יודה פוליקר ב - 27/12 בזאפה. מי בא?
I illani New member 21/11/06 #6 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif כבר מעכשיו איזה יופי - שתי הופעות של יודה שיוצאות בדיוק בימי הולדת של אנשים מהפורום ועוד יותר חשוב - ההופעה הזו יוצאת בדיוק יומיים אחרי היומולדת של יודה עצמו איזה חודש
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif כבר מעכשיו איזה יופי - שתי הופעות של יודה שיוצאות בדיוק בימי הולדת של אנשים מהפורום ועוד יותר חשוב - ההופעה הזו יוצאת בדיוק יומיים אחרי היומולדת של יודה עצמו איזה חודש
G gadoso New member 21/11/06 #7 וגם יומיים אחרי שאני חוזר מחו"ל אבל בקטנה! תסלחו לי כן אבל חוץ מפוליקר אני מעריץ את לברון ג'יימס ככה שפוליקר פותח ת'שבוע ב25 אני ב27 ולברון ב30 בחודש יא! אני אסתום פה יום טוב!
וגם יומיים אחרי שאני חוזר מחו"ל אבל בקטנה! תסלחו לי כן אבל חוץ מפוליקר אני מעריץ את לברון ג'יימס ככה שפוליקר פותח ת'שבוע ב25 אני ב27 ולברון ב30 בחודש יא! אני אסתום פה יום טוב!
W willo1 New member 22/11/06 #8 ../images/Emo6.gif למה זה גדול דווקא רק שאני לא רואה את התאריכים האלה עדיין.. אני צריכה קודם לעבור את הגיוס של חבר טוב ואז אולי אני אוכל לנשום שוב
../images/Emo6.gif למה זה גדול דווקא רק שאני לא רואה את התאריכים האלה עדיין.. אני צריכה קודם לעבור את הגיוס של חבר טוב ואז אולי אני אוכל לנשום שוב
G gadoso New member 24/11/06 #10 לא יודע מה איתך אבל הרבה חברים שלי מתגייסים באמצע ואני עדיין רואה רק את חו"ל חח סתם שיהיה בהצלחה לבחור!
לא יודע מה איתך אבל הרבה חברים שלי מתגייסים באמצע ואני עדיין רואה רק את חו"ל חח סתם שיהיה בהצלחה לבחור!
G gadoso New member 24/11/06 #11 קודם כל איה נאפה ודבר שני כן אז זה אומר שארבעה חודשים אח"כ אסור לטוס שוב?
ו והילדים באים והילדים New member 25/11/06 #14 אגב, איפה אתה, אתה לא במסנג'ר הרבה זמן... תיכנס למסנג'ר