יום אחד...

חן j

New member
יום אחד...../images/Emo79.gif../images/Emo35.gif

מה אתם חושבים על השיר? לדעתי, מבחינת המילים הוא יפה ומרגש, אבל מבחינה מוזיקלית הוא נשמע לא מושלם, לא גמור כאילו חסר משהו... מה אתם אומרים?

יום אחד אני אהיה מאושר... ../images/Emo42.gif

שיר שמדבר על אושר, תקווה וציפייה לאושר, לאהבה.. אושר שתלוי באהבה, אהבה שתלויה באושר, אושר שלי מול אושר של העולם.. לדעתי הוא מדהים [כמו כל שאר השירים של אלג'יר
] אני לא רואה חוסר שלמות מוזיקלית.. תכלס הוא קליל ונעים, ופשוט מנסה להיות אופטימי שכזה בציפייה לאושר.. "...התקוות של היום הן הכשלונות של מחר אבל - יום אחד, יום אחד אני אהיה מאושר..."

חן j

New member
השיר עצמו המילים מדהים..לא אמרתי של

אני מתכוונת מבחינה מוזיקלית לדעתי חסר שם איזה התפרצות או משהו... לא יודעת מבחינה מוזיקלית הוא לא מושלם,יש משהו שחסר.. אבל כנראה שזאת רק אני...

moshit1

New member
נראה לי הבנתי

מה את מנסה לומר. כאילו יש קטעים שהוא מתארך כזה במילים שלו יותר מדי, והוא נשאר באותו קצב (לעומת נגיד צרפת שבאיזשהו רגע הוא צועק). הבנתי נכון.? אם כן- אז יש משהו.... זה נכון

חן j

New member
הבנת יפה ואני שמחה על כך שמישהו הבי

וגם אני לא חושבת שהוא כל כך אופטימימ כאילו הוא מנסה להיות( אביב) אבל הוא כאילו יודע שהוא סתם משלה תצמו

moshit1

New member
נכון...

לא שיר אופטימי, שיר שמנסה להיות... יענטו לא מאמין בזה אבל זה 'מה שאמור' להיות...

whistler404

New member
שיר לא אופטימי בכלל, לדעתי.

לא נדמה לי שאפשר להגיד על שיר שאומר ש"התקוות של היום הן הכשלונות של מחר" שהוא שיר אופטימי. ה"יום אחד אני אהיה מאושר" נשמע לי לא אמיתי, כאילו כולם אומרים שיהיה טוב, ואמור להיות טוב בעתיד, אבל הוא לא מאמין בזה באמת, ואומר את זה עם ציניות מסוימת.

.... ../images/Emo26.gif

השיר הזה לא אופטימי במצב הנוכחי שלו אבל הוא שואף לאופטימיות.. הוא מקווה לטוב יותר, מקווה להיות מאושר.. "התקוות של היום הן הכשלונות של מחר"
משפט חזק ונכון, ציניות יש פה קצת אולי, אפשר להבחין בה ואפשר לא.. אני חושבת שהשיר הוא יותר שאיפה לאופטימיות מאשר אופטימיות [מתקנת את עצמי ממקודם..]

whistler404

New member
התקוות של היום הן הכשלונות של מחר

זה החלק היחיד בשיר שהוא לא ציני..

ושוב.. זה נתון לשינוי אישי

של איך שמבינים את זה... השיר הזה גורם לי לבכות ולהבין כמה הייתי רוצה לעשות יותר ולהצליח לחייך יותר.. מה שלא קורה

יום אחד אני אהייה מאושר..

השאיפה לעתיד ורוד, השאיפה לאושר, השאיפה בעצם של כל אדם.. יום אחד אני באמת אהב ולא רק פעם אחת אני רואה במשפט את הרצון להיות נאהב ואוהב יום אחד אני אשלח את הידיים אל השמיים..יום אחד אני אצעק עד סוף העולם.. פעם חשבתי שזה סימן לעצב בגלל שצעקה זה מעביר אסוצאציה של עצב, הרס.. אבל אני מבינה שצעקה יכולה להיות מועילה, מועילה באופן הרוחני..לא לעצור את עצמך ללכת הלאה להסתכל קדימה.. התקוות של היום הן הכשלונות של מחר התנפצות של הרגש, של התקוות של החלומות.. אבל יום אחד, יום אחד אני אהייה מאושר.. למרות הכל האמונה שהאושר יבוא. לדעתי השיר נכתב בציניות אבל בכל ציניות יש טיפת אמת. התקווה שעתיד לבוא משהו יותר טוב.. השאיפה לטוב..

למעלה