יוחנן מכפר גלעדי

אדה1

New member
יוחנן מכפר גלעדי

הי לכולם, אחרי שכולם המליצו פה על יוחנן מכפר גלעדי, קפצתי לבדוק - הכצעקתה. מצאתי חנות גדולה עם מבחר יפה והעיקר - יחס מדהים!!!! לא ניתקלתי בכזה שירות ויחס אדיב בשום חנות. כל מי שצריכה מוצרי סידקית - זה המקום. אגב, לפני שנכנסתי אליו הייתי בחנות אחרת - לא יודעת מה שמה, היות והם לא קיבלו כרטיס אשראי יצאתי ומצאתי את יוחנן שהיה גם זול יותר מהם. בקיצור - מ-ו-מ-ל-ץ. שיהיה לכם יום טוב.

מומלץ מאד, זה נכון, אבל כדאי לזכור שהם מוכרים

רק כמויות גדולות. לרוב זה מאד משתלם - חבילה של 10 סלילי חוט למכונה עולה 4 שקלים, למשל. אז אני מבקשת מכולם לא לבזבז להם את הסבלנות בבקשות למטר סרט, בבקשה.

אדה1

New member
חוטי קונוס בכל מיני צבעים לאוברלוק,

גומי, דבק, דו מחט וזהו. לא הרבה....

yomuledet

New member
תודה! קבלי עוד שאלה:

יש בכפר גלעדי /דרך יפו אזור סדקיות? אהיה שם ביום א' לצרכים אחרים וחשבתי לנצל את המומנטום... אגב המחיר מעולה! - אני ירושלמית מכירה ישר והפוך את כל החנויות (סדקית ובדים)בירושלים כולל את מבנה האישיות של המוכרים.... אם אני יכולה לעזור לך בעניין המקום אשמח...

אדה1

New member
אני לא מומחית לאיזור. אך

ברח' כפר גלעדי יש לפחות 3 חנויות לסידקית שאני ראיתי. המחיר אכן מעולה - קניתי בעבר קונוס אחד במחיר של 10 שח' ועוד חשבתי לתומי שזה מחיר לא רע... לא בדקתי ברחובות הסמוכים. מצאתי את אשר הייתי צריכה אצל יוחנן - והלכתי לדרכי. אני ירושלמית לשעבר - מכירה רק את החנויות הותיקות שבירושלים. בכל אופן תודה על האופציה. כשאזדקק ,אשמח להעזר בך.

יש להדגיש שהחנויות בכפר גלעדי מוכרות רק

בכמויות, ולא חצי מטר מסרט זה או אחר, רוכסן אחד ושלושה כפתורים. בכפר גלעדי יש כמה חנויות סדקית, וברחוב הקישון המקביל, בין מטלון לוולפסון, יש שתי חנויות שמתמחות בחוטים - חוטי ליז ובונופיל. בחנות הזעירה של בונופיל יש, מלבד חוטים ויחס חביב, גם עזרי תפירה נוספים - מחטים, גירים, קוצצים, פורמים, סרטי מידה וכאלה, אבל לא סרטי קישוט, כפתורים רוכסנים וכל השאר.

למעלה