יווו אם הם יבואו....

יווו אם הם יבואו....

אם כולנו נשלח להם מלא אימליים ונגיד להם שיש ללהקה מלאאאאא מעריצים הם יבואו.....זאת דרך טובה..... אפשר לנסות....והכי חשוב לכתוב שזה הפורום הכי שוווה בארץ של הלהקה!!!

morg77

New member
ככןן בוא נעשה את זה../images/Emo70.gif

מה הוא עונה לך באיימל

לא....../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אבל אם כולם נעשה את זה בטוח הם יענו לאחד/ אחת מפה!! אז יאללה לעבודה!!! חחחחח

Daniela one

New member
אפשר לכתוב בלוח הודעות שבאתר שלהם

מכתב ולשאול אותם אם הם יבואו לישראל מתישהו, ולהגיד להם שאנחנו מאוד אוהבים אותם וזה...מי יכתוב?

נצל"ש

מכיוון שאני כל כך אוהבת את מארון הקדשתי להם שלוש רינגטונים אצלי בפלאפון ורק רציתי להגיד גם שיש לנו מין הופעה כזאת בבית ספר ובשכבה יש תופיסט וגיטריסט אז אולי אני וחברה שלי נשיר את דיס לאב.. :]] מקווה שזה יצא לפועל.. בקשה:למישהו יש תמונה גדולה גדולה (יפה) של כל כל כל הלהקה שאפשר לשים בתור רקע ברור? תודה :)

אופס שכחתי..

שלושה* וגם היום קרה לי מקרה לא נעים.. כשיצא ראש 1 עם הפוסטר של מארון ורצתי לקנות ולא מצאתי :\ אז היום חברה שלי הביאה את הפוסטר לבית ספר ונפנפה איתו מולייייי כאילו לה יש ולי לא!!! והיא לא הרשתה לי לגוע בו :[[ רק לראות.. אז היא צחקה עלי... אבל מחר כשאני יבוא עם פוסטר גדול פי שניים היא תבכה.. |ועוד איך תבכה| סליחה ששיגעתי אותכם :]

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifאני יכולה לרשום שם../images/Emo4.gif

אבל זה יהיה פתטי מאחר ואין הרבה אנשים מישראל שרשומים לשם שיגיבו
אז זה סתם יהיה שם. והם אמנם לפעמים מציצים פה ושם בפורום, אבל אני לא יודעת אם הם מסתכלים בכלל על מה הם מסתכלים.

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifדאמט../images/Emo26.gif

*תיקון אבל אני לא יודעת בכלל על מה הם מסתכלים

morg77

New member
אז תביא את הכתובת../images/Emo70.gif

ואני יכתוב לו ועוד כמה בנות מהפורום נכון| בנות

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifהתמונות מהמפגש הגיעו../images/Emo2.gif

וכרגיל יצאתי זוועה