יווו אתם מתים!!!

shiray

New member
יווו אתם מתים!!!

לא הספקתי לכתוב את זה אתמול כי מיהרתי נורא, אבל עכשיו יש לי קצת זמן וזה משהו שאתם חייבים לשמוע! קטע גדול!!! אתמול אבא שלי חזר מסינגפור (ותאילנד בדרך). נסענו לשדה ברבע לשבע בבוקר, הוא הגיע בשבע וחצי, נסענו הביתה ופתחנו את המזוודה שלו... היו שם די הרבה דברים בשבילי, ביניהם כמו שאמרתי כבר- קולד מאונטיין! אני רצה לבדוק אם זה עובד ואז אני רואה שהתאילנדים האלה משוכללים- הם מצלמים את הסרט עם חצובה, חותכים את השוליים ועוד מוסיפים כתוביות! בחרתי כתוביות באנגלית ואז גיליתי את הדבר הכי מצחיק שיש: הם לא יודעים אנגלית בגרוש! הם כותבים משפטים לא הגיוניים בכלל (I've been thanking about you), כשיש משפט שמסתיים במליםקשות הם כותבים את ההתחלה ושמים שלוש נקודות... זה גדול! אבל השיא, ובאמת השיא, וזה אמיתי לגמרי: יש קטע בסרט שהוא מרגש ואדה כותבת לאינמן שהיא ראתה אותו חוזר אליה (זה ממש לא ספויילר קטלני, בקושי ספויילרון) ובקיצור המשפט סתיים ב- I saw והם כתבו במקום זה asshole!!!!!! זה הכי קורע בארץ!!! כי זה קטע מרגש ורומנטי ומקסים ואדה עצובה ושבורה ופתאום כתוב שהיא קוראת ללו ככה.... איך נשפכתי מצחוק!

shiray

New member
תודה!

אני מוקפת עכשיו במליון שוקולדים ודיסקים... קנו לי 3 סרטים, ועוד אבא שלי קנה לי ארבעה ואבא שלי קנה לי 3 דיסקים (הפסקול של קולד מאונטיין בין היתר) ו... גם חברה שלי קנתה לי אותו כי היא ראתה שאני רק מדברת על הסרט הזה... חחח אז אני אחליף ביום שלישי ליד הבית...

gloria23

New member
מזל טוב שירה!

הרגת אותי עם הקטע שלasshole אבל אני חיבת לראות את זה ממש כדי שאני יכנס לקטע חחחחחחח ! אוף! גם אני רוצה ללכת לקולד מאונטיין!!!

galileo2003

New member
חחח ענק!!!

אבל אולי זה בכוונה הקטע עם ה asshole הם לא יכולים להיות עד כדיי כך טיפשים.... אגב, האיכות של הסרט טובה / נסבלת?! או שזה כמו מה שמורידים מקאזה? בכל מקרה... תהני מהדברים, ומזל טוב!!!

shiray

New member
איזה בכוונה?!

למה שאנשים ישקיעו- ילכו עם מצלמה וחצובה לקולנוע, ישבו ויצלמו שעתיים וחצי, יעבירו את זה למרחש, יחתכו, יסדרו, יחלקו לסצנות, יוסיפו כתוביות בכמה שפות (!!!) ואז בכוונה יכתבו asshole? והם גם כתבו Enimen או משהו כזה במקום Inman ועוד פול שטויות... והאיכות לגמרי נסבלת- אמנם לא איכות דיוידי אבל יותר טובה מה שהצלחתי להוריד... חוץ מזה שזה עלה ממש כמה שקלים אז זה לגמרי נסבל- עד שייצא הדיוידי. זה לא תחליף.

galileo2003

New member
זה לא הגיוני!!!

תקשיבי, מדובר פה בסצינה שהיא כותבת מכתב לאינמן ואומרת לו שהיא ראתה אותו חוזר אליה , מה שמשאיר אצלה את התקווה ואת הציפיה שאהוב ליבה ישוב הביתה - עכשיו היא בטוחה בזה! אף בנאדם שפוי לא היה חושב שהמכתב שלה לאינמן נגמר ב- ASS-HOLE . ועוד מדובר באיידה- דמות תמימה, חסודה, מחונכת ויותר מכל-מאוהבת! גם אם האלה שתרגמו את הסרט לא הבינו את המשפט האחרון שהיא אמרה (i saw) גם אחרי מס' רב של נסיונות להבין את המשפט- אני ממש לא חושבת שבסופו של דבר הם הניחו שהיא קראה לו assholeברצינות..... גם בקטע עם Eminem , פחחח .. הם מטורפים לגמרי! או שהם לא שמו לב, והם ציינו את שמו של הראפר המפורסם ממש בלי כוונה , או שהם באמת חשבו שאינמן הוא (the one and only) אמינם! אין לי מושג... אבל זה נשמע מטורף!!! חחחחח... תהני מהסרט, ואני באמת מציעה לך להסתיר את הכתוביות אם את לא בקטע של לצפות בקומדיה!

shiray

New member
אבל אין משהו יותר הגיוני

באמת זה הכי מטומטם בעולם, אבל זה מה יש- וממש לא נראה לי שהם ניסו להריץ צחוקים.... המונים קונים שם את כל הסרטים, ואלה הסרטים שהם רואים ויש להם כוביות גם בתאילנדית, סינית, יפנית ועוד כל מיני... קשה לי להאמין שהם מנסים להריץ דחקות ביניהם. והם כתבו כאלה שטויות שזה לא להאמין!! אני כבר לא זוכרת בדיוק, אבל כמעט כל משפט מכיל לפחות טעות אחת. כשסאלי פוגשת את אדה בהתחלה כתוב I've been thanking about you בגלל המבטא שלה! היה את הקטע שאדה עם הפסנתר וסאלי אומרת לה שזה פסנת יפה או משהו בסגנון, ולא זוכרת בדיוק באיזה מלים היא השתמשה אבל הייתה מילה שלא הייתה הכי פשוטה שיש אז הם הפסיקו את המשפט וכתבו 3 נקודות! זה קטע מטורף לגמרי! במקום צ'רלסטון הם כתבו childhood, והשטויות לא נגמרות... נראה לי שפשוט בכתוביות האחרות הם מסתמכים על הכתוביות שיש בסרט עצמו ופשוט מתרגמים את זה לשפות שהם מכירים, ובאנגלית הם כותבים מה שהם שומעים כמה שיותר מהר- עם או בלי הגיון.

Padme Amidala

New member
חחח גדול ../images/Emo6.gif

ותתחדשי על הדברים!! אני גם רוצה לראות שוב קולד מאונטן

Kidmaniac Liron

New member
חחחחחחחחחחחח

איזה דפוקים.... ברור שזה לא בכוונה, זה פשוט בלתי מקצועי ברמה! זה היה בדיוק ככה בסרט אחד שראיתי שהובא מתאילנד (משהו עם ג'ון טרבולטה). בכל אופן, אני לא יודעת אם בכלל מותר לדבר על זה פה, אבל יש לי את הסרט באיכות של וידאו (ז"א הוא הועתק דיגיטלית מהעתק של הקלטת וידאו שלו שנשלחה לחברי האקדמיה) - אמנם לא כמו די וי די, אבל בהחלט סביר. ניתן להוריד את זה...

למעלה