יום ארוך!!!!

L o r a l

New member
יום ארוך!!!!

היום קמנו בבוקר לצילומים.. צילמנו תמונות חדשות ( נעלה שבוע הבא).. הסובבנו בכל מני מקומות ממש מוזרים כדי לצלם תמונות מגניבות .. ואז אחרי זה הלכנו לחזרה בתל אביב. ואני חייב להגיד, שיש מלא חומר ושירים חדשים לאלבום הבא של ביט 69 (שבטח יצא ב2008 או 2009) והיום עבדנו קצת ויש דברים מדהימים.. אבל יש עוד זמן עד שנלך להקליט חח אז זה לא רלונטי עכשיו ( אולי תשמעו ממש קצת דברים חדשים בהופעות..) חוץ מזה, היום קיבלתי 14 מסרים אישיים ואני עכשיו עובר עליהם ומשתדל לענות לכולםםםם :) Loral.

בית העמק אליפות

רענן תגישד מישהו מהלהקה אירח מישהו מבית העמק במלחמה או היה בבית העמק בט"ו בשבט. קיבוץ בית העמק אליפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo170.gif בית העמק חרא קיבוץXD

געתון שליטה

moran916

New member
חחחחח את גרה ברשפים?? אורטל גרה שם..

וחצמזה.. גשור זה הכי אחי

einatit4

New member
../images/Emo12.gifלצערי אני כבר לא../images/Emo7.gif ואיך את מכירה אותה?../images/Emo12.gif

ליעתע

New member
איפה יש כבר להצטלם בסביון? חחחחח

יש שם רק בתים ו..זהו? טובטוב אני אחכה לראות><

שושי360

New member
לורלל....

שמחה שנהנתםם..... תהנו מכל רגע....בהופעות בצילומיםם...בהכלל..... אני פשוט אוהבת אותךך..... ואת כל ביט 69!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ליעתע

New member
../images/Emo207.gif מפגשפורום ברוקצD:

כל מי שכתב שהוא בא לרוקצ שלחתי לו מסר. מי שבא ולא שלחתי לו מוזמן להגיד לי ולכעוס עלי כל ימי חייו. תקציר המסרXD כל אחד שמגיע לרוקצ מביא לי את המספר פלאפון שלו, אני אעשה דף קשר כל אחד יתקשר למישהו אחד->שרשרת קשר שכזאת, להודיע איפה נפגשים. כדי שיהיה מסודר ולא יהיו פאדיחות *אני* אתחיל את השרשרת ואודיע איפה נפגשים *חשהחשובה* אין מה לדאוג. המספרים שלכם יהיו רק לי ולמי שיתקשר אליכם!
~עד כאן התקציר XD~ מי שעוד לא שלח לי את המספר שלו, שישלח! דההה אז שלחו לי מסר עם השם שלכם והמספר פלא. מי שלא בטוח אם הוא בא שיודיע לי! ממממ.. בקשר לחדשים, שטוענים שהם לא מכירים פה אף אחד ולא נעים להם ושהם באים עם חברים.. בואווו!!! שם מכירים אנשים>< טוב נראה לי שזהו. הגיבו:]

ליעתע

New member
הו כן. ולשלוח רק במסר, ולא בהודעה בפורום><

ומי שלא ישלח עד יום שני ב...4 לא ידע איפה נפגשים
כי אני יוצאת בערך בשעה הזאת אז נמממ..

למעלה