יולב קאפ!!!!

כלום לא הולך

בואו נפסיק להשלות את עצמנו שנילחם על המקום הראשון מול מכבי ת"א כי אני אישית כבר מקווה שנסיים את העונה מקום 4 לפחות שיהיה לנו יתרון ביתיות ברבע גמר הפלייאוף, נראה לי שהלך לנו בקלות בתחילת העונה אבל עכשיו אני מקוה שלא תבוא מפולת של הפסדים. לגבי היול"ב אני מקוה שנתפוס בסוף מקום שני (ב"ה) או מקום שלישי עם מאזן טוב.

מתקשר

New member
אם מפרקים את הקבוצה ליחידים היא

מעולה. כל שחקן בפני עצמו מעולים יש אפילו שחקנים ברמה גבוהה יותר ממכבי (פריינד). אבל ללא ספק מפתיחת העונה הפועל לא מציגה יכולת והטעויות שלה הן טעויות של מאמן נטו!!! שפר לא חוזר לעצמו הוא חייב לקבל ספסול רציני

לגבי סולומון

שמעתי לפני איזה חודש בערך שברדיו י"ם ווילי אמר שלא טוב לא כל כך בפילזן והוא מוכן לחזור מתישהו אלינו אפילו להתפשר על כסף אני מקווה שהעניין הזה לא נשכח.

שiש

New member
לא נשכח ולא נסלח ../images/Emo3.gif

דווקא אתמול שמעתי דיבורים על כך שסולומון מתחנן לחזור. גם אנחנו מתחננים שהוא יחזור, אז אולי שמישו יעשה משו???? יש גם כל מיני דיבורים על לשחרר את ריקי פולדינג. בכל אופן, מבלה-בלה לא יוצא שום דבר. צריך להתחיל לעשות מעשים, קימאני לא יוכל להמשיך לשחק עם עצמו עד סוף העונה.

הצעה

ויליאם out סולומון in פולדינג נשאר! יש לו כשרון הוא שחקן טוב טרימינגהאם פותח קבוע בחמישיה . להביא ישראלי דומיננטי בעמדה של שפר וששפר יהיה על הספסל בדרך כלל, אני מדבר על טפירו או ליובין מי אמר שהיא אפשר להביא אותם?

למעלה