יוגי הו GX - פרק 7

Witchcrafts

New member
יודעת, תודה. ^^;;

בד"כ אני עוד ישנה בשעה הזו, אבל (לשם שינוי) היום לא. מה שכן, פספסתי את הפרק ששודר היום. אצפה דרך יוטוב, או משהו. >_>;; אגב, למה אתה חושב שאתה אפס? Oם ומדוע אינך מביע את דעתך באשר לפרקים היומיים? אתה צופה בהם בכלל?

Eriol

New member
=====

החתימה שלי היא כך בגלל שקיארית כתבה בקומונה שאני אפס, ומשם זה התפתח.

ש28

New member
ואתה מאמין לה?

אין דבר כזה בן אדם אפס..למה אתה לא מאמין בעצמך כולנו שווים!!!ואל תקשיב לשטויות מכל אחד,תעשה רק מה שטוב לך!!!

Witchcrafts

New member
אתה לא אפס.

וקשה לי להאמין שהיא כינתה אותך כך ללא סיבה. רבתם או משהו?

Eriol

New member
=====

היא כינתה אותי כך בגלל שלא הגבתי לתגובה שלה. האמת היא שאני די אפס. אני לא יפה, אני לא גבוה, אני לא חכם, אני לא כריזמטי, אני לא עשיר, אני לא מפורסם. אבל אני כן אוהב את יוגי הו יותר מכולם. עובדה שכשכולם בקומונה זילזלו ביוגי הו, אני הייתי היחיד שטען שיש אמת ביוגי הו. אני כל כך אוהב את יוגי הו, אבל אנשים לא יודעים להעריך את העבודה שאני עושה בשביל יוגי הו. לכן נחסמתי כל כך הרבה פעמים. כן, אני אפס שאוהב את יוגי הו!

Witchcrafts

New member
אויש, נו, באמת.

אתה לא אפס! פשוט יש לך בעיות של בטחון עצמי וכאלה, משום מה. O_ם ואני ממש מעריכה את הדבקות שלך ביוגי. אמנם מדי פעם אתה מגזים והכל, אבל עדיין, ראוי לשבח.

benayam

New member
שמע...

בתור בחור דתי,אני אומר לך שגם לרוצח הכי גדול בעולם יש תפקיד חשוב שניתן לו ע"י האל,אתה בנאדם טוב,פשוט חסר ביטחון-ותאמין לי אם זה חשוב לך אתה יכול לנות את התדמית שלך בחברה בקלות מחסר ביטחון ל COOL תשים לב זה ממש דומה...

slifer

New member
כנ"ל

אל תיקח את סיירוס כמודל, תיקח את ג'יידן! גם אני לא מושלם, אני גובה קצת כל פעם וגם אני מת על יוגי-הו... אל תאמין לכל דבר שאומרים לך... תסתכל איך אני עונה לעידו בפורום השני למשל... תמיד עומד על שלי.

ש28

New member
לכל אחד יש הצלחות וכשלונות בחיים

אף אחד לא מושלם,אז אל תסתכל רק על הדברים השליליים שקרו לך או עשית ותזכור גם שהצלחת ועשית הרבה דברים טובים!!! הכי חשוב זה ללמוד מטעויות ולדעת שכל כישלון זה רק מדרגה נוספת שלומדים בדרך להצלחה^^

נראה לי שיש לו בעיות אחרות דווקא סס

כלומר,הוא לא ממש הגיב לפרקים גם אצלנו בקומונה,וקיאריט קראה לו אפס מפני שהוא שלח לה הודעות במסן,בקומונה ובמסרים גם אני חושבת Oם וכשהיא ענתה להודעה שלו,הוא לא טרח להגיב לה. היו עוד סיבות,אני מניחה,אבל לא חיטטתי בעניין םם'' בכולופן,זה טוב שבן אדם מסור למשהו ככה,אבל זה לא נחמד כשהוא מנסה לעשות מהפכות ולשנות את הדיעות שלנו על יוגי הו י.י כשמהצד השני-הוא לא מקשיב לנו בגרושP: לא הייתי פה *מתפוגגת ברוב בושה*

למעלה