יום אחרי D-DAY

meiritamir

New member
יום אחרי D-DAY

מי שרד? האמת אצלנו קראתי הרבה ומהר - ואז עברנו את הסיוט הזה מהר...פחות מ-30 דקות לכל ההגדה! שיא חדש במשפחה... היה אוכל סביר לפחות NP (ברוח החג) Symphony X - Egypt

Lady McBeth

New member
כוסאומו

אני קוראת הכי מהר במשפחה, אז הייתי צריכה לקרוא לבד כמעט את כל ההגדה . סעמק. הלך לי הקול. NP Audioslave - Nothing left to say but goodbye NE במבה כשרה לפסח!

ק ד ו ש

New member
את יכולה להאשים רק את עצמך

שבחרת ללכת ללמוד משפטים ולקרוא אלפי ספרים.

Lady McBeth

New member
כן...ממש...

כאילו שלימודי המשפטים גרמו לי לקרוא ספרים מהר... או לקרוא בכלל..

JamicaniT

New member
בואנה. מה קרה למסורת ..

למה סיוט? זה גם ככה רק פעם בשנה. לי היה כיף. :)

meiritamir

New member
המסורת...

במשפחת הכופרים ההרצליינית שלי אומרת שרק אמא שומרת בצורה כלשהי...וכולנו מתבאסים מזה. המסורת היחידה היא שאני ואחי הגדול מפעילים לחץ פיזי מתון בערך בשעה 10 בערב לשווא, ובסוף נתקעים שם עד 11 וחצי

JamicaniT

New member
אצלנו זה היה עד 12 וחצי.

אבל גם. הדור הצעיר אצלנו כופרים. [ואני ביניהם D:] בגלל זה נראה לי שעוד איזה כמה שנים כבר לא נעשה ליל סדר .. וזה חבל.

IrIsH BaBe

New member
ואו ואא

בעלה של אחותי כולו התאמץ לקרוא את ההגדה ועוד עם השירים שלו ואני כולי התפוצצתי מצחוק מהאחיין הקטן שלי, בעזרתו העברתי את השעתיים המייגעות של ההגדה ממש מהר. היה אוכל בנזונה והרבה מצות

אצלנו היה ממש מהר...

אחי הקטן הגניב אותי מצחוק.. ואני גם קראתי הכי מהר נאז כול פעם שהיע תורי קראתי מלא מלא כדי שיגמר כבר... היה אוכל מעולההה אין כמו האוכל של סבתא!!

meiritamir

New member
נורמה...

אם היא הייתה שמה לב, היא הייתה עונה במקום הנכון, לא ככה?

קמתי בקפיצה על רגל ימין ...

הליל סדר הכי מקסים שהיה לי בחיים.... בלי בלבולי שכל של האגדה + כסף ומחר אני נוסעת ל 4 ימים של שקט וים ורוגע....

למעלה