יום אהבה שמח!!

adam33

New member
טוב באב שמח../images/Emo23.gif

בשקט בשקט...אחרי שהילדים נרדמו למרות שלא תכננתי למרות שהיא לא ידעה ערכתי השולחן הדלקתי הנרות אפיתי בורקסים, הוספתי זייתים ..וגם במבה שנשארה צננתי משקה ואז פתחה היא את הדלת נכנסה והופתעה ושניה לפני שישבה צלצול טלפון והשיחה עם משפחתה..התארכה..והתארכה..והתארכה.... ו...

ו... למרות הכל חג אהבה שמח!!!!

לי יש 2 עקרונות: 1. לא עונה לטלפונים כשיושבים לארוחה. 2. לא עונה לטלפונים בזמן "יחד" עם בעל או ילדים. הכל יכול לחכות.... זה המוטו שלי!!!!!

adam33

New member
ו...../images/Emo23.gif

והשורה התחתונה שלמרות הכל היה בסוף המון המון המון
היא אמרה לי אתה
ואני אמרתי כמו תמיד
והיתה
עם המון
ןאחרי ה
היינו שקטים ותשושים כמו
אז כמו שאמרתי ..למרות הכל היה...חגיגה לאהבה..

אחלה ../images/Emo68.gif../images/Emo163.gif../images/Emo23.gif

והלוואי שהאהבה תתנחל קבוע במעונכם. גמ´נחנו חגגנו חגיגה פרטית סוערת... רק ש.... לכתוב עליה אני מתבוששת. (

../images/Emo178.gifלפעמים אני משתגעת ממכם...

מה כל ההודעות ה... שכל הזמן מדברות על אהבת ה"אני", הדרך לאושר על ידי "הסתכלות פנימית" כאילו שכל יום ויום הוא יום הדין. וכאילו שבאמת הדרך לשינוי נמצא רקאצל עצמך!!! אז אני לא בקטע הזה ולך-Beauty אני רוצה לומר שמותר שאצלך הדברים לא יהיו "חגיגה" ומותר שלא יהיה טוב, ולא כל הדברים בשליטתנו גם אם מאוד נתאמץ!!!! ולגבי אלה שמציגים פה סיפורים שלא היו מבישים אף רומן טוב... אני חושבת שאולי הם רק רוצים שנחשוב שטוב להם. או שלא..........

עילית33

New member
חיפוש עצמי

הרשי לי להגיב לדברייך: את- מאמינה שחייך לא בשליטתך, את מאמינה "האני" שךל לא קיים או לא נאהב... את מאמינה שהדרך לשינוי נמצאת מחוץ לך ולא בתוכך.. זכותך. אבל יש אחרים שמאמינים אחרת, וגם אני בתוכם. חבל שאת פוסלת דברי עידוד של אחרים המבוססים כפי הנראה על האמונה הפנימית שלהם, רק בגלל שאת מאמינה אחרת. כולנו רשאים לבחור את העצב או השמחה, הפסימיות או האופטימיות, התלות בחיצון או התלות בכוחינו אנו. בחרת את שלך- כבדי גם את בחירת האחר.

פלסטיק

New member
זה לא כאן ולא שם

זה לא תלוי רק בי, זה לא תלוי רק בסביבתי זו מין אינטראקציה בין שני הדברים, ולכן צריך רצון משני הצדדים, שניים לטנגו

adam33

New member
מותר גם לחייך

גם כשזוג בהליכי חזרה ושיפור הזוגיות אכן ניתן ורצוי להיות בגישה חיובית לא הכל שחור גם כאנו נמצאים בעומק הדיכאון צריך למצא את הדברים החיוביים בכל דבר אני מאמין שכאשר אנחנו פועלים מתוך רוממות רוח ומתוך דיעה צלולה אזיי מעשינו נראים בהתאם ואילו אם אנחנו מונעים מאמוציות ונותנים להן להשתלט על חיינו בסופו של דבר זה פוגע בנו ולכן למרות שאנחנו לפעמים רוצים שילטפו אותנו ויתמכו בנו כולנו צריכים לדעת שניתן ואפשר גם אחרת ואם ישנם בני זוג כאן שהעיצות עזרו להם ואם ישנם זוגות כאן שחזרו ושיפרו אני באמת חושב שזה המקום גם לספר על כך וזאת מפני שזה נותן תקוה לעוד אלו שרואים הכל שחור ושאי אפשר לעשות כלום.

לא אצל כולם...

היום הזה שמח. היום התאכזבתי, היום נפגעתי, היום..... , ועכשיו גם אצלי עצוב. אבל יודעת שזה יחלוף, לא אתן לעצב להתגבר עליי ואל נא תתני גם את.

לכל מי

שחש חוסר ביום האהבה, וגם לעצמי - שחשתי בדידות, התחליף "לאהוב את עצמי" יכול לעזור אך אולי לא די בכך כדי למלא את החוסר ובעצם "אין תחליף" לצורך שלנו לחוש את החיבור עם האחר, ואולי זה סימן שלא נתתי מעצמי די ולא הענקתי לאחרים מספיק, והחוסר הזה הוא הראי שחוזר אלי על שלא נתתי מספיק מעצמי, ואעזוב עכשיו את כל העצות והצדקנות, ובמקום זה שולחת הרבה אהבה לכולכם מכל ה
טלי

Simbiant

New member
לא אצל כולם הוא שמח

יש גם עצובים ויש גם שמחים שהם עצובים מאד מבפנים אם זה מנחם אותך

למעלה