יוזר ADMIN

nikeless

New member
יוזר ADMIN

שאלה שכרגע מטרידה אותי.... רוב התחנות אצלנו בארגון הם 98 , ותחנה אחת שכרגע הגדרתי זו 2000 . שאלתי היא איך אני מוודאה\קובעת שמעבר ללוגין לדומיין, גם היוזר המקומי הוא administrator ?

פוֹלי

New member
תחת user accounts

מוודאת כי שם היוזר כלול בקבוצות administrators. אם לא - נכנסת כיוזר אדמין ומוסיפה אותו.

Arielvista

New member
אני חושב שהוא התכוון למשהו אחר

מה שאני הבנתי זה שהוא שואל איך הוא מגדיר את היוזר המקומי כ אדמיניסטרטור מקומי

nikeless

New member
לא לא לא פולי צדקה,

יש לי יוזר שכושה לוגין לדומין, ואני רוצה לוודא שיש לו גם הראשות ADMIN במקומי (לצרכי התקנות וכו )

nikeless

New member
רק כשי שיהיה ברור לי ..

מה שאת אומרת זה לוודא שישנו תחת user accounts יוזר מקומי באותו שם ? כלומר , מספיק ששם היוזר זהה (גם לדומין וגם ומקומי ) ושיהיה ADMIN במקומי ?

פוֹלי

New member
מה שאני אומרת זה שאת צריכה לראות

אם היוזר הנ"ל נמצא בכלל תחת ה user accounts. אם אני לא טועה, בהתקנה רגילה של 2000 ו\או XP יוזר רגיל של דומיין לא נרשם בכלל תחת ה user accounts ואז הוא בעצם יוזר רגיל ללא הרשאות התקנה ושינויים. את צריכה ללכת ל user accounts ולהוסיף את היוזר הנ"ל ולתת לו הרשאת administrator.

nikeless

New member
זה ברור ...

נשאל אחרת, יש לי יוזר בדומין שעושה לוגין כ שמוליק, בנוסף ,במחשב המקומי יצרתי יוזר בעל הרשאות admin וקראתי לו גם שמוליק . האם אני יוכלה להיות בטוחה שכשהמשתמש עושה לוגין לדומיין בתחנה הזו, יהיו לו בטוח הרשאות admin .?

פוֹלי

New member
בתחנה עצמה את צריכה ליהיה רשום

שיוזר שמוליק מדומיין XXX הוא אדמיניסטרטור. *חבל שאני לא בעבודה, הייתי מצרפת צילום מסך*

פוֹלי

New member
גוגל, גוגל, גוגל...

בדיוק כמו שמסומן בתמונה. במקום המילה administrator שימי את שמוליק, ואת הדומיין שלך, ותחת קבוצת group תוודאי שהוא על administrator

למעלה