יום אהבה שמח

עתליה28

New member
יום אהבה שמח

היתה לי אתמול תקוה גדולה היום כבר אין לי צלצלה אלינו בשבוע שעבר אישה שרוצה להיות פונדקאית דברנו איתה בטלפון כמה פעמים אתמול נפגשנו במסעדה היא שקרה לנו יש לה 6 ילדים רק 3 גודלים אצלה היא חשבה שהיא תצליח לשקר עלינו שאלנו אותה כמה לידות והיא אמרה 6 נמאס לי בטלפון היא היתה מאוד חמודה ובעלי ואני כבר שמחנו מה עושים? עתליה

עתליה חמודה

עתליה,זה ידוע שלעיתים יש אכזבות בכל התהליך הזה, בהפרייות,בביוקרטיה,וכן גם במציאת פונדקאית. עתליה,תמיד בעזרת נחישות,דבקות מגיעים למטרה,למרות כל מפחי הנפש אני מצטערת בשבילך. טוב ש"עליתם עליה" כבר בפגישה הראשונה. עתליה:תדעי לך שיש בנות טובות,בנות שיספרו אינפורמציה נכונה,ובנות שמתאימות לתהליך. מצטערת על עוגמת הנפש לסיום:אל תתייאשי

mondani5

New member
עתליה יקירתי../images/Emo182.gif../images/Emo24.gif

אל יאוש,חשבי שאותה אשה באמת התכוונה להיות לך פונדקאית,אך חששה לאמר את האמת מאחר שאינה מפותחת מספיק כדי להבין שיש קריטריונים ברורים לאשור פונדקית. בואי אגלה לך סוד קטן
,אלי הגיעה בחורה שנשמעה מהממת בטלפון ,מתאימה להיות פונדקאית וכאשר שאלתי אותה בטלפון האם השתמשה או משתמשת בסמים,היא אפילו נפגעה משאלתי,החוש השישי שלי אמר לי שכן!!!,למרות שהייתי שמחה
שהנה השגתי משהיא כלבבי הייתי סקפטית
,ואז הגיעה הפגישה המיוחלת במסעדה שהזמנתי אותה,הייתי בהלם מוחלט מדובר בנרקומנית המוכרת לי אישית ,שתינו הובכנו,אחרי שהתעשתתי אמרתי לה בעדינות שאני מעריכה את רצונה הטוב למצוא דרך להשתקם,אך לצערי לא יאשרו אותה בוועדה. חזרתי הביתה שבורה לגמרי,אפילו קצת נבהלתי מהרעיון הפונדקאות ,אבל מיד חזרתי לעצמי והמשכתי הלאה והסוף הטוב יגיע,זכרי את המשל שלי "פונדקאות-פסגת הר".את תגיעי בסוף לפסגת ההר אני בטוחה ומאמינה כל כך,חזקי ואמצי ואל תכנסי למרה שחורה,תאמיני לי שכל שלב קשה מאד,גם השלב האחרון שהפונדי שלי בבי"ח ומרבית השעות אני לידה וכל טלפון מקפיץ אותי :"אולי הלידה?" כל העולם כולו גשר צר מאד והעיקר לא לפחד כלל ולא להשבר!!!!!!!!!!! הכל לטובה!!!!!!!!!!!!!
בידידות עמוקה אירית

מירבי*

New member
עתליה, הדרך להצלחה רצופה

אכזבות, קשיים אבל יש למה לצפות..אל תתייאשי, המשיכי לחפש עד שתמצאי את האחת שתתאים לך, היא בטוח נמצאת איפה שהוא.. בהצלחה ושבוע טוב

למעלה