יום אחד, רק אחד, 24 שעות

רם אזרח

New member
יום אחד, רק אחד, 24 שעות

זו העסקה: יש לכם יום אחד, 24 שעות, לבלות איפה שאתם רוצים בעולם (או מחוצה לו...) ולעשות מה שאתם רוצים. יום אחד שלם. מה הייתם עושים? אני הייתי ביום הזה בניו-יורק (למי שלא היה שם - כשתגיעו תבינו...), בפריז (עוד לא הייתי שם) וסוגר את היום באיזה הופעת רוק של האבנים המתגלגלות או בילי ג'ואל (זמר אמריקאי אהוב עלי).

count on me

New member
וואוו !

אני הייתי טסה לאוסטרליה :) גולשת קצת :) אחר כך חותכת לניו יורק ומפנקת את עצמי עם שופינג מטורף בלונדון :)

pilpelmemule

New member
טוב.. זה קשה

אני הייתי מתחילה את היום בהוליווד XDD כי זה מגניב חחחחח אח"כ הייתי חותכת ללונדון לטייל, לעשות שופינג ולהכיר אנשים שאני אוכל לדבר איתם במבטא בריטי מגניייבבב.. ואם אפשר להיסחף אז בלילה הייתי מופיעה באיזו הופעת ענק עם איזו להקה !! D: באיזה אמפיתיאטרון..!!! XDD עם מלא קההלל.. XDDD אם זו אופציה נסחפת מידי הייתי הולכת לאיזו הופעה של jason mraz או משהו.. הוא פשוט מרגיע (((:) וזהו נגמרה לי היממה.. חבל שזה לא שבוע O_O

chuchi46

New member
נראה לי ש...

הייתי רוצה להיות באיזור של איים עם לגונות יפהפיות, כחולות כאלה ואיזור צבעוני, מין מפרץ על אי אחד מיניי רבים, קטנים ויפים. כשיש רצועת חוף דקה שאחריה העצים, שבצל שלהם אפשר לשכב בשעות החמות. וברור- אלה הם איים בודדים :) אני עם עצמי והטבע. מה יכול להיות יותר טוב מזה?

זה פשוט...

הייתי רוצה לבלות את היום הזה על הירח. לשבת שם לבד.. בשקט.. בזווית טובה על כדוה"א, ולהסתכל מרחוק על העולם המטורף שלנו.. להיכנס לפרופורציות

למעלה