יוווווווווו שלחתי להם כבר איזה 10 תסריטים...בטוח משהו חייב להתקבל!
V vitamin P New member 15/1/05 #2 ../images/Emo50.gif נראה מה יתקבל בסוף../images/Emo13.gif השבוע הייתי בטוח ששלי התקבל שלחתי להם אחד על תחנת דלק וזה שהיה השבוע התחיל אותו דבר בדיוק אבל הוא פנה לכיוון מאוד מאוד שונה
../images/Emo50.gif נראה מה יתקבל בסוף../images/Emo13.gif השבוע הייתי בטוח ששלי התקבל שלחתי להם אחד על תחנת דלק וזה שהיה השבוע התחיל אותו דבר בדיוק אבל הוא פנה לכיוון מאוד מאוד שונה
• •°•RoNi•°• New member 16/1/05 #8 גם אני לא../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif
S SnoopyS*GirL New member 17/1/05 #9 טוב, אני מקימה קבוצת תמיכה../images/Emo9.gif אני סנופה, ומעולם לא כתבתי מערכון ל"קצרים" [ועכשיו כולם ביחד "אווווווו.... We Love You Snoopa", חיבוק קבוצתי וכל הבולשיט הזה]
טוב, אני מקימה קבוצת תמיכה../images/Emo9.gif אני סנופה, ומעולם לא כתבתי מערכון ל"קצרים" [ועכשיו כולם ביחד "אווווווו.... We Love You Snoopa", חיבוק קבוצתי וכל הבולשיט הזה]
C carmit4 New member 17/1/05 #12 אוהבים אותך סנופה ../images/Emo24.gif אנחנו איתך לאורך כל הדרךךךך קחי חיבוק ועוד אחד ואחד אחרון וזהו!
אוהבים אותך סנופה ../images/Emo24.gif אנחנו איתך לאורך כל הדרךךךך קחי חיבוק ועוד אחד ואחד אחרון וזהו!