יוון - תרמילאים

kokula79

New member
יוון - תרמילאים

אחרי המזרח ודרום אמריקה....קצת שינוי מישהו עשה פעם טיול (יותר משבוע-שבועיים...) ליוון והאיים? אני מתכננת שהות ממושכת בעיקר באיים האיונים (קורפו, זקינתוס, קפלוניה, לפקדה...) כל מידע יתקבל בשמחה..

sela v

New member
על האיים שהזכרת לא

אבל מאיר שפירא הביא לפני כשבוע מסלולים נהדרים באי כרתים. תסתכלי בקישור המצורף להודעה שלו.

kokula79

New member
sela v

תודה אבל אני מחפשת ספציפית מידע על האיים האיוניים......

lady_anne

New member
למרות שמדובר בקבוצה אחת,

האיים המרכיבים אותה שונים מאוד זה מזה באופיים, ולכן לא ניתן לקבוע לגביהם מסמרות. קורפו וזקינתוס שונים מאוד מפאקסי ואחיו הגמדי אנדיפאקסי, ששונים מאוד מאית'קה. השוני מתבטא לא כל כך בנופים אלא יותר בתחומי העניין שיש לאיים להציע - התיירות השוקקת בקורפו לעומת ההליכה בשבילים בהם דרך אודיסאוס באית'קה. על מנת לענות על השאלות האלו כדאי שבשלב ראשון תקראי חומר כתוב על האיים - בין אם בספר (ממוקד! לא "700 איים ב-5 ימים" שמתרכז בעיקר בסנטוריני) או באינטרנט, ואז יהיה קל יותר להתייחס לנקודות ספציפיות. טיול נעים,

kokula79

New member
יוון - ניסוח שונה

תודה על התגובות, אך שאלתי אם מישהו היה באיים האיוניים כדי שאוכל לשאול אותו ולא את הספר. ספרים יש, אינטרנט יש....מבורך, אבל אני תמיד מעדיפה להתייעץ ולדבר עם מישהו שכבר היה... יש לי חודש בלבד לטייל באיים הללו ואני מתכוונת לא לפסוח על אף אחד...לכן, תכנון הוא קריטי בשבילי.... תודה.

למעלה