יווווו!!

AndreaCorr ©

New member
יווווו!! ../images/Emo168.gif

יש עכשיו בMTV את עשרת הגדולים של נסיכות הפופ, ואבריל נכנסה לזה במקום עשירי. אולי אבריל היא לא רוקיסטית קשוחה שמנגנת פאנק, אבל נסיכת פופ היא ממש לא! זה לא מעצבן אותכם ששמים אותה באותה שורה עם בריטני ספירס וכל אלה? יש הבדל עצום בין שני הסגנונות! מה אתם אומרים?

ברודי

New member
האמת?

כרגע חשבתי על זה, יש לאווריל המון פופ במוזיקה. ז"א בנשמה היא רוקיסטית והכול. אבל, לדוגמא בחיים לא ישימו אותה ב..MTV BASE או MTV2 לדוגמא (שזה האמטיוי של רוק) כי... היא לא כזה רוק, היא רוק קל... רוק קליל מאוד... אני מצטערת אני מקשיבה עכשיו בסבב לשירים שלה וזה יחסית דיי פופי (ואני אומרת את זה מאהבה עצומה)

AndreaCorr ©

New member
לא אמרתי שהיא לא עושה פופ ../images/Emo168.gif

אולי היא עושה פופ, אבל הפופ שלה לא מתקרב לפופ של בריטני ושות´!!! לא מסכימה איתי?

ברודי

New member
אהה עם זה אני מסכימה במיליון אחוווז

הפופ של בריטני ודומיה הוא קיטצ´ אין משמעות למילים שלהן הם שרות על אופסים
ושאר ירקות בעוד אווריל שרה מה שהיא מרגישה ועושה את זה אגב בצורה מעולה.
אבל זה לא מדויק להגיד שהיא לא פופית...

4667

New member
יש ויש...

יש שירים שהם רוק (סקייטר בוי, אנוונטד, לוזינג גריפ) יש רוק - פופ (קומפליקייטד, מובייל, נייקד, טו מאצ´ טו אסק) ויש שם פופ נטו ( אניטינג באט אורדינרי, טינג אייל נוור סיי, מיי וורדל נובדיז פול, איים ויז יו) החלוקה שלי לא מחייבת כמובן אבל יש פופ, מה לעשות...

ברודי

New member
אדם...

אם נהרוג אותך מי ינהל פה ת´עסק? (לא שחסרים אנשים...) אין שום דבר רע בפופ אבל יש דברים רעים בשירים גרועים.

AndreaCorr ©

New member
לא אמרתי שפופ זה רע ../images/Emo168.gif

אבל יש ויש... בהחלט יש כמה שירים ואמנים שהייתי מגדירה כפופ רע.... אפילו רע מאוד. הלהקה שאני הכי אוהבת בעולם (The Corrs
) למשל, הם פופ-רוק. והשירים שלהם יותר נוטים לפופ, הם איכותיים ולא זבל כמו בריטני (וסליחה אם יש פה מעריצים שלה). ואפילו שהשירים שלהם נוטים לפופ, אני נהנית מכל שנייה כשאני מקשיבה לה. וכנ"ל לגבי אבריל.

למעלה