יום אחד אני לא פה...

קרן^

New member
*אלה* יפה שלנו...

התגעגעתי אלייך! לא "דיברתי" איתך מלא זמן... אני שמחה שהיה לך חופש לעניין
לעדכן אותך? או קיי, ככה: יש פה כמה כפולים/ות שכותבים הודעות..... (ולא ממש משנה מה זה אומר) היו קצת "מכות" בפורום
והיו צחוקים, שיגועים ושטויות, כרגיל...... את יכולה לדפדף להנאתך אחורה כמה דפים, ולקרוא, לצחוק וכו´... בלי קשר... מארגנים פגישה אצל מוניק המניוקית
(שאין לי מושג למה היא קוראת לעצמה כך) ויהיה סבבה.. אני חשבתי על ה 15/9 נראה לי שעד אז כולן יצליחו להתארגן ולהגיע.. יחד, לחוד, בקבוצות.. כל זה... you know ...
אז..... יום מצויין שיעבור עלייך!
קרן

plus

New member
קרנינה בוקר או ממי ה-15 הכי טוב!!!

ב-5 אני לא יכולה... או שבאמת תבואו כוווווולכן למלון באמסטרדם!!!! כןןןןן!!!!
לירון

קרן^

New member
הלוואיייייי ויכולתי לבוא למלוןןן

באמסטרדםםםםםםםם
הלוואייייייייייייייייייייייייייייייי
אז קבענו ב 15/9, תכינו את עצמכן נפשית, ותתחילו לארגן "הסעות" חחח
באמת לא ראיתי אותך מאז המסיבהההההה וגם שם לא ממש יצא לנו לדבר אחת עם השנייה, או בכלל... כולן..... אז, יהיה ממש כיף. עכשיו צריך להחליט מה כל אחת מביאה... או איך זה יהיה.. אני אישית מציעה הצעה! לעשות מגבית.. ולהזמין איזה כמה מגשים יפים של פיצה!!!!! מתה על פיצהההההההההההההההההההההההההההה מה דעתכן? יאללה , נמשיך... קרן

plus

New member
פיצה!!!!!!! ../images/Emo21.gif (זה מה יש ..)

ותשכחו מפרינגלז!!!!!! זו לא הכוונה!!! וואלה לא נראה לי תהיה לי בעיית הסעות אז כולן מוזמנות לפיאסטה הקטנטונת שלי...
(החבר´ה ב
: חסר סימן של אוטו!!!).. והגיע הזמן שנשב קצת לא ככה? נשתה, נדבר, נעשן (סיגריות מצחיקות??)..
ומוניק מזמינה אותנו לפיצה!! סתאאאאאאאאאםםםםם...
אני מביאה אזיקים. את תביאי שוט, לונה תביא את עצמה (!!) ופז* תביא את ירח.. איך??? בעצם שכחי מהשוט והאזיקים, נראה לי מוניק מאובזרת למטרות פלג´ר...
יאללה מגניב.. אני יוצאת לסיבוב אז ביי בינתיים!!

לונה..

New member
לירוןןןןןן ממי איפה את?????

מתי את נוסעת???? כל יום אני חיה באשליות שנסעת כבר... אפשר לקבל תאריך מדוייק? אגב, אשליות במובן החיובי בשבילך... במובן השלילי בשבילי... חחח סתם.. מתה עלייך !!!!! אוהבת המון לונה (מולי) המלעונה נ.ב. ראית?? עכשיו יש לי גם מידל ניים

plus

New member
ל.מ.מ דרלינג!!!

טוב נו בראשי תיבות זה לא משהו... אני טסה ביום שלישי בלילההההההה יוצא בתכל´ס 5/9 01:30... אז לא להפרד ממני ו/או לשכוח כל כך מהר, הבנת את זה מלעונתי??!?!! את באה למפגש?? אני אזכה לשמוע את הצחוק הכי מגניב שיש (ע"פ השמועות לפחות..)???!! וואלה את חייבת.. כ"כ הרבה זמן ועדיין אין לי מושג עלייך כלום! *טוב לא כ"כ הרבה זמן אבל בכ"ז..*
יאללה אני עפה מכאן, מצפינה לחיפה.. מחבבת ++
אניייייייי

קרן^

New member
סיבוב נעים! ../images/Emo47.gif

את כבר מסובבת!
אני צוחקת. כולנו מסובבות.. וזה במובן החיובי ביותר של המילההההה
באמת יהיה כיף..... ואם יש מישהי מהמרכז.. קרוב לפ"ת.. או ת"א.. מוזמנות ב|מכונית| שלי (ככה מתגברים על החוסר בסימנים
) אז..... יהיה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ואני מביאה שוט? נראה לי יותר מתאים שאני אביא שולחן סנוקר.. כי בא ליייייייי
טוב..... אני יוצאת לצ´אט... חחחחחחחח... בה ביי פור נאווו לירון
קרן

*אלה*

New member
היי קרנונה!

ראיתי שהיו באלאגנים... חדשות טובות - יש אופציה לצ´ט! סידרו פה את הרשת ועכשיו הדברים פועלים כמו שצריך! רק תגידו ואני שם. בכל אופן, יום מצויין גם לך, *אלה*

קרן^

New member
וואיייייייייי ../images/Emo49.gif *אלה* אני שם..

נכנסת עכשיו לצ´אט... וואי, איזה כיףףףףףף
קרן

למעלה