יוווווו איזה פרק!!!!

BoSco

New member
יוווווו איזה פרק!!!!

זה מסוג הפרקים האלה שמוצפים במלא אירועים ועד שאתה מבין מה הלך באחד כבר מגיע השני אין היה פרק פצצה פיית תקיאה והכל בוסקו מביא לה תרופות ואז מה? הוא אומר לה לשלם הרג אותי הקטע הזה! היה פרק פצצה אבל מה זה נבהלתי שירו בבוסקו מזל שהוא היה עם שכפ"ץ זה היה ממש מותח ופיית עשתה טעות היא הייתה צריכה לתת לו גיבוי או שאם היא לא הרגישה טוב להישאר בתחנה וגם כן קרלוס איך הוא נדחף לצוותי טלוויזיה חחחח אבל היה פרק נחמד אחד מהטובים הסוף היה הכי מצחיק קרע אותי איך שאלכס הסתכלה מתחת לשמיכה זה נראה כמו כלב קטן

BoSco

New member
אה ושכחתי את דוק....

מסכן איך שעושים עליו תוכנית לתואר של הפרמדיק הטוב בויתר מסתבר שהוא גרם למישהו להיות נכה....

BoSco

New member
שמתם לב שהחזירו את השיר פתיחה!!!!

כלכך התגעגעתי אליו!!!! סוף כל סוף

Elicoz17

New member
איזה פרק פצצות!

עם המרדף וכל זה, היה ממש אקשן :> ודווקא אהבתי את הפתיחה הישנה.. (כאילו החדשה)

mk100

New member
פרק ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo127.gif

אני לא יודעת מה אתכם אבל זה היה אחד מהפרקים הטובים שלהם אם לא הטוב ביותר, איך בפיית היתה לחוצה לראות את בוסקו על הרצפה, לא היה מתח כזה מאז שירו בבובי לדעתי בהחלט הגיע הזמן שהחזירו את שיר הפתיחה הוא כל כך מוסיף מחכה לשבוע הבא בציפיה

Elicoz17

New member
למה הנכם אוהבים את הפתיחה הזאתי

לפי דעתי החדשה שהייתה מקודם, פי 2 יותר יפה מראה על עונה חדשה, ועל סגנון אחר.

BoSco

New member
כי המנגינה מוסיפה לקטע של הסדרה....

אקשן אקשן ואקשן זה מנגינה שרצה כזאת משהוא עם אדרנלין טוב ביי לכם אני יוצא לעוד משמרת

@יעל@

New member
איזה פרק!!!!!

הקטע שצילמו את דוק ואז בבי"ח אומרים לצלמים לכבות את המצלמות.... ואז הצלם הולך לקרלוס ואומר לו: אתה רוצה לדבר בחוץ (משהו כזה) חשבתי שהוא יגנוב לו את כל ההצגה!!!!!!! וירו על בוסקו!!! וואי איזה קטע עוד חשבתי שהוא ימות או משהו... אבל כמובן זה לא יתכן ולא אפשרי כי משמרת בלי בוסקו??? והוא צועק לפית´ וההיא שם מאחורה עם הבחילות שלה מסכנה... איזה קטע מותח!!! בסוף היא אומרת לו כזה: היה לי סרטן. וההוא מסתכל עליה: מה? איזה קטע...

Bavmorda

New member
חבר´ה חבר´ה - אני לא יודעת מה איתכם

אבל היה פרק נ-ה-ד-ר ! זה שהחזירו את שיר הפתיחה אמר שהם ירדו מהקטע הזה של ה -11/9 . די נגמר. הם חוזרים ללב של הסדרה. אני מתה על הקטע המוזיקלי הזה. 3 לפנות בוקר במועדון ומוזיקה כזו עם הראש זז לכל הכוונים = דפיקת ראש רצינית
כל הקטע של בוסקו, סליחה, מוריס (
) ופיית´ היה מ-ע-ו-ל-ה
. פשוט כך. אם לא שמתם לב, אז היא הייתה מוכנה לקבל כדור בשבילו. היא הורידה את האקדח שלה. בלי לדעת שיש גיבוי. ........ לגבי הגיבוי - מאד לא אמין
רק צוות גיבוי אחד של צלפים
והם ידעו באיזה צד של הבניין מבחוץ לבוא
- give me a break מכל מקום, בסוף, הקטע עם B&F (בוסקו ופיית´), הייתי מאזה במתח
וישבתי עם שרירים מתוחים בעלי ניסה לבדוק שאני לא בוכה (חחח) כי זה כן אפשרי לפעמים אצלי . ---------------------- סוף השבוע מתקרב - אז שיהייה סופשבוע נהדר לכווווווולכם.

BoSco

New member
אמממממ

כן רק צותת גיבוי אחד כי זה לא היה מקרה עם טרוריסטים או עם בני ערובה כולה בן אדם אחד ולא חמוש (עד שהוא לקח לבוסקו את הנשק) ובעלך??? בת כמה את?

Bavmorda

New member
אממממממ על מה אתה מדבר ?

"צותת"
נכון רק אדם חמוש אחד אבל לבניין שבו הם היו B&F יש לפחות כמה צדדים.... פיית´ לא אמרה בידיוק איפה הם(צפון, דרום , תיאור נוסף), שהצלפים ידעו (בזמן עתיד) באיזה בניין להתמקם מבחוץ.... "בעלי"
ואם הייתי אומרת חבר שלי

~*~gaL

New member
פרק מצויין!

**************אני אוהבת את אלכס************** כן כן, אני אוהבת! מתוקה. כאחת שעברה קורס במד"א, אני באמת לא מבינה למה דוק הוריד את הצווארון... מצד אחד, כן, הוא רק ניסה להציל את הבן אדם... אבל.. אתם יודעים, אסור להוריד צווארון.. כשבוסקו פתח את הדלת וסגרו אותה עליו, זה היה פשוט מקפיץ. נבהלתי! פיית´ מסכנה. גם אותה אני מאד אוהבת. אבל אני בטוחה שהכל יהיה בסדר איתה..

BoSco

New member
אמממ

דבר ראשון היו 2 צלפים וחוץ מזה אולי הם ראו אותו דרך החלון מה את דואגת ב NYPD יש להם שיטות משלהם..... יש הבדל בין בעל לחבד

Skiter

New member
נכון פרק מעולה|! אין מילים../images/Emo70.gif

איזה טיפש בוסקו האשה ובלת והוא כועס שהיא לא ספרה לו
סטופיד בוסקו

BoSco

New member
בוסקו לא טיפש ולא התכוונתי חבדניק..

אלא לחבר בטעות התפלק לי ד

mgirl

New member
מה, בוסקו לא חב"דניק?!

אתה בטוח?! מליון אחוז?! כי לי הוא נראה חב"דניק... טוב, אולי הוא קרליבך...

BoSco

New member
יא אללה איזה שיגעון!!!!

הכל יצא משליטה!!! זה שני דברים נפרדים בכלל 1. בוסקו לא טיפז זאת הייתה תגובה להודעה 2. מישהי פה שאלה מה ההבדל בין בעל לחבר ושאני כתבתי אז במקום חבר ב-ר יצא לי חבד ב-ד התבלבלתי אין קשר בכלל דוגרי בוסקו ואלוהים לא נראה לי אוהבים אחד את השני

למעלה