אני אוהבת לענות לאנשים על השאלות שהם שואלים כי אני יודעת גם מה לענות יש לי ניסיון רב בחיים ואני אוהבת שמתיעצים איתי ,אז אם יש למישהו בעייה כל שהיא תמיד יוכל לשאול ואנסה לעזור
הנידון: שאלה מהותית. כבר שנים רבות שאני מחפשת תשובה לשאלה אחת. אם אדע את התשובה, אהיה מאושרת. אז אולי תעזרי לי ותגידי לי למה? למה?? לכל הרוחות, למהההההההההה???? כל תשובה, חוץ מ"ככה" תתקבל בברכה. בתודה מראש, שייכת.
בעלי אף פעם לא מצליח להתעורר מתי שצריך. הוא חייב שאני אבוא ואעיר אותו באופן אישי. אם יש שעון מעורר הוא מכבה אותו ולטלפונים הוא לא עונה. אני לא יכולה כל פעם לבוא להעיר אותו. מה את מייעצת לי?
לגבי בעייתך, אני מציעה לך פצצת מים מתוזמנת. זה עובד. תלי שקית עם מים מעל למקום בו ישן בעלך והפעילי שעון עצר המכוון לשעה בה הוא צריך להתעורר, תזמני כך שקית המים תטפטף עליו.... אם זה לא מעיר אותו אני באה!
מכירה את הווים האלה שתולים מהתקרה? אלו שפעם היו תולים עליהם מקרמה עם עציץ? ובכן, בקשי מבעלך שיתקין לך אחד כזה בתקרת החדר מעל המיטה שלו... החלק השני הוא להשיג טפטפת שמשתמשים בה להשקייה (מייצרת אותם חברת נטפים) הדבר השלישי שאת צריכה להשיג הוא שעון עם סטופר וכלי קיבול למים (קונדום, שקית, עציץ גם יכול לשמש למטרה זו). עכשיו צריך לחבר את כל זה ביחד... אין לי צל של מושג איך עושים את זה... אולי יש כאן מישהו עם ראש טכני שיוכל לעזור... בהצלחה...
אחלה רעיון אבל בעייתי. מהסיבה הפשוטה - מי לדעתך יצטרך לנקות ולייבש את השלולית ????? אמא שלו ???? או הכוש´לאמא שלו ?????? תשובה: את ! אני ! אנחנו ! אני דווקא משהו יותר יעיל: שוקר חשמלי מחובר לשעון מעורר... או מאוורר תקרה שבשעה היעודה יורד ויורד.... ויורד ויורד... ואם הוא במקרה ישן על הגב... ואם במקרה במקרה מתעורר עם זקפת בוקר... אז................ הלך עליך. זה פתרון יעיל ומרתיע.