יווו כנסו!!

I LOVE JT

New member
יווו כנסו!!

אז ככה נראה לי שג'סטין וקמרון עדיין בקשר והכל אבל הם כרגע בפרידת ניסיון אני מקווה שהם יחזרו כי הם ממש יפים ביחד.!! לדעתי למרות שקשה לי להגיד את זה.. אז ככההההה משהו טוב!!! השיר הזה השגתי אותו ישששששששש איזה שיר מהמם הכי יפה בהתחלה שהם כזה מדברים ג'סטין וטמברלינד.. והבנתי הכל..אז ככה השיר הזה הוא פסקול מהסרט של סרט מצויר חדש שנקרא SHARK TALE מזל שאתמול ראיתי חדשות ערוץ הבידור מזללל קיצר תורידו דחוףףףף זה שיר מהמם אהבתי בטירוףףףףףף סוף סוף יש שיר חדש לג'סטין כפרהההה!!!

RJlake

New member
חחח באמת חמוד!!

מצאתי את השיר וזה שיר מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואי איך אני אוהבת!!!! וזאת פעם ראשונה בערך שאני שומעת שיר של זמר פופ או בכלל עם ראפאר והזמר שר יותר!!!! ואי איזה אושר סוף סוף שיר חדש!!! אין לך מושג איזה מאושרת עשית אותי ואי תודה תודה תודה|!!!!!!!!!

Justin RuLeZ

New member
ייאאאא איזה שיר פצצצתתייי...

נועם מותקק תודהההה .. אין על השיר הזהההה... איזה שיר יפפפהההההההההההה...כולם להוריד אתם תתאהבוווו...

jt fan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

שיר מהממממממממממממממממממממממממממממממם
אין מיליםםםםםםםםםם
HEY J-T חח טנקס נועם

אנלא מבינה משו או מה?

איך זה שכולםפ שמעו ת'שיר ואני לא אני רוצה הסבר!!!!!!!!!!! מאיהפ אני אמורה להביא את השיר?

RJlake

New member
אוקי אז ככה:

בקאזה אי אפשר למצוא את זה אבל יש מקומות אחרים שכן.. מי שרוצה אין לי בעיה לשלוח לו את השיר במסנג'ר... [email protected]

RJlake

New member
מי? ובקשר לאיזה שיר תסכלי קצת למטה

יש שם שירשור עם הסבר ושם!

בקשר לשיר החדש של גסטין

אני לא מצליחה למצוא אותו מישהי שיש לה את השיר יכולה לישלוח לי אותו באיסיקיו פליז!!!! המספר שלי: 325602662

RJlake

New member
אגב.. טמברלינד זה מי שהופיע בקליפ

של cry me a river זה שהיה במכונית ואמר The damage is done So I guess I be leaving הוא כזה חמוד!!!

jt fan

New member
הוא באמת חמוד^_____________^

בתוכנית התיעודית על ג'סטין הוא כל הזמן אמר כמה ג'סטין חרוץ ומוכשר ובלה בלה *___________________________* הוא גם מוכשר ביג טיים
והוא היה שותף גדול באלבום של ג'סטין,מבחינת הפקה,כתיבה וגם שיתוף פעולה עם ג'סטין בכמה שירים.[what u got,cry me a river,right4 me]

למעלה