יודע מי זה?

9ball master

New member
איזה כייף...

יש חידון ביליארד.... מה הפרסים לעונים נכון???? תשובה - mike sigel

9ball master

New member
תוספת

MIKE SIGEL, at 35, became the youngest male elected to the BCA Hall of Fame. Born in Rochester, N.Y. Sigel began playing pool at 13, and turned professional when he was 20. A natural right-hander who shoots left-handed, Sigel won his first major tournament, the U.S. Open 9-Ball Championship, in 1975. His career blossomed quickly, and Sigel was perhaps the game's dominant player in the 1980s. He amassed 38 major 14.1 and 9-ball championships in that decade. Sigel has won three World 14.1 crowns (1979, 1981 and 1985) and one World 9-Ball title (1985) as well as numerous national titles.

9ball master

New member
אז מי זה????

מה אין תשובות זה קשה מידי???? חשבתי שאתם רוצים לדבר על ביליארד??? האיש בתמונה הוא מאד חשוב, מי זה????

9ball master

New member
טוב אז כנראה ש...

זה קשה מידי, בוא נתחיל עם משהו יותר קל.... מי זה בתמונה ??????

9ball master

New member
עדיין אין תשובות ???

טוב, אז כנראה שצריך לעשות את זה עוד יותר קל..... מי זה בתמונה ?????

9ball master

New member
אז מה ???????

פורום ביליארד ואף אחד לא יודע מי בתמונות ????? אולי בכל זאת?? האחרונה דיי קלה....

JackR1

New member
נו באמת...

האחרון - אני מניח, המאמן הלאומי. לא יודע, לא מכיר. לפניו - ראלף סוקה. תמונה, כנראה, מ-http://www.onthesnap.com. הראשון - לא יודע. עולה לי בראש ווילי מוסקוני, אבל לא דומה, לא נראה לי הוא.. תמונה מוכרת, אבל אני לא מצליח להיזכר בשם.

JackR1

New member
Rudolf Wanderone

ידוע כ-"Minnesota Fats" אחרי "The Hustler", במקור היה "New York Fats" ולא מפורסם בשום דבר מיוחד חוץ מהרעש שהוא עשה

9ball master

New member
אתה חזק....

אבל אני חייב לא להסכים אתך בנוגע ל FATS, אמנם לא השחקן הכי טוב בעולם אבל בהחלט הכי מפורסם, הוא תרם הרבה לקידום הספורט, יותר מכל שחקן אחר באותם זמנים.

JackR1

New member
מוטי בן סימון, כנראה?

לא יודע, לא ראיתי אותו מזמן.. והוא שחקן מספיק טוב כדי לזכור, איך הוא נראה.

למעלה