יוהו

MikeY fReAk

New member
יוהו../images/Emo98.gif../images/Emo79.gif

מגיע לי שרשור משלי, לא?
אז..נחשו מה יש לי מאחורי המסך כרגע?
כה כה כה כה כה זה הדיסק של ירמייייי שרעות[
] המליצה לי עליו..בוקר טוב^^ ו..אני יודעת שזאת אפליה אבל אני אפתח אותו רק ביום רביעי
אבל..כבוד! קניתי! הבטחתי שאני אקנה ואני גם אקשיב לזה!(:) אז אממ..לא תאחלו לי ברוכה הבאה או משהו?

שלמונזה

New member
אודליה מתוקה שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

איזה הפתעה לראות אותך פה!!!! ברוכה הבאה לפורום!!! אכן כבוד גדול שקנית סוף סוף דיסק של ירמי, אנחנו נשפיע עלייך בכיוון הנכון [את כבר בדרך] ירמי זמר ענק!!!! תחזרי ותספרי לנו איך הדיסק איך התרשמת וכו', אישית זה לא ההמלצה הראשונית שלי למעריץ ירמי מתחיל [אני הייתי הולכת על ירמי קפלן והפרחים] אבל אני מכירה את הטעם של רעות אז ככה ש... וזהו אוהבת אותך מאוט מאוט ואני אשמח לראות אותך פה קצת יותר

r e u t 123

New member
יאאאאאאאאאאאאא^^../images/Emo99.gif

חחחח איזה יופי!! אני שמחה שסוף כל סוףףףףף קנית את הדיסק!! תחזרי ותספרי באמת מה את חושבת עליו.. ולמה דווקא ביום רביעי?
ברוכה הבאה
תישארי כאן!.

MikeY fReAk

New member
הו, נו:p../images/Emo79.gif

כי היום הזה כבר נגמר, ומחר אני ברמת גן ואני לא אצליח להתנתק מפחד מוות (מצטערת..) אז אממ:p רביעי^^ וגם אם אני אגיד לכם מה אני חושבת משמיעה ראשונית זה יהיה מוטעה, כי בהתחלה רוב הדברים נשמעים לי מעפנים, או לפחות חלקם, אבל אם אתם ממש רוצים אני אעשה את זה
אני אצטרך לחרוש עליו הרבה, לחרוש ברמה של לזכור לפחות שיר אחד ולדעת איזה שיר בא אחרי איזה שיר בשביל להגיד מה אני באמת חושבת..
אבל אם אתם אוהבים את זה, אז אני מניחה שאני לא אתאכזב:)

r e u t 123

New member
טחחחחחחח../images/Emo3.gif

אז תשמעי אותו הרבה פעמים ואז תגידי מה את חושבת עליו
בכל מקרה, בהצלחה לך^^..

N o l o g o

New member
מזלטוב בובה

הקדמת אותי חח לי אין עדיין את הדיסקים..:) אז מזלטוב תהני ממנו והרבה..

MikeY fReAk

New member
../images/Emo12.gif!!../images/Emo79.gif

אין לי מושג מה עובר על המחשב שלי, אבל זה מה שהוא זיהה לי כשהכנסתי את בוקר טוב..

שלמונזה

New member
איך אומרים משינה? ../images/Emo168.gif

מוזר מוזר מוזר מוזר אז עשיתי עכשיו ניסיון והכנסתי את הדיסק שלי למחשב וגם קיבלתי את השם רון קפלן עם הדיסק המופלא לילה בטוניסיה... השירים אבל אותם שירים של ירמי המופלא

SaRgE

New member
אולי זה כמו בסג'נט פפרס המיסטורי../images/Emo3.gif

תנסי לשמוע את הדיסק של ירמי הפוך.... אולי נשמע משו מעניין

r e u t 123

New member
טחחחחח../images/Emo6.gif

חחחח וגם מזה השמות האלה... המממממממממ מוזרר

למעלה