יווו ענקק!

AGENT SHESH

New member
יווו ענקק!

הורדתי את GoogleGet וiPod Agent, ובעזרת שתיהן מילאתי את האייפוד במלא חדשות, ספורט, בידור, מזג אוויר, כולל חדשות תוך-ישראליות (ראיתי אפילו שיש בחדשות את הידיעה על הדולפינים) הiPod השתדרג מבחינתי לרמות חדשות עכשיו. אגב, אם מישהו רוצה כתובות Rss של חדשות מישראל (באנגלית כמובן) שיגיב פה, ואתן לו.

ipodman

New member
מה זה ?

החדשות האלה הם מחר כבר לא יהיו שוות כלום לא? מה הטעם להכניס חדשות...ואיך רואים אותם באייפוד??

AGENT SHESH

New member
חח...

ברור שמחר הן כבר לא יהיו שוות כלום, אבל כל פעם שמחברים את האייפוד למחשב התוכנות מעדכנות את האייפוד בחדשות הבאמת חדשות ומוחקות את הישנות. פשוט.. איך רואים באייפוד? בעזרת הNotes.

ipodman

New member
ו...

והחדשות בעברית? ותגיד בנוטס אני נגיד עם יש לי מבחן בביולוגיה יכול לשים תחומר בנוטס דרך התוכנה או משו?!? (תגיד שכן תגיד שכן אמן אמן אמן

AGENT SHESH

New member
לא בעברית.

וכן, אתה יכול להכניס מה שאתה רוצה. בעזרת הiPod Agent, או אם אתה רוצה לעשות את זה ידנית - תאפשר Disk Use בכונן האייפוד, כנס לכונן האייפוד, ושם לתיקיה Notes, שם צור לך תיקיה חדשה בשם שתבחר, ובתוכנה צור קובץ TXT המכיל את החומר של המבחן, בסיום שמור את הקובץ, ושנה את שמו של הקובץ כך שלא יכיל את הסיומת TXT. מומלץ לעשות זאת דרך התוכנה מאחר וישנה הגבלת גודל בקבצים, והתוכנה תחלק את זה אוטומטית.

אתה גם יכול לדקלם את כל החומר...

ולשמור לך אותו כקובץ מוזיקה על האי פוד... ממתי מרשים לכם נגני מוזיקה בבחינות?

ipodman

New member
יש לי הקלות...

מותר לי לשמוע מוזיקה...אבל לדקלם אני לארוצה כי זה ישמיע לי קטע מתי שנגיד אני לא יצטרך....וגם אני לא יכול לשמוע ולרשום זה מסובךץ....וגם מפחיד עם המורה תישמע??? עדיף לרשוםם.... אחד הדברים הגאונים למה המורה שלי בת איזה 60...גם עם היא רואה אותי מסתכל היא לא תבין למה... קיצר חברים תגידו שוב בפירוט איך אני ניכנס לזה ורושם למה לא הבנתי מה אמרתם...תעשו מצווה תסביר דרך תקיות נגיד: start/games/solider/.....(דוגמא כן...) ואגבבב תגידו מה עם העברית באייפוד? איך אני יעשה שיראו בעברית נומלי בלי להתקין תוכנה שמסירה אחריות.....חולה עליכם כפרותץתתתת שתישנו טוב בלילה יההה להלהלהל סאלמטט

AGENT SHESH

New member
אה, ולגבי העברית..

אי אפשר בלי להסיר את האחריות, אבל מה שעושים זה - מתקינים, משתמשים, יש בעיה? מפרמטים ואז יש אחריות כי אין עברית, שולחים לתיקון. כשחוזר מתיקון מתקינים שוב.

AGENT SHESH

New member
כי אין לי כתובת..

וחוץ מזה, מזאת העצלנות הזאת? חפש, וכשתמצא שים קישור..

למעלה