יווו

count on me

New member
יווו

איזה יום היה לי....מלא ברגשות משונים =] אולי זה כי אני נשארתי רוב היום בבית.. זוכרים את השיר הראשון שכתבתם?....זה קצת מוזר להסתכל על זה אחרי הרבה שנים... או כלמיני דברים שכתבתם פעם...ומה שכתבם על כל מיני אנשים? יוצא לכם לעצור ולחשוב על כל מיני דברים?..כאילו לאיזה מחשבה אתם נותנים הכי הרבה במה בחיים שלכם?..לאיזה רגש? סיימתי לקרוא את הספר "הסוד"...הוא כל כך יפה=]] אני ממש ממליצה עליו....ועכשיו אני מחפשת ספר חדש לקרוא...בא לי :) יש המלצות? בא לי לעשות משהו ממש מטורףףףף...אבל באמת משהו שאפשר להתפרק בו....להשתגע....לא יודעת=] קורה לכם? ( חח טוב אני לא יודעת לאיזה כיוונים לקחתם את זה...) ובכלל..בא לי להגיד לכם...שאני אוהבת את כולכם =] גם שאת חלקכם לא פגשתי עדיין....... מה אתם אומרים יום שלישי- רביעי- חמישי השבוע?...מתאים לכם? אני בעד. לילה טוב :)

SadClown

New member
חמודה.

מכירה את הימים האלה
השיר הראשון חח... אני זוכרת את הסיפור סביבו ממש טוב אבל אני לא מוצאת אותו
זה מבאס... אבל העניין של לקרוא שירים שכתבתי פעם, קורה לי די הרבה וזה באמת עושה הרבה נוסטלגיה... המחשבה שיוצא לי לחשוב עלייה הכי הרבה זה בד"כ קשור ברצון לאהוב... ובלחפש איך מתקנים את מה שדפוק בי חח. ומה איתך? איזו מחשבה תפסה אותך כל כך אתמול ?
ספר מומלץ... קראת את "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה"? אוהבת גם:) ומתאים לי מפגש.

count on me

New member
=]]]]]]]]

אמממ לא ממש זוכרת את מחשבות שפקדו אותי אתמול.....חח את יודעת..שאין ממש מה לעשות..המוח מתפקד שעות נוספות =] האמת?..יש לי את הספר הזה...ומשום מה ניסיתי פעם לקרוא אותו ולא התחברתי אליו...חח\[ נו אז סבבה =] ממש מתאים לי להיפגשש!! חבר'ה תשרשרו איזה יום הכי נוח לכם השבוע=] שתפו פעולה....:) =]

pilpelmemule

New member
הו..

טוב כשהייתי קטנה כתבתי יומנים וכאלה ולא מזמן נזכרתי במחבוא שלהם (XD אני יודעת שהייתי ילדה מוזרה.. עדיין בעצם P:) קיצר אז קראתי ובאמת הרגשתי תחושות דומות.. ניסיתי לחשוב איך הרגשתי באותו רגע שכתבתי את זה.. הייתי ממש שונה (מן הסתם טוב..).. אבל לאידעת זה מוזר כזה חחחח כמו להיות מישהו אחר אומשו. אני קוראת עכשיו המשחק של אנדר והוא ממש טוב אבל קצת מוזר (מד"ב אומשו). משהו ממש מטורף?חחח אין לי הצעות למשהו ממש מטורף.. אבל להשתגע את יכולה תמיד:) תיפגשי עם אנשים בלילה.. זה גורם לשיגעונות די מהר.. ואולי תלכי למסיבה או תיצרי מסיבה עם אנשים נחמדים ותתפרקי לך קצת.. או שתלכי עם אנשים מחורפנים להסתובב.. נו אפשר להשתגע בהרבה דרכים חחחח איזו חמודה.. טוב אני לא ממש חושבת שאני אבוא גם אם יהיה מפגש.. אולי בעצם כן. תלוי.. בכל מקרה אני מתכננת ללכת עם חברה שלי לת"א מתישהו כדי לפגוש את כל האנשים שהיא מספרת לי עליהם תמיד אז אולי גם וגם... לא יודעת. אחשוב.. אחשוב.. :) שביתה נעימה אם יש לכם ואם אתם לומדים כמוני בהצלחה עם הלימודים :)

chuchi46

New member
המשחק של אנדר?

חח היום אח שלי סיים אותו והרגע דיברתי איתו על הספר XD הספר היחיד שקראתי וכתוב בצורה הזאת, כל כך זורמת... קראתי אותו פעמיים ופעמיים סיימתי אותו תוך יום או יום וחצי... לא מרגישים בכלל את הזמן
וגם אני מצאתי לפני שבועיים בערך את ה"מזוודה" שבה שמתי כל מיניי דברים שלי
אני לא כותבת, אבל כן מציירת, והיה מעניין לראות את הדברים שם

pilpelmemule

New member
זה ספר ממש טוב...!

אתמול ממש רציתי לקרוא ואין לי כ"כ זמן אז קראתי בלילה וכולי נרדמתי תוך כדי והכרחתי את עצמי לקרוא עד שלא יכולתי יותר.. זה קצת מעניין מידי. חחח. וואוו אני מתעצבנת עליהם כל הזמן.. כל הצורת מחשבה שלהם שם.. לאמשנה חח.

pilpelmemule

New member
סיימתי לפני כמה זמן וכבר התחלתי את הספר המשך.

"הצל של אנדר".. אבל אני רק בהתחלה..

chuchi46

New member
../images/Emo4.gif ההמשכים...

גם אני ישר רצתי להמשכים
אבל הם פחות טובים... ההמשך הראשון סבבה, השני בסדר, והשלישי לא משהו. (מאמצע ההמשך השני פחות או יותר הוא התחיל להיות מושפע מאוד מתרבות המזרח- סין יפן וכו'. ולכן חלק מההמשך השני וההמשך השלישי כולו מאוד מושפעים מזה). למרות שעדיין נחמד לקרוא
מקווה שתהני מהם

pilpelmemule

New member
כן האמת היא שאמרו לי כבר שההמשכים פחות טובים

אבל נורא אהבתי את הספר אז החלטתי בכל זאת לרוץ להמשך חחחח D:

למעלה