יום אהבה שמח?

Crossface

New member
יום אהבה שמח?

אני מקווה שבשבילכם כן שלי היה על הפנים

Crossface

New member
לא משהו

די קשה להתמודד עם פרדה (זה אומנם קרה לפני חודש) שלפני יומיים הייתם אמורים לחגוג חצי שנה ואני צריך לראות אותה כמעט כל יום לא קל, ממש, אבל ממש לא קל אין לי מושג איך אני מתמודד עם זה לראות אותה כל יום, ניסנו בהתחלה להיות ידידים, אבל זה לא עבד עכשיו אנחנו מתעלמים אחד מהשני זה בערך מה שלומי מה איתך גלי?

GALI02

New member
למה אתה רואה אותה כל יום?

ואם זה המצב אז בטח שאתה לא מצליח להתגבר על הפרידה. אין משהו שאתה יכול לעשות כדי להימנע מלראות אותה??? בכל אופן אני איתך. מחזיקה לך אצבעות שתתגבר ומה שיותר מהר. ומתי שבא לך לשפוך ת´
אתה כבר יודע איפה לעשות את זה... שלומי בסדר. גם לא מזהיר אבל אני מתחילה לחזור לאופטימיות. יש לי מין הרגשה נעימה של התחלה חדשה. אני מתחילה ללמוד באוקטובר. בעצם כבר התחלתי קורס אחד. וזה עושה לי טוב. בקשר לענייני ה
גם אצלי דברים כל כך מסתדרים. היפור הרגיל של אוהבת מישהו שלא מראה שום סימנים שהוא אוהב בחזרה. רק שהמצב קצת מסובך...

Crossface

New member
אני רואה אותה כל יום כי

אנחנו לומדים ביחד תאטרון ועד יום חמישי הבא 1/8 שזה ערב הסיום שלנו (כולם מוזמנים זה בבמת אשדוד, אם יש מישהו מעוניין אני אתן פה את הפרטים המלאים) בכל מקרה אני צריך לראות אותה כל יום כי יש לנו כל יום חזרות לערב הזה אבל אחר כך אני לא אראה אותה חודשיים (חופשה) וזה, אני מקווה, יעזור ועוד בעיה יש לנו חברים טובים משותפים (אבל הם דואגים שלא ניפגש) ומה גם היא וחבר טוב מאוד שלי פיתחו יחסי ידידות עוד שהיינו ביחד והם ממשיכים בזה, ככה שזה קורה הרבה שהיא מתקשרת או שולחת הודאות שאני והוא ביחד. גלי, לא הבנתי את המשפט האחרון שלך, את מדברת על משהו שקורה לך עכשיו? זה לא ממש ברור לי מה כתוב :)

GALI02

New member
טוב אז אני אסביר את עצמי

זה משהו שקורה עכשיו. אבל החלטתי לעזוב את זה. חבר שלי לשעבר נפרד מחברה שלו מיזה 9 חודשים, לפני חודש. לפני שזה קרה אנייצרתי איתו קשר כי רציתי שנחזור. ואז הוא הנחית עליי שיש לו חברה ובלה בלה בלה... אז עזבתי את זה... ואז הוא מתקשר אליי לספר לי שהם נפרדו ושופך לי את הלב שעתיים בטלפון. ואני כבר בהיי. של הינה הוא בטח התקשר כי הוא חשב עליי וכל זה... רק שאחרי שהוא התקשר אליי במשך 3 שבועות לא שמעתי ממנו מילה והחלטתי להתקשר. קודם לפלאפון ואחר כך הבייתה. אחרי איזה 3 ימים של נסיונות בסוף אמא שלו עונה לי ואז נודע לי שהוא כמעט מת שבוע לפני כן. עבר ניתוח חירום מאוד קשה בריאות... כמובן שלמחרת כבר הייתי אצלו בבית... ומאז אני זאת שכל הזמן מתקשרת ויוזמת. והוא כבר בסדר. יוצא מהביית. התאושש כמעט לגמרי. אפילו היה אצלי ביום שני...כתבתי על זה באחת ההודעות לניקוליי למטה... אבל שוב הכל ביוזמתי. מאז יום שני הוא לא התקשר ואני שוקלת פשוט להניח לו. לחכות שהוא יעשה את הצעד. זהו בגדול ומאוד בקצרה.. שיהיה לך אחלה סופ"ש ובהצלחה עם ההופעה שבוע הבא. ולדעתי אתה מוכרח לעשות הכל כדי לצמצם את ההתקלויות שלך עם האקסית... טוב לא ייצא מיזה... ביינתיים זה קצת קשה הבנתי אבל אחר כך אני מאוד מקווה שתצליח לצאת מיזה
גילי

Crossface

New member
אכן, הסברת את עצמך

גם המצב שלך לא קל בכלל פתאום לגלות שקרה לו משהו אני לא יכול לספור את הפעמים שאמרתי לעצמי, טוב, נין למישהו אחר לעשות את הצעד ובסוף אני עושה אותו (אין סיכוי שאני עושה אותו עם האקסית דרך אגב) אולי תתני לו זמן אבל השאלה היא: האם הוא יודע שאת רוצה לחזור? אולי הוא לא רוצה לקבל את התשובה השלילית אולי תעשי מה שהאקסית שלי עשתה תרמזי לו היא רמזה לי יותר מפעם אחד שיש סיכוי שנחזור (לא רציתי,כי אני לא יו-יו) תודה על איחולי ההצלחה, למרות שאין לי מושג מה אני מעלה, זה בעיה אני מרגיש ריק בתוכי, אני לא מצליח לעלות שום רעיון נומאלי וזה שהיא שם ממש לא תורם לזה אבל יהיה בסדר בסופו של דבר בטח יום לפני יעלה לי רעיון אני טוב תחת לחץ :) שיהיה לך סופ"ש מדהים תעדכני מה קורה, תפסת את סקרנותי :)

GALI02

New member
קרוספייס יקר../images/Emo29.gif

ולשאלתך... אממ... לא אמרתי לו בצורה ישירה שאני רוצה שנחזור. אבל העברתי לו את המסר שהוא עדיין חשוב לי ושלא שכחתי אותו כל הזמן הארוך הזה. אני לא חושבת שאני מסוגלת להגיד לו את זה ישירות כי אני יותר מדי מפחדת מדחייה. מה גם שאני לא רוצה להכביד עליו דווקא בתקופה הזאת... אני באמת לא יודעת מה לעשות. ההגיון אומר שאני צריכה להניח לו. אבל הרגש מסרב... אבל נקווה לטוב:) קשה להיות הצד שיוזם. הרבה יותר קל לשבת בצד ולחכות. למרות שיש כאלו שיגידו שהם מעדיפים להיות היוזמים מאשר להתייבש בציפייה...אני מקווה שיהיו התפתחויות ואז אני מבטיחה לעדכן. גילי נ.ב תעדכן אותי גם לגבי ההופעה ובכלל. אני אשמח לשמוע...

Crossface

New member
כמה שאני מבין אותך

הפחד הזה מדחייה, אצלי הוא פשוט משתק. בקשר להיגיון ורגש....ממתי הרגש מתחשב בהיגיון? (אני משתמש בזה הרבה כדי להבהיר איך אני מרגיש) תמיד זה ככה, ההגיון אומר משהו אחד והרגש רוצה משהו אחר השאלה היא מי ינצח בסוף? חוץ מזה עכשיו 4 בבוקר ועוד 6 שעות אני מתחיל מרתון חזרות של 9 שעות!!! (ושוב להיות עם האקסית) וזה קריעה בא ביי בינתיים נ.ב את יכולה לקרוא לי אביחי

Crossface

New member
אני אהיה בסדר, אבל

יוווו, איזה יום כל היום חזרות (ומן הסתם כל היום היא שם) מהבוקר עד הערב היה בסדר, לא נורא כל כך אפילו מצאתי רעיון לקטע שלי אני נתמך בזה שאחרי הראשון לחודש אני לא צריך לראות אותה חודשיים חוץ מאשר משהו שהמורה שלנו הפיל אלינו היום אנחנו נופיע בפסטיבל בראשית בראש השנה אבל עוד משהו, לפני חצי שעה בערך ידידה טובה שלי, שהיא גם לומדת איתנו סיפרה לי שהיום הXית שלי שאלה אותה אם יש סיכוי שאני והיא נחזור להיות בקשר ידידות בלבד כמובן, אין לי מושג.

למעלה