יווווווווו

ofirgonen

New member
יווווווווו

היו לי בלילה 4 חלומות צלולים אחד אחרי השני התחלתי אחד התעוררתי ואז עוד וככה 4 פעמים וכל פעם אני באיזה חדר ניסיתי לשנות רקע אבל התעוררתי התחלתי ללכת רגיל בלי לעשות משהו מיוחד והחלום התחיל להתייצב לא עשיתי כמעט כלום בחלום רק הייתי בחדר ההוא איזה באסה החלומות היו ממש קצרצרים

Bblack

New member
מכיר את ההרגשה

בדיוק היום בלילה אני חלמתי 2 חלומות צלולים ברצף אחרי שהעירו אותי באמצע פעם אחת והפעם השנייה ממש צלולה 99 אחוז כמו במציאות והחלומות פשוט מתחילים צלולים , אולי זה היה היום הצלול השנתי או משהו...

EshedI

New member
כמו שקרה לי לא מזמן..

3 חלומות צלולים בלילה אחד אחרי השני... מתסכל אבל כיף

KEiN

New member
מתסכל אחותך ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

הילדים של היום .... לא יודעים להעריך את מה שיש להם...

EshedI

New member
זה באמת תסכל אותה ../images/Emo6.gif

חחחח, אתה לא יודע איזה קקה זה לדעת שאתה חולם וכל פעם להתעורר מהחלום

LucidGuess

New member
היי כופר! מה אתה כותב ביום כיפור???

יא כופר תפסתי אותך! מה אתה לא מתבייש ליכתוב באינטרנט ביום כיפור? איזה חינוך קיבלת מההורים לך הא? איפה הערכים שלך?? חכה חכה אני יספר לכולם! כופר אחד!! Lucid

LucidGuess

New member
האאא...אז למה לא אמרת קודם? ../images/Emo6.gif

אם ככה אז הכל בסדר! עלה והצלח ידידי!
Lucid

EshedI

New member
חחחחח, תקרא את זה...

היום הרווחתי 100 שקל בהתערבות של לעשות על האש ברחוב
אני מרגיש טוב עם עצמי

LucidGuess

New member
באסה....

רציתי לעשות ווילד מוסיקה עם הרדיו החדש, אבל לא מצאתי אפילו תחנה אחת עם מוסיקה! לא ב FM ולא ב AM .... בכל התחנות היו רק שירים בערבית או שירים בטורקית... איזה באסה.... השתגעת? על האש באמצע רחוב?? ואם היתה עוברת מכונית ודורסת אותך?! מה אתה משוגע??? חוסר אחריות מדהים אם תישאל אותי.... Lucid

EshedI

New member
אם

אם הייתה עוברת מכונית ודורסת אותי, לפחות הייתי יודע שהנהג הולך איתי לגיהנום

LucidGuess

New member
שמע אתה באמת מניאק לא קטן...

מעניין שקודם לא עלה לי בראש להגיד לך את זה אבל אתה באמת מניאק, או-קיי אז אתה לא צם, אבל למה לעשות סתם דווקא? למה לעשות על האש באמצע הרחוב ולהוציא לאנשים את העיניים?? למה חוסר ההתחשבות הזה? ההורים שלך לא אמרו לך שום דבר? דווקא ביום כיפור שכמעט כולם צמים לצאת מול כולם ולעשות על האש "דווקא"?? איזו מן התנהגות מגעילה זאת?! Lucid

deep ocean

New member
מסכימה איתך LUCID

מעניין שקודם לא עלה לי בראש להגיד לך את זה. או-קיי אז אתה לא צועד בדרך הלוחמים, אבל למה לקטול את מי שצועד בדרך הלוחמים? למה לקרוא לכולם מטומטמים ולעשות דווקא לאנשים?? למה? תיישם את העצות שאתה נותן לאחרים על עצמך. כל טוב

deep ocean

New member
ולמרות זאת, אני לא חושבת שאתה מאניק

פשוט הטורף מדבר מגרונך.

EshedI

New member
ל-Lucid ול-Ocean

היי היי! לא עשיתי את זה מול אנשים! עשיתי את זה בקצה של העיר.. יש שם רחוב שלא התחילו לבנות בו עדיין ואין שם כביש. אף אחד לא ראה, ולא שמע. וחוץ מזה, הרווחתי 100 שקל

LucidGuess

New member
אם ככה אז אני מבקש סליחה ../images/Emo13.gif

סליחה!!! סליחה!!! סליחה!!! ...... סליחה!!
בקשר ל 100 שקל.... בא לך אולי להתחלק איתי?
Lucid

deep ocean

New member
ההודעה שלי לא היתה אליך בכלל

אני לא חושבת שאתה מאנייק או משהו כזה, פשוט חיקיתי את ההודעה ש-LUCID כתב לך, וכתבתי את זה לו עצמו.

למעלה