יוווו אנשים!

Night-Girl

New member
יוווו אנשים!

התגעתי אליכם נורא אבא ואימא השתלטו על המחשב, והחליפו את הכינוי שלי והכל... אז לא רציתי להיות כאן פנינה ב1. מה שלום כולם? אגב... ראיתם את הפרסום של יניב על הנסיעה לאילת? מישהו מתכנן להגיע... ?

ברוכה השבה../images/Emo24.gif

אני לא יודע אם אני אבוא.. אני עדיין לא יודע אם ללכת לפסטיבל של זוהר זיו או ללכת לטיול של יניב ילון...
כי פחות או יותר זה באותם תאריכים.. אז מה אתם אומרים
אגב - שמעתם שהסלסה בקניון השרון (שיניב ילון עשה) עברה לחוף סירונית במסעדת המגדלור כל יום חמישי מ-שבע בערב
זה דווקא נשמע לי ממש נחמד
נראה לי שאני אלך.. אגב - מיום חמישי הזה זה מתחיל.

Lechko

New member
טל, שתי שאלות.

קודם כל. יניב יילון יוצא יחד עם הפסטיבל של לטינו או שיש לו משהו משלו? (אני קצת לא מעודכן בשבועות האחרונים במה שקורה בחוץ) ודבר שני, המסיבות של יניב יילון בסירונית... עד איזו שעה זה? (כי... אני עדיין לא מפרסם, אבל כנראה שמה שדיברתי איתך עליו יצא בסוף לפועל). אלכס

וואלה../images/Emo35.gif קבל - ../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif

בקשר לטיול של יניב ילון - זה טיול בנפרד שהם עושים. במלון נובה (4 כוכבים) זה 4 ימים (חמישי שישי שבת ראשון) והמחירים שם נעים בין 600-800 אז מה אתם בכל זאת אומרים
זוהר זיו או יניב ילון
ובסירונית
לפי מה שהבנתי זה עד 12 בלילה. מ-19:00 עד- 24:00. כנראה שאני אבוא.. אתה חושב שתצליח לבוא

טיול לאילת.....

אין לי מושג מי זה זוהר זיו וגם לא ממש מעניין אותי.....אבל בכל אופן אני אהיה כמובן בטיול של יניב ילון עם האנשים הכי מקסימים בעולם.....:) טל, חסר לך שאתה לא בא!

Lechko

New member
תודה

בעניין הטיול... אני מוותר השנה על זה של לטינו כנראה כדי ללכת עם זוהר. אני לא יודע מה מתכנן יניב, ובאמת שיהיה לו בהצלחה, אבל הרמה שהוא יוכל לספק מבחינת מוזיקה וארגון מוטלת מצידי בספק. (חוץ מזה שהחברים שלי רוקדים בסצנה בת"א ואני לא מכיר אף אחד מיניב יילון) בקשר ליום חמישי, חמישי הזה בטוח שאני לא אגיע אבל חמישי הבא יכול להיות שאני מצליח לארגן משהו אצלי על החוף. חבל לי שזה יצא בקטע של תחרות עם יניב (עוד נראה מתי אני אעשה את זה אם בכלל) אבל קח את זה בחשבון. בכל מקרה אני כנראה אביא חבר'ה מת"א ולא אבנה על הקהל של יניב יילון. אלכס

jennie 00

New member
רננה../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif

ראיתי את הפרסום לנסיעה לאילת ואני מזה רוצה לנסוע אבל תלוי אם ההורים שלי ירשו לי...

Night-Girl

New member
אולי נסע עם זוהר..?

הרבה יותר איכותי שנה שעברה התאכזבתי מיניב!

אני בדילמה קשה....../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif

אממממ מה עושים
לפי דעתי צריך לחכות קצת עד שששניהם יספקו יותר פרטים ואז נדע פחות או יותר מה מתאים לא

פ ל מ ה

New member
מה יש היום ?

קצת הלכתי לאיבוד, אני לא כ"כ בסצינה אבל יש היום אצל יניב ילון מסיבת סלסה/סמבה בכפר סבא או שהם באילת ?

כל יום חמישי יש שם ערב רגיל של

סלסה וב-23:30 מתחילים שם מסיבת סמבה.. הטיול של יניב ילון הוא ביולי.. אם אני לא טועה ב-10 ליולי עד ה-13 או ה-14

למעלה