יום אהבה שמח

jess ועוד

New member
יום אהבה שמח ../images/Emo23.gif

שכל משאלות הלב האהובות שלכם יתגשמו ושתמיד תהיו מוקפים באהבה
אוהבת
ג´סיקה

golem

New member
ואני חייב להצטרף ../images/Emo23.gif

לאיחולי יום האהבה..... שתדעו רק אושר ושמחה ואהבה - ולגבי הסדר ביניהם אתם תחליטו באהבה
עזרא

@@

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo141.gifיום אהבה שמח../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

מאחלת לכולנו שנמצא את האהבה במהרה, ושנדע רק אושר וטוב בחיים.
באהבה עצומה שלכם ריקי

sidi

New member
יום אהבה שמח גם ממני ../images/Emo23.gif

גם אני מאחל לכולנו שנמצא במהרה אהבה חדשה (למי שלא מצא). ולמי שמצא אני מאחל שהאהבה תשגשג ותצמח ותישבור שיא חדש וכמובן אף פעם לא תדעך. אה ושכחתי, בריאות אנשים לא לשכוח שנהיה בריאים כי אחרת הרי זה לא שווה.
אני

mariana

New member
יום האהבה שמח לכולם ואפילו לי../images/Emo23.gif

מאחלת לכל האוהבים חג שמח ושאהבה שלכם רק תפרח ותפרח ותשברו את שיא האוהבים.
ותסכימו איתי שיש פה יותר בלי אהבה בינתיים. אז לכם אני מאחלת שתמצאו את אהבתכם במהרה ושיהיה תיהיה הרבה יותר טובה ממה שהיה מרין אני מאחלת לך גם את אותו הדבר(סליחה שאני אנוכית)
אוהבת מרין

~מעיין~

New member
לכל הפורום הזה- יום אהבה מאושר../images/Emo23.gif

לכל האוהבים שיהיה לך יום אהבה הכי שמח שבעולם ולכל האלה שבלי.. לא נורא אנחנו עוד נמצא הלוואי שעוד היום.. אוהבת אתכם מלאאאא
ממעיין

ניקולי

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אחלה יום../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חברים יקרים אני מאחלת לכולכם מתוך
יום אהבה שמחחחחחח ומאושררר שתדעו אהבה אמתית וכנה..וברגע הנכון בזמן הנכון תדעו לממש אותה. אני מקווה שלכל אלו שעדין לא מצאו את האהבתם האמיתית שימצאו להם השנה את בחיר ליבן או בחיר ליבם..
.. שיהיה רק טוב והרבה הרבה
ב
.. אוהבת את כולכםםםםםםםםםםםם ניקול*

../images/Emo23.gif יום אהבה שמח!! ../images/Emo23.gif

לצערי, באיחור של יום. אבל אומרים: "עדיף מאוחר מאשר לעולם לא". ואכן מאוחר. חחחח מאחלת לכל האנשים המדהימים שכאן המון אהבה ואושר מגיע לכם!!! מכל ה

למעלה