יוליוס השבור....

taltallim

New member
יוליוס השבור....

ואמנם אני חדשה פה... אבל הספקתי לעקוב במקצת, כן גם אחריך... ושינוי שם מצביע על שינוי פנימי שזה טוב בכל מקרה בחיים, אך לעבור משבור לקיסר זה קצת.... איך לומר מהיר ואולי מסוכן??? זאת אומרת מדה-ווליואציה לגרנדיוזיות... (וסכנות של בגידות ושאר ``מחלות`` אצל קיסרים). מכל מקום... מקווה שתמצא את מקומך הנכון והמאוזן, של שלווה והרמוניה - עד כמה שניתן בעולם מטורף ובלתי וודאי זה. תלתלים.

יוליוס

New member
כמעט

תראי , עקבת אחרי ( מחמיא או מפחיד) או .קיי. וזה מה שיש לך לומר? חשבתי שאני טיפה יותר מעניין בכל אופן השם לא מסמל קיסרות ואימפריאליזם אלא בגידה , אכזבה צניחה מגדולה ועוד.. אני

taltallim

New member
פראנויה???

כגודל התקווה גודל הנפילה... ואין צורך בפראנויה - כוונתי היתה טובה ואיחולי כנים. אתה בהחלט מעניין - כמו כולנו כאן. סוף שבוע נעים, תלתלים.

יוליוס

New member
תלתלית חמודה

חלילה פראנויה, חלילה להיפך, מחמאה גדולה מזו? כן הייתה תקווה ואפילו גדולה (שלא כהרגלי , אני חייב לציין) וכן, הנפילה הייתה חזקה, חזקה כ``כ , עד כי הפכתי : :``השבור`` ברם , לאחר כשבועיים פה החלטתי להפוך ל:``יוליוס`` משמע , המרומה הנבגד ואם היית אומרת את דברייך (את, או כל אחד אחר,לא להיבהל מאחריות ,אה?) אולי היה נחסך כאב גדול מליבי אבל תודה בכל אופן אני

למעלה