יולי תמיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
יולי תמיר

צרת החינוך, יולי תמיר, החליטה לנסות ולמשוך את תלמידי ישראל שמאלה יחד איתה אל הפוסט ציונות. מתברר שתמיר נתנה הוראה לסרטט בכל הספרים החדשים היוצאים מעתה ואליך את גבולות 67', את הקו הירוק. אני לא יודע מה איתכם, אבל אם אני הייתי עדיין בבית ספר והייתי מקבל ספר כזה, הייתי פשוט מעביר טוש שחור על כל הקו הירוק וקורא לקו החדש הקו השחור, הקו שיבטיח לנו עתיד שחור מאוד אם נחזור אליו..

Philipil

New member
הכוח לתלמידים!!!

כשאחזור מהפעולה אני אפרסם פה הודעה על משהו שישמח את החברה שעוד נשארו בתיכון. בתור חבר מועצת תלמידים רם מעלה
דברים מעניינים מגיאים אלי מהר...

Philipil

New member
יום רביעי, כ"ב בכסלו

תתקיים שביתה רשמית מטעם מועצת הנוער והתלמידים הארצית. כלומר כל התלמידים בכיתות ז' עד י"ב מצווים לקום ולעזוב את בי"ס בשעה 12 בקרוב זה יתפרסם בצורה המונית יותר, בנתיים זה הועבר למועצות התלמידים בית סיפריות כדי שיודיעו בכיתות. בשעה 2 אחה"צ באותו היום תתקיים הפגנה מול משרד ראש הממשלה, שוב מטעם מועצת הנוער הארצית. כל זה מחאה על קיצוץ בתקציב החינוך וקיצוץ שעות הלימודים המתמיד עדכונים בהמשך

JaboGirl

New member
מה 12..

יום רביעי אני מסיימת בחמישה לאחת אז זה לא נותן לי הרבה. חוץ מזה שהשביתות האלה של התלמידים אף פעם לא יוצאות לפועל. מאיימים להעניש ואז יוצא שרק מיעוט לא מגיע והוא באמת נדפק.

Philipil

New member
השביתות הקודמות לא היו שביתות

לפחות לא רשמיות מועצת הנוער הארצית גינתה אותן, ומשרד החינוך לא הכיר בהן מכוון שהן לא באו מגוף מיצג. הפעם השביתה היא רישמית ולבתי הספר אין רשות להעניש את השובתים

MS6

New member
אגב הנה הקישור

אפשר רק להתבייש בשרת חינוך כזאת

JaboGirl

New member
תגידו.. (ניצלוש קל)

ביום ראשון מציינים אצלכם בבי"ס את יום זכויות האדם והאזרח? מגיע פוליטיקאי כלשהו או משהו בסגנון? כי אלינו מגיע עזמי בשארה.

MS6

New member
הזדמנות לעשות גיוסים לבית"ר..

הייתי עושה מזה מטעמים.. וזה גם יכול לעזור לך מאוד עם הגיוסים למעו"ז החדש.. אפשר לעשות סוג של מחאה, אפשר לנסות לפוצץ את העסק, את יכולה גם להכין מאות פלייארים ולנסות לנצל את העניין ולשים אותם באיזה פינה.. זה יכול להיות אחלה קיק בשביל המעו"ז.

חבר'ה

עזמי בשארה רק היום קרא לח"כ מהליכוד:"לך תזדיין". הוא הלך לסוריה שהיא מדינת אויב של ישראל, ומדבר בגנות מדינת ישראל. אפשר לעשות מזה הרבה דברים,אבל זה עניין של רצון ואנשים. זה יכול להיות אחלה קיק למעו"ז, ואם תרצי לעשות כאן בפרטי או דרך הפורום, זה אחלה. (ציפי- עוד מעט נעלה את הסטיקר שהכנו)

Philipil

New member
ציפי, אם אני משיג לך רימון

ולא כזה שאוכלים. את מבטיחה לתפעל אותו כמו שצריך?

למעלה