יוווו...לא תאמינו.....

Sודית

New member
יוווו...לא תאמינו.....

איזה דפיקות לב חתפתי עכשיו.... לא יודעת להסביר ללמה... הנייד שלי מצלצל....מספר לא מוכר... 08...איפה זה בדיוק???? טוב עניתי...הלו.... שומעת...הללו..כבד כזה... שואלת ..הלו...מי זה????? "עָבֲּד...זי עבד מידבר.... אני עונה: זה טעות...טעית במיספר.... הוא מתעקש: הלו, הלו...איזה מיסבּר זה? אני עונה: זה לא המיספר שאתה צריך.... לא יכולה להבין למה רעדתי כולי.... לא מבינה....אני בבית...זה רק טלפון. הוא ממשיך: זי לא .......אמרתי לא וניתקתי... אז למה לעזאזל רעדתי??? ממה פחדתי???? מה הוא כבר יכול לעשות לי???? לאן הגענו??? סודית...בפחד...בארץ שלה...בעיר שלה...בבית שלה.... הייתכן??? אני חושבת שפעם...מזמן, לא פחדנו מהם...

../images/Emo26.gifנשבעת...../images/Emo36.gif

בחיי כל הקדושים ונשותיהם, שזו לא הייתי אני.. אני גם לא שברתי את לוחות הברית, נשבעת

באלי7

New member
לא מאמנים אבל סולחים

סוד הפחד שלך מוזר אבל: לא דואגת נמצא לו שישושים דוגמיות: 1.ילד הביתה מיד או שיבוא הלו מ זי עבד 2. תגמור את השניצל או שיבוא הלו זי עבר ויוכאל אותך 3.תגמור את השיחה בטל או שהלו זי עבד יגנוב אותך

Sודית

New member
לא לפחד....

לדעתי רוב העם היום מפחד.... אם אומר או לא אומר. אני לא יודעת מה איתך.... אני נוסעת באוטובוס, לעבודה... אתה צריך לראות את האנשים.... כל מי שעולה ...כל העיניים אליו, זה לא היה מעולם כך. כל אחד בודק את השני במבטים... ספק חושד, ספק מפחד... איפה נשמע כדבר הזה????? בארץ שלך...אתה כבר לא בטוח. כתבתי לכם זאת משום שזה הפריע לי עצמי.... זה הרגיז אותי שכל-כך פחדתי... בימים אחרים, הייתי ממשיכה אולי לדבר, אפילו להתבדח....הפעם זה פשוט הפחיד אותי. סודית ממש לא מתבדחת...זה נורא שזה כך.

למעלה