יווווווו

יווווווו

עברתי על התמונות שלהן והן ממש מהממות! אבל יש להם סידרה אחת ממש דפוקה! אממממ תעלומות מרי-קייט ואשלי! זה ממש עלוב! מי יותר גדולה? מרי-קייט או אשלי? אבל אשלי יותר גבוה נכון? ולא עניתם ליבקשר לגובה המדויק שלהן!

HoNeY14

New member
בסידרה הזאת באמת דפוקה אבל...../images/Emo118.gif

יש לי את הספרים וקראתי אותם לפני שראיתי את הסידרה והם ממש יפים לא כמוה

motib4

New member
הספרים יפים. הסדרה ממש לא לדעתי...

ומסיבה אחת בלבד- ההגייה של הפה. כשהן מדברות שם הן פותחות את הפה ממש. אני בטוח שאמרו להן לעשות את זה אבל... הלו?

motib4

New member
דווקא לא כל כך...

אם תקראי את הספרים בלי לראות את הדמויות הקצת מפגרות שהן מדברות איתן, זו נראית אחלה סדרה.

אולי ../images/Emo4.gif

אבל הן לא יודעות לשיר וזה כזה מגעיל
מה זה ה Do ho ho ho ho DOOOOOOOOOOOOOO.. זה כזה מגעיל, הן לא יודעות לשיר..

תכנסו

בקשר לשירה- גם הן חושבות שהן לא יודעות לשיר.... כשהייתי בקריביים, היו כל מיני הפעלות והיה פעם אחת שהיה קריוקי, ואפשר היה לבחור איזה שירים שרוצים (אבל הייתה להם תקלה ועדיין שמעו את הזמר- אז זה לא היה בדיוק קריוקי), אז מישהי בחרה את השיר noise about boys של מרי קייט ואשלי,ושמעו אותן שרות, ואז הן (מרי קייט ואשלי) התחילו לצחוק על עצמן שהן לא יודעות לשיר וזה....

motib4

New member
חחח... חמודות...

אני אוהב אנשים שיודעים לצחוק על עצמם.

motib4

New member
אמממ...

כישרון שירה ענק אין להן, אבל יש הרבה יותר גרועים מהן. השירים מהדיסקים שלהן יותר נורמליים מהשירים ב"הרפתקאות...". השירים האובים עליי הם: Brother for sale I am the cute one The noise about boys אההה... ויש שתי שירים מדהימים מ"הרפתקאות..": stayin´g cool- שיר פ33תי. Miami- שיר מדהים שדומה טיפה לשיר של וויל סמית: "מיאמי".

חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

בטח עכשיו כשהן רואות את התוכנית הזה, הן מתפדחות לאללה..

למעלה