יוו שמעו מש'ו!!!!!!

33emily33

New member
יוו שמעו מש'ו!!!!!!

סורי שאני פותחת הודעה חדשה אבל אני חייבת להתלהב!!!!! עשיתי לעצמי עגיל בשפה... ואחותי עזרה לי
עשיתי עם סיכה ובגלל זה זה דק... אני צריכה להרחיב את זה..... רק מקווה שמי שלא צריך שיגלה את זה לא יגלה את זה......הורים ומקווה שהמורים לא יגידו לי להוריד את זה כי אז אם אני לא אוריד הם יכולים להגיד להורים וזה לא טוב.......
הקיצור אני מאושרת!!!!!!!! חוץ מי זה שעכשיו אני צריכה להרחיבב את זה כדי שיכנס עגיל... אבל אולי יש עגילים יותר דקים .....כבר נראה...... פשוט הייתי צריכה להתלהב למיש'ו........חוץ מי זה שאני גם הולכת להתלהב לקומונת לירון לב.....חחחחחח

MC עידן

New member
איזה שווה!

כל הכבוד לך. גם אני רוצה לעשות אבל מישהו בכיתה שלי עשה ואמרו לו להוריד זה אסור אצלנו בבצפר אז בגלל זה אני לא עושה.

EleVaTioN

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

עשית לבד??????????????????? איזה מאגניבבבבבב אבל זה ממש מסוכן
תזהרי מאינפקציות וכאלה

Unaffected

New member
לא חסר כאלה..

שעושים לעצמם חורים... יש ילד בשכבה שלי שעשה לעצמו בגבה ובשפה ובערך בלשון.. אבל הוא בכלל מופרע אז הוא לא דוגמא
בכל מקרה זה מאוד מסוכן

T a b a s c O

New member
וועעע...אני רוצה וומפיר ):

ואנטי-אייברו ואנדר-מש'ו..(שחכתי איך קוראים לעגיל הזה) וועע..

Unaffected

New member
אנדרגאונד?

העגיל הזה שבחוט של הלשון? אם כן אז אני גם אני די רוצה אותו ,אבל קודם עגיל בגבה
ואממ לא עושים אנטי אייברו בארץ עד כמה שאני יודעת..

T a b a s c O

New member
אז אני יעשה לעצמי אנטי-אייברו

וכן זה החוט הזה..וזה גם טוב כי ההורים שלי לא ישימו לב הרבה זמן P:

Unaffected

New member
אתה מפגר?!

אנטי אייברואו זה סרפס..יהיה לך קשה להשיג עגיל לזה וזה ידחה לך..

Dcup

New member
די די די מתי תלמדו?!

לא עושים פירסינג לבד! אתם לא יודעים איך, לא יודעים איפה ולא יודעים כלום! אז תעשו לעצמכם טובה ואל..

חח אנדר משו

בלעכס זה דוחה.. נממ תחדשי.. שמעו איזה באסה! גיליתי שנסתם לי החור השלישישלי ואני צכה לעשות חדש \: אוף..! אממ מזה אסור אצלכם בביצפר? אצלנו מותר לעשות איפה שרוצים...כאילו אין שום חוק בתקנון נגד זה..:)

RoCk StaR 1

New member
יא

מגניבב תחדשי!! אני מתהה לעשות עגיל בגבה אבל אני מפחדת =\

gcnet

New member
תחדשי

זה קצת מאוד מוסכן אבל שיהיה, תהני לך P: חחחח ותתחדשי הלוואי שיסיכמו לי עגיל בגבה עד גיל 16 =,[ אני כ"כ רוצה

Dcup

New member
מה?!

אני לא מאמינה שאתם אשכרה אומרים לה מגניב! מה מגניב בזה? שילדה בת 12 מחוררת את עצמה עם מחט לא מחוטאת, ושהיא לא יודעת איפה מותר ואיפה אסור?? פירסינג זה עניין מסוכן ולא צריך לקחת אותו בקלות דעת! את טיפשה ורואים שאת ילדה קטנה.. יש כל כך המון סיבוכים שיכולים להיות לך מזה! אינפקציות מטורפות ובעיות מפה עד הודעה חדשה! איך את יודעת אם עשית במיקום טוב?! תורידי את זה ומיד. אם את באמת רוצה עגיל לכי תעשי במקום מקצועי.

Riot girl69

New member
כן. היא צודקת../images/Emo4.gif

ואין לי משהו חכם להגיד. היא אמרה בעקרון את הכל.

Lee G1

New member
עדיף

לעשות במקום מקצועי באמת... זה הרבה יותר בטוח ואז אם יש אם זה הרבה סיבוכים אז....יש את מי לטבוע
(לא יודעת אם כתבתי נכון תטבוע מקווה שהבנתם...=\) בכל מקרה בהצלחה אם העגיל החדש ;]

Unaffected

New member
כותבים לתבוע ..

וגם מי שעושה במקום הכי מקצועי שיש יכול להיות לו סיבוכים אם הוא לא טיפל\היית לו אלרגיה לחומר של העגיל\הרבה סיבות אחרות..

למעלה