יום אחרי הבחירות ...

יום אחרי הבחירות ...

עכשיו כבר לא נותר מאום לעשות . עכשיו לא נותר אלא לדחוף כמה שיותר מצביעים פוטנציאליים לעבודה . עכשיו כבר אי אפשר להציע הצעות , לא פרס ולא פואד ולא אף אחד כבודד , עכשיו חייבים לעשות מאמץ כדי להיות עד כמה שיותר גדולים . אני משוכנע שהעבודה יקבלו בסופו של דבר : 23 מנדטים . אני מקווה ורוצה מאוד להאמין שלא תהייה השחזות סכינים מחר ולא תהיינה קבוצות מפולגות של כן קואליציה ולא קואליציה , אני רוצה לראות מנהיג וסביבו קבוצה תומכת . שנדע ימים נפלאים , יהונתן .

חיים 11

New member
אז אם אין 23 מנדטים?

אז מצנע עוזב בצנעה לחיפה?לא כולנו "מתים" על מנהיגות מצנע(מיהו?) ואנו רוצים את פרס, פואד ואולי גם רמון.מהו עשה עבור חיפה? לי לא ידוע כי איני חיפני, וגם אם הוא מקרין אמינות- זו עדיין לא מנהיגות.בעצם, כמו שהמצב כיום, הוא די גרוע לדעתי: טרור, חוסר שימחה, דיכאון- אולי נניח כעת לשרון שממילא ינהיג ונצטרף לעגלת המנהיגות כמפלגה שנייה עם כמה מהתיקים הכלכליים ובלי חרדים? הלוואי שהבחירות הללו יורידו את ש"ס למחצית ערכה ויושיבו את גימל על גרוע.

בוא ונעשה סדר רגע ...

אני מניח שלמרות כל הסקרים הלא מחמיאים מפלגת העבודה תהייה סביב 23 מנטדים פלוס מינוס אחד . תחשוב רגע רציני , מה היה תורם פואד למערכת הבחירות הקיימת או שמעון פרס או חיים רמון שמצנע לא תרם ? תראה , אני חבר מרכז מפלגת העבודה , באחריות אני אומר לך , אישית לא תמכתי בעמרם מצנע , חשבתי והייתי בקבוצת חיים רמון . למרות שלא תמכתי מצנע ולמרות שגיאות שמצנע עשה בתחיל דרכו כמו הזהות שלו כל כך שמאלה , היא היא אשר פגעה במדיד המנדטים , חד משמעית ! אבל כשמצנע נבחר , כולם היו חייבים ללכת אחריו נקודה . שאלתי מספר פעמים ואני שואל גם היום , איפה היה חיים רמון מנהל מטה ההסברה של העבודה ? מישהו ראה אותו ? אני לא ! אני גם אומר חד משמעית ברמון לא אתמוך לעולם ולא רק בגלל התנהגותו שלא הולמת נבחר ציבור לפחות לפי המדד שלי . אגב , גם אני אינני תושב חיפה אני מתגורר צפונה מחיפה בנהריה , אומר לך חד משמעית , מצנע קידם את העיר חיפה שנות דור מאז אותה תקופה בה היה ראש העיר הקודם אריה גוראל ! אין בכך כל ספק . עמרם מצנע נבחר לקדנציה שניה בחיפה ברוב סוחף ! תושבי עירו אינם פראיירים הם מבדילים היטב בין איש העושה עשייה לבין איש הבטחות שלא עושה מאום . אני מזכיר לך שוב , אינני מתומכי מצנע , אבל הגינות חייבת להיות כלפיו . יום נעים , יהונתן .

ועוד מילה אחת ...

ישיבה בממשלה בראשות הליכוד ללא החרדיים ? חלום ולא מציאות ! לא יהיה בשום פנים ואופן כיוון כזה בזה אני משוכנע . טוב חברים , אני זז לסיבוב קלפיות , יהונתן

אמת ויציב ../images/Emo140.gif

ראיתי באחת מרשימותיך שאתה מזהה מצב בלתי נסבל במפלגת העבודה , מצב בו האחראים אינם לוקחים אחריות , אחראים כמו חיים רמון האחראי הראשי להסברה , אחראי על אירגון לקראת הבחירות מתן וילנאי , ממש נכון , הם לא הורגשו בשטח , השאירו את מצנע לבד ובודד . אוי למפלגה שרוצה להיות בכס השילטון , אגב היכן פרס היה במערכה ? אהה כן שכחתי לרגע מקומו שוריין ! אגב , זוהי הפעם הראשונה שהצבעתי מפלגת העבודה עם רעד בלב , אילולא מצנע לא הייתי נותנת את קולי , פואד , רמון וחבריהם לא ראויים לאמון שלי .

כמובן שאני מסכים לדברייך .

אם היו מבינים ומנתחים את המצב אנשי השטח הפעילים הרבים היינו נראים אחרת . בכל מקרה את מצנע אסור לעזוב מחר תהיינה התוצאות שתהיינה .

למעלה