6/04 #9 את לא שונאת ת'דג נחש! החוץ מ... זה רק מי שלא אוהב אותם נכון???
T The Macker Girl New member 25/6/04 #11 נו, בטח... ככה זה שאתה יכול להרשות לעצמך להגיע לירושלים ולראות גם את מרסדס בנד על הדרך... (ואני בכלל לא מקנאה... מה פתאום... )
נו, בטח... ככה זה שאתה יכול להרשות לעצמך להגיע לירושלים ולראות גם את מרסדס בנד על הדרך... (ואני בכלל לא מקנאה... מה פתאום... )
T The Macker Girl New member 26/6/04 #13 ובגלל זה אתה יכול להרשות לעצמך אנשים שגרים שעתיים מירושלים (מי אמר אני? ) לא יכולים להרשות לעצמם...
C choul New member 26/6/04 #14 לא יודע איפה את גרה אבל אני בקושי הולך להופעות בת"א אז אני לא יודע אם זה עדיף
H Hypnotic Poi§on New member 26/6/04 #18 חחחח....... מצחיקים התכוונתי שמחדרה לת''א ומיורלשםי לת''א זה בערך אותו זמן וצלילה אני לא יודעת איך את נוסעת אבל זה 45 דקות בכביש פתוח לאלללה....
חחחח....... מצחיקים התכוונתי שמחדרה לת''א ומיורלשםי לת''א זה בערך אותו זמן וצלילה אני לא יודעת איך את נוסעת אבל זה 45 דקות בכביש פתוח לאלללה....