יוווווו

יוווווו../images/Emo60.gif

דמאטט אני לא מבינה אותכם המשחקים שאתם ממציאים (וכל הכבוד עלהיוזמה כאילו באמתת) אבל משחקים לא יערו את הפורום את אמורים להביא אנשיםם.. ואחר"כ תעשו כל משחק שבא לכם כי אז גם באמת גם יגיבו וישחקו ויעריכו אותכם.. אליאור או איך שלא קוראים לך מנהל תנצלש את זה עם בא לך

ניר../images/Emo60.gif

תנסה יותר?%^&*?$^?#%^#$? חחחחחחחחחחחחחח אבל זה כאילו טיפשי אתם אומרים שהפורום יבש והכל אבל אין מה לעשות עד שאין אנים אי אפשר לעושת כלום.. ככה זה כל פורום תקימו אתר תפרסמו אותו שימו במנועי חיפוש של נטקסט וגוגל שלחו לחברים שלכם באייסיקיו במסנג'ר מה שבא לכם ותנסו וניר. סתום

RoYaL3

New member
אני...../images/Emo58.gif../images/Emo1.gif

אני עברתי 100 פורומים (300-400) אחד אחד, וכתבתי בהם המלצה על הפורום הזה.. אז אל תגידי שאנחנו לא מנסים.. תבררי קודם
וזאת הודעה של

בלעעעעעעעע..../images/Emo60.gif

שהמנהל ינצלש לאנשהו בסדרר כאילו כל הכבוד על זה שאת מנסה לעזור לפורום אבלל.. טוב לא משנה תמחקו את זה וזהו

RoYaL3

New member
לא צריך למחוק../images/Emo70.gif רק להעביר ל../images/Emo32.gif

+

mominman

New member
לא להעביר ל-../images/Emo32.gif...../images/Emo55.gif../images/Emo121.gif

טוב אז ככה - כפי שניר הסביר לך, הפצנו (הם הפיצו
) את הפורום כמה שאפשר- לפי הסטיסטיקות בפורום יש המון שנכנסים כל יום (וגליתי שיש כמה מאנשי הצוות והיוצרים אפילו..
) אבל כולם רק קוראים. לא מגיבים ולא קוראים הודעות - פשוט רק קוראים. אנחנו מעסיקים את עצמנו עם כל מיני משחקים, שיהיה מצחיק וכיפי. עד שתגיע העונה השניה, הכל זמני
בעונה השניה כנראה שיהיו כמה חידושים מצד תפוז ומ.ק.22 וכמובן, יהיה סיבה לאנשים לכתוב בפורום. מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך

למעלה