יוטיוב

tomerldt

New member
הייתי חייב לראות במה מדובר ו.....

השיר הזה...

hila 2580

New member
אני לא מבינה למה אתה כ"כ שונא אותו..

זה אחחלה שיר!! טוב,, אולי זה בעצם כמו שאני לא אוהבת את "טיול בשדירה.."

tomerldt

New member
איך אפשר לא לאהוב את טיול בשדרה?!

האו האו האו דו יו דו יו דו.... הוא כל כך גאוני ומצחיק. ילדים טובים \ רעים מעלה לי את העצבים, הוא מונוטוני ו....ילדותי מדי ולא יודע להסביר, אני שומע אותו ולוקח כדור הרגעה כל פעם אחריו

hila 2580

New member
מה אני אעשה?? אני מנסה..

ואני פשוט לא מצליחה.. זה נותן לי רעיון!!! שכל אחד יכתוב שיר שניים או שלוש (גג שלוש, לי שניים וגם זה בהתאמצות) של ייודית שהוא לא אוהב .. אני אתחיל... כמו שאמרתי: טיול בשדירה אגדת אופליה (כן כן.. הוא ממש מעצבן אותי!! )

tomerldt

New member
רעיון יפה :)

אני לא אוהב את: אני משם - מתעצבן ממנו כל פעם מחדש ילדים קטנים ילדים גדולים - לא סובל אותו!! שירה - הוא חמוד אבל לא מעבר לזה... בכל מקרה לא הצלחתי לחשוב על שיר אחר במקום שירה

tomerldt

New member
לא!! תיקון!

אני משם - מתעצבן ממנו כל פעם מחדש ילדים קטנים ילדים גדולים - לא סובל אותו!! פעם -לא יודע להסביר אפילו למה

ToMeTiN

New member
אין דבר כזה, כל השירים של יהודית יפים:)

ובכל זאת... אני לא אוהבת את- שיר ללא שם שבתות וחגים באה מאהבה יש עוד שאני פחות אוהבת, אבל ביקשת רק 3

tomerldt

New member
איך אפשר לא לאהוב את באה מאהבה ושבתות?!

בחיים אני לא אצליח להבין \=

Bbaby

New member
ואת פאקינג שיר ללא שם

ולא לאהוב את טיול בשדרה זה מוזר?!?!?!?!!? וואו, זה מוזר. אלו שירים מדהימים. שמעו, אני בבעייה כי תאכלס, אין אצלי דבר כזה לא לאהוב שירים בדר"כ, כלומר, לא בגלל ההערצה או משו, פשוט כי אני לא שונאת שירים....

גג שלוש?

הוא הולך ממך ילדה קטנה ביער שניהם ההכי שנואים עליי... אני ממש לא אוהבת אותם. כאילו, הוא הולך ממך אין תירוץ, זה לא יהודית, זה יענקל'ה. אני לא מתחברת לשיר. וילדה קטנה ביער דווקא היה יכול להיות לו פוטנציאל אדיר, יש לי שיר די דומה לזה שכתבתי בעצמי (לפני שבאמת ישבתי וקראתי את המילים או הקשבתי לשיר עד הסוף), והוא באמת היה יכול להיות מדהים, והוא באמת מדהים, חוץ מה"ילדה קטנה ביער" שחוזר על עצמו ונשמע די... נסתפק בלהגיד - לא טוב.

venustudent

New member
גם אני לא משתגעת על "ילדים טובים"

למרות שדווקא אחרי ששמעתי את הביצוע שנתנו לו קישור כאן עם ההפקה המקורית משנות ה-80 (עד אז הכרתי אותו רק בגרסת ההופעה), אני קצת מוכנה לקבל אותו... טיול בשדרה גם לא מהאהובים עליי. וגם-"אם בוא", תמיד הוא נראה לי תקוע בסוף האלבום "געגוע".

tomerldt

New member
גם לדעתי הוא לא סיום טוב לסוף הדיסק "געגוע"

יכלה לבחור שיר אחר... שאר הסיומים של יהודית משאירים הלם לדעתי.... הם מרגשים בצורה מטורפת כמו "ואחר כך תבוא שלוה", "בגן מוקסם", "גלוי ונעלם" ו "את הכל אזכור".... געגוע נגמר בצורה מבאסת יחסית, אבל עדיין אני מת על הדיסק הזה

למעלה