יום אדום!!!

יום אדום!!!

בוקר טוב לכולם חשבתי לי אמש על ערסלי שכל בוקר מישהו שיגיע ראשון יבחר את צבע היום. היום, הייתי הראשונה ואני בוחרת בצבע ה-אדום!!! חברים יקרים קדימה לחשוב על כל האופציות שיש באדום שיהיה לכם יום אדמוני רק טוב!!!
 
אממממממ

ומה דעתכם על מאכל אדמוני??? מרענן עגבניות אסייאתי חומרים ל4 כוסות 3 כוסות מיץ עגבניות וואסבי, לפי הטעם 1-1/2 כפיות ג‘ינג‘ר טרי מגורר מעט מיץ לימון 1 כוס קרח כתוש לחיזוק: 1/4-1/2 כוס וודקה "אבסולוט פפר" בבלנדר מערבלים את כל החומרים יחד. יוצקים לכוסות או שומרים במקרר עד ההגשה. בתאבון לכולם!!! רק טוב!!!
 

חן (*_*)

New member
מממממממ.......כמה טעים וקריר../images/Emo175.gif

אני דפקא לא אוהבת אדום, אלא כחול, אבל המשקה הזה שהכנת לי מממממממממממממממממממממממממ............משו...משו.....
וכאות תודה לך, גחלולה, אני מעניקה לך שעון גחלילית מדהים
 
גחליליתי אופינקה ולכולם

ומה עם לב אדום התגעגעתי אז באתי עם המון אהבה שמעתי גם חיפשו אותי , איזו אהבה גדולה , תודה
 

חן (*_*)

New member
../images/Emo124.gifשבלולינקהההההההההההההההההההה

אופו היית ומה עשית? מה זה נעלמת ככה בלי להודיע? דאגנו מאוד !!! כמעט נסעתי לפתח תקווה לחפש אותך. יופי שחזרת
 
לכל המודאגים והמודאגות

אני עדיין כאן , פשוט לא יצא לי להגיע למחשב קצת עיסוקים , נו אתם יודעים .... תודה על דאגה ועל התמונות והאתרים שחיפשתם אותי כ"כ מרגש ואוהב אוהבת אתכם המון
המון
המון
 
מאחר וחן בחרה כבר בצבע

הכחול שהוא אהוב גם עלי א. בגלל צבע עיני ב. כי יש לי סיפור על איש כחול. אבל מאחר והכחול כבר תפוס, אז אני אבחר את הצבע הצהוב. א. בגלל שחזרתי כעת והבת שלי עשתה לי הפתעה,בורקס בצבע צהוב
ב.למרות שבחרתי בצבע צהוב אספר את הסיפור על ילד כחול
הילד הכחול חיי בארץ הכחולים,הכל היה שם כחול. השמיים , הים,ואפילו העצים והבתים היו כחולים. מעבר לים היתה ארץ נוספת ארץ של האנשים הצהובים. הכל היה שם צהוב,הים צהוב הבתים צהובים,ואפילו השמיים והעצים היום צהובים. כל בוקר היה הילד הכחול הולך אל הים הכחול מביט על הים על השמיים,ותמיד תופס לעצמו זוית רחוקה אל האופק.ותמיד קינא בליבו בילד הצהוב.ושאיפתו היתה להפגש עם הילד הצהוב מקרוב ולהכיר אותו.רק היתה בעיה,שניהם גרו מעבר לים. ואותו הדבר היה עושה הילד הצהוב מעבר השני של הים. וגם הוא רצה להכיר את הילד הכחול,הוא מאס כבר בכל האנשים הצהובים,רצה בכל נפשו לשחק עם ילדים בגילו. אך איך יכיר את הילד המוזר הזה? הילד הכחול, שאל את עצמו הילד הצהוב,והגיע להחלטה, הוא יעשה את הצעד הראשון אל הילד הכחול, ישחה אל הארץ הכחולה. וכך עשה. שחה הילד הצהוב בים הצהוב והילד הכחול כשראה את הילד הצהוב ממש ממש קרוב אליו נכנס אל הים הכחול ושחה לקראת הילד הצהוב. וכשנפגשו שניהם לחצו ידיים, התחבקו ויצאו אל החוף. ושם בחוף הם ראו דבר מאוד מוזר ומשונה. הילד הצהוב הפך לילד ירוק הילד הכחול הפך לילד ירוק ושניהם תהו ולא הבינו כיצד? כיצד שינו שניהם את עורם?
הבנתםםם כעת חייבים לספר משהו על צבע ירוקקק
 
אופס קילקלתי לכן תמשחק

הייתי צריכה לספר זאת ביום אחר ולא היום רק אל תגידו לי כעת...שברו את הכלים ולא משחקים
 
הלו הלו הלו, מצטערת לאכזב אתכן

היום יום אדום!!! עד חצות ושום צבע אחר לא מתקבל
נראה מי יצליח מחר על הבוקר לתפוס צבע חדש. נה נייי נהה ננההה נה! רק טוב!!!
 
חצות כבר מאחורינו גחליליתוש

מותר שידור חוזר לצבע הצהוב? למזלי לא אמרתם פוס או שברו את הכלים ולא משחקים. אז אצמד לצבע צהוב... כיייייייייי לימוןןןןןןןןןןן מוסיףףף
המוןןןןןןןןן
 
לימונצ'לו של מוטי

לימונצ‘לו בחורף אלעד רביד צהוב. הכל מסביב צהוב. ערימות לימונים וקליפותיהם פזורות סביב. אם תשאלו פסיכולוגים הם יגידו לכם שצהוב זה צבע מלחיץ. לדעתי, זה צבע מדליק. במיוחד בחורף - כתם אופטימי ביום אפרורי. ברקע, וזה ממש מתבקש, מתנגנות אריות איטלקיות בפול ווליום. מיקה, כלבת הגולדן של מוטי (צהובה כשלעצמה), מפטרלת במטבח, והבלאגן במטבח של מוטי, טבח מוכשר וחבר טוב - חוגג. מעל כל זה - עננת אלכוהול כבדה. תשעים וחמישה אחוז, אם נדייק. ככה עושים לימונצ‘לו בחורף. במצב רוח כזה בדיוק, כשבחוץ קרני שמש אמיצות מנסות לבקע את ענני הגשם, ובפנים שותים את המשקה (הקפוא!), שמחמם את הגוף. שום מוצר מסחרי, עם תווית, לוגו ומחיר, אינו בר תחרות עם הלימונצ‘לו שלכם. כמו אצל כל משפחה איטלקית המכבדת את עצמה, אפשר, ממש בקלות, לרקוח את ליקר הלימונים הזה בבית. ואז, מקץ שלושה ימים, מנפחים את החזה בגאווה ומחלקים לחברים (תופתעו מה רב יהיה הביקוש). הסוד הוא בלימונים. אם יש לכם בחצר עץ של צהובים ולא מרוססים - הרווחתם. אם לא - קומו מוקדם בבוקר (כמוני), שימו פעמיכם לשוק ובחרו לימונים צהובים בעלי קליפה חלקה. אל תתפשרו על הצבע, כי לימון ירקרק, לא יצהיב אצלכם במטבח. את הצבע הוא מקבל רק על העץ. כשאתם מכינים לימונצ‘לו בפעם הראשונה, יחס החומרים המומלץ בסירופ הסוכר הוא קילו סוכר על שלושה ליטר מים (ועדיף מינרליים). בפעמים הבאות תשנו את המינון לפי טעמכם. יאללה לעבודה. --------------------------------------------------------- לימונצ'לו של מוטי סופר חומרים ל-6 ליטר: כ-5 ק"ג לימונים יפים, בעלי קליפה צהובה וחלקה 1 ק"ג סוכר 3 ליטר מים מינרליים 2.25 ליטר אלכוהול 95% (להשיג על מדף המשקאות בסופּרים) + שוטפים את הלימונים מכל ריסוס ואבק דרכים ומייבשים היטב. + מכינים סירופ סוכר: בסיר, מחממים קלות את המים (בשום אופן לא מרתיחים!), מוסיפים סוכר ומחכים עד שיתמוסס. יוצקים לכלי גדול, נקי ואטום (דלי או צנצנת מכוסים בבד, בשום אופן אין להשתמש בכלי מאלומיניום). צריך להתקבל בערך 3.7 ליטר של סירופ. + קולפים את הלימונים בעזרת קולפן או סכין חדה מאוד - קליפה צהובה בלבד ללא הציפה הלבנה (שטעמה מריר). שוקלים את הקליפות - צריך להתקבל בערך קילוגרם. משרים את הקליפות בסירופ הסוכר (הן יצופו למעלה) . + מוסיפים אלכוהול (750 מ"ל לכל ליטר סירופ). חשוב - לא לערבב! מכסים את הכלי ומשאירים במקום חשוך. הסוד, מעכשיו, הוא סבלנות ויציבות. כל נגיעה מיותרת בכלי תעכר את הצלילות של התוצר הסופי. + אחרי שלושה ימים דוחקים את הקליפות לקרקעית, בעזרת מצקת נקייה, ויוצקים את הנוזל דרך פילטר נייר של קפה (או בד צפוף) אל כלי נקי. יוצקים את הנוזל המסונן לבקבוקי זכוכית נקיים ומעוקרים. אוטמים בעזרת פקק או מיכסה הברגה ומעבירים למקפיא, שם מקומם הטבעי. מהבקבוק - יוצקים ישר לכוס. *למתקדמים: באותה שיטה אפשר להכין משקאות עם תפוזים, אשכוליות ואפילו קומקוואט וליימקוואט. אם נסחפים לגמרי אפשר לתבל בגזיזים של ג'ינגר טרי (שיעשה את טעמו של המשקה חריף יותר) ולשנות את הרכב הפרי ומשך ההשרייה לפי טעמכם.
 
פאי לימון--למי שלא אהב לימנצ'לו

פאי לימון של מוטי סופר חומרים לתבנית פאי בקוטר 28 ס"מ חומרים לבצק: 500 גרם קמח לבן 250 גרם שקדים, קלופים טחונים לאבקה 140 אבקת סוכר 1 כף ליקר אמרטו 200 גרם חמאה 1 ביצה 1 מקל וניל חומרים למילוי: 3 ביצים 3 חלמונים 2 כפות ליקר, גרנד מרנייה (או כף לימונצ'לו) 160 גרם סוכר מיץ מ-2 לימונים 60 גרם חמאה, חתוכה לקוביות להגשה: 200 גרם שמנת חמוצה 200 גרם יוגורט עיזים 1 כף ליקר קלואה + שמים בקערה את כל חומרי הבצק, לשים עד לקבלת בצק רך, מחלקים ל-3 כדורים ושומרים במקרר במשך שעתיים. + מחממים תנור ל-180 מעלות. מוציאים מהמקרר כדור בצק ומרדדים. מעבירים לתבנית, מהדקים היטב ואופים כ-15 דקות, או עד לקבלת גוון דבש בהיר (את כדורי הבצק הנותרים, ניתן להקפיא ולהשתמש בפעם אחרת) + בקערת מיקסר שמים ביצים, חלמונים, ליקר וסוכר ומקציפים עד לקבלת מירקם אוורירי - כ-2 דקות. + מעבירים את הקערה עם התערובת לביין-מארי (סיר כפול, מעל אדים). מוסיפים בהדרגה את מיץ הלימון, תוך כדי הקצפה מתמדת, עד לקבלת מירקם סמיך וחלק - כ-15 דקות. מורידים מהאש ומוסיפים תוך כדי בחישה את קוביות החמאה. + מכוונים את תנור האפייה לגריל, יוצקים את התערובת על הבצק האפוי ואופים כ-6 דקות. + מקררים לפחות לילה במקרר. + שמים בקערת מיקסר את כל החומרים להגשה ומערבלים עד לקבלת מרקם קציפתי. מקררים כשעתיים ומגישים עם הפאי.
 
הצהרת אהבה...התאהבתי בצבע צהוב

למרות שגחליליתוש את שונאת את המילה הנה יצאתי קבל ופורום והצהרתי התאהבתי---------->בצהוב חחחחחחחח
פודינג לימון מעין עוגה מאודה שמגישים חם או קר. המתכון הבא הוא מתכון בריטי קלאסי, הלקוח מסיפרה של דליה סמית. 75 גרם חמאה רכה 175 גרם אבקת סוכר 3 ביצים גדולות, מופרדות 75 גרם קמח תופח קליפה מגוררת של לימון קליפה מגוררת של תפוז מיץ מ-2 ליימ'ס או מלימון עסיסי אחד 200 מ"ל חלב * תבנית אפייה עגולה משומנת בנפח של 1.75 ליטר + מחממים תנור ל180- מעלות (לא טורבו). מקציפים במיקסר חמאה ואבקת סוכר, עד לקבלת תערובת בהירה ואחידה. התערובת לא תהיה ממש קציפתית, כי יש יותר סוכר מחמאה. + טורפים את החלמונים ומבליעים בתערובת החמאה בהדרגה, תוך כדי הקצפה. + בעדינות מקפלים שליש מהקמח לתוך התערובת, לאחר מכן מעט מהגרידות, המיץ והחלב. ממשיכים להוסיף את החומרים האלה לסירוגין, עדשהכל נבלע בתערובת. + מקציפים את החלבונים לקצף רך ומקפלים גם אותו לתוך התערובת (התערובת עלולה להיראות מעט "שבורה" אבל זה בסדר). + מעבירים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים על המדף האמצעי כ- 50 דקות, עד שהכיפה מזהיבה. אוכלים חם או קר.
 
למעלה