יום אחד אולי אפרוש כנפיים...יאוולי

*חמודה

New member
יום אחד אולי אפרוש כנפיים...יאוולי

קרן, מתגעגעת אליך !!! מחרתיים, אני אראה אותך...יאוולי חולה עליך, מתה עליך, גאה בך ( הכל במבטא של מרגול) "יום שישי אני אראה אותך....וזה יהיה כ"כ נחמד... ( : ".

skito

New member
נושא תפילה עבורך

תפילת הלב לאלוקים" לפעמים קשה ללכת והדרך מפרכת גם אם זה קשה כפליים אל תרים את הידיים אם הדרך מתפתלת ובאופק אין תוכלת יש תמיד יד מכוונת יש תמיד מי שדואג לך סע עיניך לרקיע ותפילה הלב ישמיע אלוהים שם מעלינו מאזין לתפילתנו אלוהים שם מעלינו מכוון את גורלנו עתידנו לא ידוע המסלול אינו קבוע גם הכוח גם העושר לא יביאו את האושר סעי עיניך לרקיע אלוהים שם מעלינו מכוון את גורלנו

keren007

New member
גולדי......./images/Emo42.gif

אני ממש מצטערת...
סולחת?

*חמודה

New member
כן , אני סולחת לך...אבל

אני ממש כועסת על ד"ר @ היא אמרה שהיא באה, ויצאה לטיול שהיא ידעה עליו לפני מלא זמן??!! זה מגעיל. אני וליבי נהנינו נורא...ואת עדיין מוזמנת מתי שרק בא לך

*חמודה

New member
קרנולוש...

אם היא רוצה, שתתקשר אלי. את יודעת שאני לא קטנונית, ולא מתנהגת ככה אבל אני לא מוכנה להתקשר אליה כל פעם שהיא מפשלת... היא שיקרה לי! ועוד דבר, היא אמרה לי שדודה שלה גרה ברחוב האבוקה בת"א, אז הופתענו ואמרתי לה שזה ממש קרוב אלי ! וזה רחוב ממש לא ידוע ! אז אחרי כמה ימים דיברנו והיא שאלה איך להגיע אלי, אז אמרתי לה שאני גרה 2 מטר מדודתה. והיא אמרה שהיא סתם עבדה עלי. ואמרתי לה שאינ לא מאמינה לה כי אף בן אדם שלא גר כאן ואין לו מכירים כאן, לא יכיר את רחוב האבוקה, והיא לא מוכנה להגיד לי מאיפה היא מכירה אותו...משהו מאוד מוזר

keren007

New member
אוי באמת...

את תמיד רבה איתה ותמיד אתן משלימות דרך הטלפון, אין לי מושג מי מתקשרת למי אבל תמיד הכול מסתדר, וזה שאת מסרבת להתקשר זה סך הכול דוחה את זה שתשלימו. את הרי יודעת שבסופו של דבר את תסלחי לה והכול יחזור להיות כמו שהיה, אז למה לא להתקשר? בשביל הגאוה? עקרונות? זה ממש לא משנה... תתקשרי אליה

*חמודה

New member
תראי...

אנחנו לא תמיד רבות. וחוץ מזה, בזמן האחרון, הריבים הם בגללה, וזו עובדה. וזה לא ריב, אנחנו לא ברוגז, אני פשוט כועסת עליה. ואני לא חושבת שאני צריכה להתקשר אליה ולהעמיד פנים שהכל בסדר או להתנפל עליה ולהגיד לה שנעלבתי. אם היא תתקשר, מה שלא נראה לי שתעשה בקרוב, אז אולי לא נדבר על זה בכלל. אבל זה ממש מעליב אותי, שאפי לו עכשיו, אחרי שהיא חזרה, היא לא מרימה טלפון להתנצל על זה שהיא שיקרה לי

למעלה