יודעת שצריך שינוי

יודעת שצריך שינוי

יש תקופות לאדם שהם טובות ויש כאלו תקופות שכל מה שעושים הופך לאפר..כל דבר נופל בלי הסבר כאילו יש איזה ג'ינק..ופשוט לא מצליח כלום.. מסתכלים מסביב..ואין שום יכולת לעשות כלום על מנת לשנות מצב.. בשלב מסויים מרימים ידיים. אתה מדבר עם בורא עולם שואל שאלות, רוצה תשובה או סימן, גורנישט.. אתה יודע שצריך שינוי בחשיבה..בדרך בה אתה הולך אבל לא יודע את הכיוון והרי ידוע שבורא עולם קורא מחשבות בני אדם משגיח מלמעלה..לפעמים חונק אותך ואז משחרר ואתה שואל למה? ואני שואלת..איך זה שאנשים רעים מקבלים דברים טובים..ואנשים טובים מקבלים דברים רעים..מה התיקון כאן? ענתה לי חברה: זה רק למראית עין..כי הנפילה שלהם תהייה חזקה יותר.. ואני לא חושבת שזו התשובה.. אם בורא עולם מעניש רשעים ונותן שכר לצדיקים..היכן התיקון והתשובה.. ועכשיו אני מחפשת תשובות. אומרים לי..את צריכה להאמין. אני מאמינה בו ובעצמי.. אמרו לי: ומה התרומה שלך לעולם..לסביבה? מה את נותנת? ובאמת מה אני נותנת? חוץ מתרומות לנזקקים לא תרמתי לחברה כלום.. והצלחה של אדם נמדדת במה הוא נותן לאחרים.. כי שנותנים גם מקבלים..סתם מחשבה..שאולי צריך בצידה גם עשייה. מיכלי בשעת מחשבות והירהורים על החיים. בוקר עצוב..שושנה הלכה לעולמה..עולם שכולו טוב. יהיה זכרה ברוך.

faraday

New member
כל הכבוד

על הבוקר וכבר מרביצה מחשבות כאלה- את כן תרמת לחברה -הקמת משפחה והבאת ילדים שימשיכו את דרכך זוכרת את רצון הבן שלך לסייע לך -האם יש יותר טוב מזה -זו גמילות חסידים שאין כמוהה -לכך המתת לא נמדדת לפי ביצועים הנראים בשטח אלא בעששיה הטובה-שאנו עושים בלי לחשוב על תגמול וזה מאפיין בן טוב מרע - קראתי ההספד שלך לדמארי -מאוד נוגע ללב

הדשא אצל השכן תמיד ירוק יותר.../images/Emo145.gif

אל לך להשוות עם אחרים כי תמיד ישנו מי שיש לו: רכב גדול יותר בית גדול יותר שכר גבוה יותר וכל זה ללא קשר לאופיו של אותו אדם (טוב או רע) אלא להשוות רק עם עצמך, האם את: נמצאת במקום בו את רוצה להיות? האם את מאושרת יותר? האם את טובה יותר ? שאלי את עצמך באיזה נושא את יכולה להתקדם או לקדם את עצמך? מה שיש לך וטוב לך - פעלי המשיכי ושמרי עליו מה שחסר לך או שאת רוצה לשפר, חשבי איך לפעול להתקדם בנושא זה. בורא עולם אינו נותן סימן או כוון, אלא ברא אותך עם כלים להשתמש בהם: ראש למחשבה, לב להרגשה ואינטואיציה לבחירת כוון. ואת בהליכתך תלמדי כבר...אם תלכי בדרך לא נכונה תלמדי מזה מה נכון בשבילך. היכולת לתת היא מדד לעצמך בלבד.. יניב

../images/Emo140.gifלך יניב וגם לך פרדי

גם לך יניב וגם לפרדי..תודה על התשובות. לא באמת מסתכלת מה יש לאחרים אבל שואלת היכן היכן בורא עולם שיודע מחשבות אדם ואמור להשגיח עלינו מלמעלה..היכן הוא שצריך אותו? הייתי אתמול במרכז גדול של "קבלה" בבוקה רטון. אחד הגדולים שיש.. בנו אותו לתפארת ישראל..אבן ירושלמית משהו מדהים.. ושם יצא לי לשוחח עם אשה שאמרה לי תפרידי את הדת מהקבלה..איך אפשר? ואז שכנעה אותי האשה ללכת ולהקשיב להקדמה על הקבלה..ונשארתי. ועלתה לי השאלה הזו..שאלו אותי מה אני רוצה ? ולמה בעצם הגעתי לשם? והתשובה היחדיה שהיתה לי: אני כאן לא? זה אומר שצריך שינוי, לא? האם זה המקום ולימודי קבלה יתנו לי להבין יותר? האם הקבלה תתן לי את האור והתשובות למה שקורה מסביב? אין לי מושג רק חושבת שצריך להבין את התרחישים שקורים שאין להם הסבר. מיכלי מחפשת תשובות..זה הכל. ושוב תודה לכם על התשובות.

למעלה