יום אהבה שמח

ס י ו ן1

New member
יום אהבה שמח../images/Emo23.gif

.If you give love, love will return to you" .If you give truth, truth will live in you .If you trust, you will be trusted .If you give hope, hope will fill your heart "?What could be more important than these

ס י ו ן1

New member
../images/Emo51.gif בדיוק הצבע..../images/Emo13.gif והנה שיר../images/Emo79.gif

לכל הבודדים שבנו...לשיר ולהתכוון! אל האהבה רוך אולי תשלח בי חץ אחד אל האהבה, תראה אני לבד אל האהבה, מתי כבר תתבונן בי אל האהבה, מתי יבוא תורי. אל האהבה, הן לא אוכל יותר לנשום ללא מגע ידך אל האהבה, נו מה זה בשבילך עוד חץ אחד אל האהבה, נו מה זה בשבילך עוד חץ אחד. אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אל האהבה, אולי תשלח בי חץ אחד מתי תשלח בי חץ אחד לו רק תקשיב לתפילתי הן לא אוכל יותר לנשום ללא מגע ידך. לא אוכל יותר לנשום. (אם לא אהבה אז מי אנחנו) לא אוכל יותר לנשום ללא מגע ידך.

s h o o s h a

New member
דמעות של אהבה

אמרו, כתבו ושרו לפניי ואני משתדלת ומבקשת להאמין ש "רק אהבה תנצח את כל הדמעות"

ס י ו ן1

New member
דמעות של

אהבה מתוקות הן דמעות מאהבה טעויות הן תאמיני וזה הכי חשוב

*יערית

New member
יום ../images/Emo23.gif שמייח../images/Emo23.gif

לאיש שמוסיף שלל צבעים ואושר לחיי ולאושר הפרטי שלי
{מכרה שלי כתבה את זה לכבוד ט"ו באב..ואני משאילה את המילים כי להרגיש אהבה זה הרבה יותר מלכתוב אותה
} אוהבת אותך איש יקר שלי....
+
ט"ו באב
הפאסימים כבר לא מחפשים אחריה אך האופטימים חיים למען חיפושיה ובעוד הסרקסטים צוחקים עליה ההרפתקנים מצחקקים איתה הנשמות הגדולות מעניקים אותה ללבבות הקטנים שרק מקבלים וכשהפצועים, ממנה נמנעים הבריאים - מתמודדים אנשי הרוח מברברים אודותיה אנשי הנפש מבררים תולדותיה וכשהילדים הוגים אותה בליטוף זקני הכפר, מגמגמים תוך סילוף הרגשנים צובעים שלל גווניה הרציונלים בהתמדה מסיידים פניה וכשהאומנים בכשרון אותה מנציחים מוגי הלב, במהירות מבריחים המיואשים מזמן ויתרו המדוכאים יושבים ומקטרים הרעבים טורפים אותה כשהשבעים, מסתפקים בפירורים ואלה - שבאמת - ברקמות מרגישים מחרישים שרון ב

למעלה