יוו כבר יומרביעי.

O0NoNi0O

New member
יוו כבר יומרביעי.

זאת רק אני או ש- the day after tomorrow זה בצפר?P: אוי ווי, יום אחרון לחופשה של כמעט 60 יום. מה נעשה?|מבוהל| נלך לבצפר
דיי נו, אחד וחצי בלילה, קמתי מוקדם, אל תצפו ממני להיות חכמה, או שנונה. או כול דבר אחר שמצריך תאים אפורים. אה כן, אני שמחה להודיע שאתמול, (שלישי) היה נר אחרון לחנוכה
. ושהיום, זה סתם יומרביעי מעפן~ בואו כולנו נתפלל שהמורים ומשרד האוצר יפסיקו לדבר אחד עם השני ונשאר בשביתה לנצח ואז יהיה זמן לסיים את האפילוג של הארי פוטר בנחת. או שסתם כול המורים יחליטו לצאת לנופש. טוב, אני באמת חייבת להפסיק לכתוב, מצבי רע. זה גס!! ~גור ואוח~. שיהיה לכם יומרביעי קסום
.

Efrat K

New member
אצלי גם ככה לא ממש שבתו

רק בימי חמישי שישי נתנו לנו חופש כי אז זה ימים שמלמדים מורים מהארגון ובשאר הימים למדנו ביום לימודים קצר עם מורים מההסתדרות אז לא כ"כ אכפת לי. ומצבך לא עד כדי כך גרוע,לפחות לא כמו אצלי.

רביעיי

עוד יום משעמם
בבוקר היה מתמטיקה, עכשיו בבית - מתרגמת משהו בשביל חברה של אמא. בערב שוב מתמטיקה, ואז.. המממ... לאיודעת.
וואי, לא מובן לי כלום עם השביתה הזאת
מצד אחד יש צווי מניעה, מצד שני המורים לא רוצים לחזור, המנהלים רוצים שהם יחזרו - ובכ"ז, אומרים שאם לא אז פשוט ישלחו את הילדים הביתה. נראה לי שאני פשוט אשאר מחר בבית בכל מקרה וזהו.
מעצבנים.

אתמול? כלום. היום? כואבות לי הרגליים../images/Emo7.gif../images/Emo94.gif

והגב.. אמ.. קמתי מוקדם היום.. ב- 8:30
הייתם מאמינים עלי?
ואז הלכתי לעשותת שעווה ברגליים, סידרתי גבות, ועשיתי שפם. אחרי זה נסעתי עם חברה לקניון ועשינו תמונות משעשעות במכונה הזו
וגם מצאנו דיסק בחנות טוואר רקורד עם הפרה מ"האי"
עוד לא החלטתי מה אני לובשת מחר לבת מצווה של חברה שלי, היא לא עושה במועדון [למרות שאחרי זה לחברים כן ויהיה כל כך כיף, מתחשק לי כבר ללכת למועדון] היא עושה באולם, כי זה כאילו למשפחה וזה [כן היא הזמינה אותי גם לזה
], אני יודעת שאני אלבש חצאית מיני ומגפיים וחולצה ארוכה כלשהי, אבל.. איזה?!?!
זה צריך להיות חגיגי, אז.. אולי אני אלבש את החולצה היפה שלי בצבע תכלת אם המחשוף? לא יודעת נראה כבר. בא לי לעשות תכנון "שבועי" לזמן הקרוב, רק כי השעמום כבר מכוון אלי אקדח
: היום- עשיתי שעווה, הלכתי לקניון וקניתי קליפס. המשך היום? מחשב, טלוויזיה, מחשב, טלוויזיה... מחר-בצפר
ובשעה 19:30 יש לחברה שלי בת מצווה. יום שישי-בצפר שוב!!
ובשעה 15:00 ניפגשת עם ליזה מהפורום!!! יאי D: יום שבת- אין בצפר!
אם לא יהיה גשם, אני הולכת עם ההורים שלי ואחותי לסבתא וסבא ואנחנו יוצאים לאיזה מקום לאכול משהו, אם ירד, שילכו לבד
יום ראשון- והנה עוד פעם בצפר!
ואחרי בצפר, הולכת לחברה.. זה מספיק

Retama

New member
"הדיסק מהאי" זה מן הסתם פינק פלויד..../images/Emo3.gif

לא הכרת את זה לפניי?....

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifהאהא, יום נחמד בהחלט ^_^

אמא לקחה יום חופש בשבילי והסיעה אותי לתיאוריה (הדבר הכי לא יעיל שנתקלתי בו בחיי. כיתה אחת ל-200 איש =| זה לקח איזה שלוש שעות בשביל 5 דקות של מבחן <.<), שעברתי בהצלחה
ואז הלכנו לבודהה בורגר 3> ולא הצלחתי לסיים את הבורגר שלי כי הוא היה ענק XP וקנינו עטיפות וסרטים למתנות, וגם מתנות
כריסטמס ממש עוד מעט
חבל שלא יורד כאן שלג
ו............ אני לא רוצה לחזור לבי"ס

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif ממש לא מתאים לי ביתספר עכשיו.

היום היה נחמד, חזרתי מהתמסטלות של 4 בבוקר עם חברות. היו רגעים פחות כייפים אבל היה מצחיק והן נתנו לי לצלם אותן. (הבטחתי להן שאני אתן להן לצלם אותי ולא נתתי בסוף XD) בזכותי שיחקנו נוור ויש לי חברות סוטות T_T אחרי זה חזרתי הביתה ואחרי חצי שעה הלכתי לפעילות של השכבה. מסכן העץ, גזמנו אותו. אבל זה היה כיף. P: הצלחתי לגזום משהו שאחרות לא הצליחו. ואז חברה אומרת לי "איך רואים שפעם היית בקארטה!" ואני "אוף נו ><" ואז ברחנו מזה אני ועוד 3 חברות והן קנו במכולת ואני לא XD והתנחלנו בגן משחקים מ2 עד 4. בסופו של דבר חזרתי
הממ נראלי סיום שביתה כייפי אחרי הכל. מחר אני לומדת עד 11, שיהיה.

אצלנו לא לומדים מחר...

המורים יעמדו בכניסה ולא יתנו להיכנס. ואין לי שום דבר מעניין. לפחות לא שקשור אליי. וסתם מבאס.

m i c k e y 15

New member
לאאאא רוצהההההה

אוף ביצפר
*עצב* טוב אזמה...אני מעדיפה ללמוד XD ולא שביתה...XD אתמול היה מפגש פורום מקפליי וההיה לי נורא כיף א אני שמחה!! חהחה *מפגש מעריצים עם וונתוורת' מילר בקרוב
*

Black Jane

New member
חזרתי מהטיול!../images/Emo178.gif../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif

היה קר, אני מצטערת שלא הודעתי באופן רציני, אני טסה למקלחת כי לא התקלחתי 3 ימים [ראשון-שני-שלישי], איכס
מחר אחזור לתפקד, אוהבת אתכם!

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif התקלחות נעימה ../images/Emo3.gif

יו איך בא לי טיול עכשיו >:

Retama

New member
ברוכה הבאה :)

באיזה טיול היית ואיפה? אם זה מנחם, אני הייתי בטיול של 4 ימים בלי מקלחת

Black Jane

New member
תודה לכם../images/Emo24.gifהייתי בטיול שנקרא 'כנס ניצנה',

בו כל מחזור י"ב של התנועה הקיבוצית והשנה גם בני המושבים נפגש ומטייל על אופניים במשך 4 ימים... ישנים בשטחים שכיור הוא דבר נדיר בהם, שירותים כימיים ושאר הפתעות

אחלה יום

חופש מהצבא,קמתי מאוחר יצאתי לאכול עם חבר צהריים מחוץ לבית,ומהערב עד עכשיו עם החברים...עכשיו אני עולה לישון,כולי עייף מת

למעלה