יווווו

KORTAL

New member
יווווו

אני חדשה פה.... אמממ....אין לי מה לומר אז SEE YA AROUND ROCK ON!

KORTAL

New member
קצת על עצמי

אני אורטל מראשון לציון אני בת 17 וחצי אני אוהבת רוק וניו מטאל...אני מתה על INME, limp bizkit, pod
KORN SYSTEM OF A DOWN DISTURBED ועודדדד..... אני שמחה שפתחתם את הפורום הזה כי ניו מטאל זאת המוסיקה הכי טובה בעולם....

Amnezia

New member
אורט שליייייי!

אוהבת אותך הכי בעולם!!!!!
ברוכה הבאה... חחחחחחחחח.... אוי... אמנזיה... קרעת אותי....
זה בשבילך

KORTAL

New member
מיכלושששש

קציצה לעוסה שכמותך! מה חציל חייכני כמוך עושה במקום שכזה?!!
לאבבב יו 2 בובה!

Amnezia

New member
חציל חייכני? ../images/Emo169.gif

שקט שקט... יא ג'ק משופד! לכי לכי לחולן של ליטל באמצע הלילה ותעשי שלום!!

KORTAL

New member
חחחחחחחחח

מותקקקק אפילו סלרי מוקפץ כמוני לא צריך לעשות את השטויות האלההה אההה חולה עלייך מותק! אולי תלכי את לירון ותגידי לו שאת עושה פרסומת לאמנזיה כאן בפורום!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Amnezia

New member
חחחחחחחחחחחחחחח!!!

הוא עוד ישלם לי על זה כסף... חחחחחחחחחחחחחחחח... כן דיג'י ריפליי... בכבודו ובעצמו.... סלרי מוקפץ? לא הייתי הולכת כל כך רחוק... את קצת שניצל וינאי עם חתיכות תירס (הבנת תירס קורן?? חהחהחה כמה שאני שנונה...)

KORTAL

New member
ממש שנונה!

וירון לא ישלם לך...בקושי משלמים לו והוא התקליטן הראשי למען הפאקינג שם!!! בכללל מקרה גמבה כתומה עם קמצוץ של החלודה שלי לכי תשימי קצת ג'ל על הקוצים האלה שלך וצאי לאיזה סיבוב על הסקייט לא יזיק לך האוויר הקר.... עזבי...לא יודעת מה כתבתי כרגע ולא איכפת לי....

Amnezia

New member
ממממ...

שכחת שאני יכולה לעשות את זה עם המשקפי שמש החדשות שלי ועם הVANS היפות שלי.... והחולצת לינקין החדשה והמהממת שלי! אווווווו! אני לא יודעת מה לעשות! מה לדעתך אני צריכה לעשות בשבת?

למעלה