יווווו,עוד פיגוע !!!!!!!!

שמאלני

New member
יווווו,עוד פיגוע !!!!!!!!

קיבלתי שוק שקראתי עכשיו שהיה עוד פיגוע בירושלים. במדינה הזאת אי אפשר לנסוע לכמה שעות ואתה חוזר בלי לשמוע על איזה פיגוע שהיה. זה הבטחון ששרון הבטיח לנו?? שאצל ברק היו פיגועים ראיתי פה עמודים שלמים של הימנים שכותבים על הפיגועים. איפה אתם עכשיו? אתם צבועים,אתם בכלל לא מסתכלים על המדינה שלכם. כל מה שחשוב לכם זה הימין,ושיש פיגועים אתם לא מזכירים מילה אחת על זה.

Kgt1

New member
שחר אתה במצב לא נורמלי של אנטי

ימניות וסירוב להתמקד בבעיות, והעדפה להכפיש את הימין. הרי לא ברור שהסיבה היחידה שהפיגועים לא מוזכרים כאן ברצף כרגע היא בגלל שיש פשוט כמו שאתה אמרת פיגוע כמעט כל יום. ואגב הזכרון שלי די חלש אבל עדיין אם אנוכי לט טועה הפורום התחיל לעבוד רק לפני כארבעה חודשים בעוד ש"תקופת ברק" נגמרה הרבה לפני.

שמאלני

New member
גבי אני כותב את המציאות....

מה לעשות שהמציאות מראה את הפנים המכוערות של מפלגת הליכוד. עכשיו כולם רואים איזה כלשון שרון,וכל חבריו. שברק היה ראש הממשלה ח"כים מהליכוד רצו מערוץ לערוץ בכדי להכפיש את שמו של ברק. והם הבטיחו הבטחות מפה ועד הודעה חדשה. מכל ההבטחות לא יצא כלום,ורק המצב הדרדר. שהמצב הכלכלי ישתפר שלא יהיו פיגועים שיהיה טוב במדינה הזאת,אז תאמין לי אני יהיה הראשון שאכתוב דברים טובים על מפלגת הליכוד. אבל שהמצב חרא,ושיש פיגועים כל יום ושיש עוד ועוד מובטלים,שיא 251,000 מובטלים בחיים לא היה כזה דבר. אז מה אתה רוצה שאני אכתוב.

Kgt1

New member
קודם כל אני לא מבין בדיוק את ההקשר.

הרי ההודעה הראשונית שלך הייתה בהקשר לימנים של הפורום הזה וכול´ה וכול´ה. נעזוב את זה. בקשר לנושא של הכשלון של הימין אתה יכול להציע רעיון חיובי כלשהו?????? אני מתאר לעצמי שמר שרון (שנכשל) יישמח לשמוע.

שמאלני

New member
כן אני יכול להציע....

יש לי פתרון פשוט מאוד,לבנות גדר הפרדה בנינו לבין המחבלים. ואז המחבלים לא יוכלו להכנס לשטחי ארץ ישראל. ואז יחזור הבטחון אנשים לא יפחדו לטייל ברחובות אנשים לא יפחדו להיות בקניונים אנשים לא יפחדו לשבת במסעדות ובתי קפה. פשוט שיהיו חיים רגילים.

.המוסד

New member
ואם בתגובה למותם של פועלים

רעבים ללחם הם יתחילו לירות רקטות מה נעשה אז? ואם הם יכריזו מדינה מה נעשה?

Kgt1

New member
שלא לדבר על זה שלבנות גדר שלמה

ייקח שנים... לבינתיים תשומת הלב תעוף מהמחבלים שייחדרו בהמוניהם לשטחי ישראל. ואז כאשר תסתיים הבנייה הגדר יכולה להתברר כמיותרת. כל המחבלים כבר כאן.

שמאלני

New member
גבי....

יקח שנים לבנות גדר,אז מה. אותם שנים הללו נמשיך לסבול מטרור זה לא ישנה את המצב. פשוט לאחר השנים הללו כבר יותר לא נסבול,כי תקום כבר הגדר. דבר שני שרציתי להגיד לך,קראת מה כתבו באתר של ידיעות אחרונות. בקיצור התגובות מהצד הפלסטיני זועמות ביותר על התוכנית להקיף את ירושלים. תראה כמה שהם לא רוצים שנעשה זאת,כי הם יפסידו מזה המון.

שמאלני

New member
המוסד....

על מה לעזאזל אתה מדבר? אני מדבר איתך שבנתיים המחבלים נכנסים חופשי על הבר בלי שאף אחד יעצור אותם ומבצעים פיגוע כל יום. ואתה מדבר איתי על פועלים,ועל מדינה פלסטינית שכך או כך תקום מתישהו. שמעת היום את הראיון בערוץ 10 החדש שיעקב אילון ראיין את שמעון פרס? בכל אופן אם לא שמעת אז אני אומר לך מה שמעון פרס אמר. שמעון פרס מודה שיש בחשאי משא ומתן עם הפלסטינים,הסכם פרס אבו עלא. ובתוכנית באותו ערוץ של עמנואל רוזן ובן כספית,הם גם בישרו על המשא ומתן שנערך מאחורי הקלעים,והם תקועים עכשיו בסעיף האחרון,מה יהיו הגבולות של מדינה פלסטינית. אז אתה רואה,עכשיו ששרון ראש הממשלה,ואני מזכיר לך שהוא מהליכוד. לא רק שיש משא ומתן חשאי אלא מדברים על מדינה פלסטינית. אז חס וחלילה שערפאת יכריז על מדינה פלסטינית,כי שרון עוזר לו להקים את המדינה הזאת.

אריאל1

New member
ושאני אתן להודעה כזו ליפול

שמאלני יש לך מושג כמה זה כואב לי? יש לך מושג מה עשיתי אחרי הפיגוע. יש לך מושג מה זה עושה? לא אז שתוק! ובעניין זמן ברק וזמן שרון אני בספק אם היה הבדל בכלל קוראים לזה מפולת ואין מי שיכול להפסיק את זה! אנחנו עכשיו מגעים למה שנראה כמו ישור קטן בדרך אבל נראה לי שלקחנו יותר מידי תנופה. זה לא יגמר כאן. ובעניין הגדר סוף סוף מישהו הקשיב לך שמח? מקימים את עוטף ירושלים. לא היה גבול בתוך העיר ירושלים מאז איחוד העיר לפי 35 שנים. ואני לא מבין למה מקימים עכשיו אחד. בעצם אני מבין אבל קשה לי לקבל. ממתי מקימים גבול בתוך ארץ? ממתץי בשטח שלך מקימים גדר? למה שבאמצע הגינה שלי אני אשים קי כדי שהילדים הקטנים מהשכונה לא יזרקו עלי אבנים משם?

שמאלני

New member
שתוק תגיד לאבא שלך....

שתוק? יא טיפש אני מוכיח לכם מחדש איזה בורים אתם. ותראה כמה זמן אני כותב פה ובפורומים אחרים על הגדר,וכולם בזים לדברי. חוץ אני חוזר חוץ מראש הממשלה. ראש הממשלה כאמור חתם היום על תוכנית להרים גדר שתחצה בין המחבלים לבין אזרחי מדינת ישראל. תוכנית ענקית אני חייב לצין, סוף סוף המחבלים לא יכנסו לבירת ישראל. אשכרה, קראת את התגובות של הפלסטינים בענין הגדר? חבל"ז אתה חייב לקרוא איך הם מתעצבנים. ובצדק אנחנו הורסים להם את החזון מה שכל הזמן הם אומרים. אתה יודע הסיסמאות הקבועות שלהם,"ירושלים בירת פלסטין" וכו...

אריאל1

New member
שמאלני

אני לא התכוונתי לומר שתוק בעניין דעותיך. מצידי שתלך איתם לעיתונות. אמרתי שתוק מכיוון שפגעת בי בזה שאמרת שכאילו לא מפריע לי הפיגוים. חוץ מזה באיזה זכות אתה מכנה אותי טיפש או בור? בגלל שאני לא מסכים איתך?

שמאלני

New member
כן :=)

יש לך דעות סתמות :=). ככה אני חושב אבל לא נורא אף אחד לא מושלם.

EverMan

New member
שמאלני יקר שמאלני חביב

אני לא מסכים איתך בנידון זה. אריאל הוא לא אדם שצועק סיסמאות וזורק סתם דברים לאוויר בלי להבינם ... אני באופן כללי , מעריך כל אדם שמוכן להילחם על דעותיו ומביע את דעותיו בצורה ברורה והגיונית (והומאנית כמובן) , כל אדם שעושה את זה אני מכבד. לאו דווקא מסכים איתו , אך אני מכבד אותו. בלי להעליב , הוא הרבה פעמים טורח ומסביר דברים להבדל ממך שרק רב עם אנשים. זה לא נועד להיות תקיפה אישית , אך אל תתקוף אנשים בהודעות כאלה. תודה מראש -=<ענבר רובין>=-

למעלה