יום אהבה

יום אהבה

היום יום אהבה חברה- היום יום האהבה... סתם שתדעו!! שכל אחד יחשוב טוב טוב מה הוא הולך לעשות ביום הזה!! זה יום מאוד חשוב וכל דבר שתעשו ישפיע... כדאי מאוד להתוודות על אהבתכם זה לא יזיק בכל!

טוב... יש לי ווידוי ככה:

אושרי חמי אני....וואי זה קשה לי... אושרי... טוב אושרי אני אני(למי שלא הבין אני כאילו מגמגמת) אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!

חופשיייי חג אהבה שמח ירדןןןןןןן

שתזכי לחיים ארוכים ושתהיה לך אהבה לכל החיים!!!!!!!!!!(ושתפגשי את אדם סופסוף!!!) ולכל הבנות גם...:)

חחחחח איזה יום אהבה שמח יום

אהבה עלוב ביותר.. אני בבית כמו ילדה עלובה.. :( ותודה כפרעלייך שגם לך היהי יום אהבה מושלם ולכולן! ושכולנו ניפגוש את הגיים בויז..(כאילו למי שלא פגש) חחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחח לא רק את לבד בבית כמו ילדה עלובה..... חחחחחחחחחחחחחחחח תראי פתחנו שיחות בכל חור אפשרי!!!חחחחח:)

המשחק הזה זה ככה:

אני אומרת מילה למשל:קוף ואת אומרת פישקי שזה אומר(איכסססס)או פאשקי שזה אומרררררררר(אמממ טעים,יפה ,מדליק...)הבנת?????????. (דרך אגב המצאתי את המשחק הזה הרגע)...חחחחחחחחחח

גם את המילים האלה המצאת בטח אה

חחחחחחחחח סבבה בואי נתחיל.. :] אדם יוסף חחחחחחחח וואי מעניין מה תגידי :)

מההה אדם יוסף פישקי?!?!?!

פישקי זה איכססססס פאסקיי משהו כזה זה טוב..חחחחחחחחחחחחח.. סתומה שכחת את המילים חחחחחחחחח דודו טופז פישקיי ברמות בעעעעעעעעעעע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח שחכתי את המילים שאני בעצמי המצאתי...חחחחחחחחחח איזה סתומה אני..

תיקון תיקון תיקוןןןןןןןן

אדם יוספ פאשקי פאשקי פאשקיייייייייייייייי הבן אדם הכי יפה בעולםםםםם(אחרי אושרי)....סליחה על הטעות...

חחחחחחחח קרועה ולא הבנתי חחחחח

כפרות על אדם יוסף המלך!! :) טוב אמרתי כבר דודו טופז פיישקי

למעלה