יוווו

shiray

New member
יוווו

יווו אני מזה מאושרת!!! עוד יומיים יש למישהי פה יום- הולדת (חחח תנחשו למי) והיום קיבלתי מתנה מחברה שהכרתי דרך טים ניקול והיא מצ'כיה וקיבלתי... חולצה עם הדפס מזה יפה של קולד מאונטיין!!!!! וגם מלא טופי שאכלתי בגרמניה ולא מוכרים בארץ ובכיתי לה על זה פעם.... אחחחח מעריצים של ניקול זה אחלה עם. רק חבל שהחולצה קצרה כי אני מתה ללבוש אותה!!!!!!!

ערן1987

New member
יההה,שווה!!

לא ידעתי שאת כותבת בטים ניקול.. כותבת שם הרבה?

shiray

New member
פעם כתבתי הרבה

עכשיו ממש פחות... במשך שנה בערך כתבתי מלא, ובסה"כ יש לי למעלה מ1000 הודעות, אבל אז הייתה בעיה עם הפורום והוא עבר לשרת אחר ואז חזר לטים ניקול ואז הפורום נהיה די מת... אני עוד כותבת אבל הרבה הרבה פחות. הכינוי שלי שם זה shira למקרה שתראה הודעה שלי...

gloria23

New member
יהה מזל טטוב, למקרה שאני לא יהיה

כאן בעוד יומיים...ותראי לנו צילום של החולצה חחחחח

American Girl

New member
יההההההה איזה יופי!

תתחדשיייייי זה נראה ממש יפה.

shiray

New member
תודה!

גם לילנה ולנעמה... פשוט אין לי כוח לכתוב 3 פעמים אותו דבר... וחחח הקטע של המתנות זה ממש הדדי- קניתי לה את הדיוידי של מולאן רוז' כי אצלם הכל מדובב ואמרתי לה שזה בלתי אפשרי לראות מולאן רוז' בלי לשמוע את ניקול ויואן שרים...

ערן1987

New member
וואי,קנית לה?

איזה שווה זה שאת בוטחת באנשים שאף פעם לא פגשת,ועוד מחו"ל!

shiray

New member
אנחנו מדברות כבר המון זמן

וממש כל יומיים שלושה כותבים אי מיילים ארוכים... החלפנו תמונות (בשביל זה גם כתובות כי זה דואר...) והיא גם קנתה לי מתנה לכריסטמס! זה ממש ממש כיף. וגם המשלחת שהלכתי אליה בחופש הגדול עזרה לי לבטוח יותר באנשים- שבועיים הייתי במשפחה שעד אז לא הכרתי אותה בכלל והם היו ממש מדהימים ברמה שלא חשבתי שאפשר להיות כלפי מישהו שאתה לא מכיר...

ערן1987

New member
איזה שווה זה משלחת

אני מת להיות פעם בדבר כזה,בטח שווה מאוד

gloria23

New member
מהמם! שמתם לב שאותה תמונה עם

ניקול וג'וד הייתה גם הבתרבות מעריב נדמה לי, בעיתונים של יום שישי? ג'אסט וונדרין...אה ונעמה, תעשי טובה ותחליפי את התמונה שבכניסה לפורום, אני לא יודעת , זה פשוט מדכא, שאנשים באים לפורום ניקול קידמן הם צריכים לראות חיוביות, משהו משמח חחח עזבי...סתם משעמם לי..עוד חצי שעה הגראמי...

למעלה