יוגי הו - פרק 208

• פותח הנושא Eriol
  • פורסם בתאריך
נו טוב...../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

שוב רואים את טיה X________________________________X היא לא מתה ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; יוצרי הסדרה לא הבינו עד כמה טוב בלעדיה XPPPPPPPPP "היי יוגי!" |דמעות התרגשות פקאציות| גאד אני שונאת אותה X______________________________X אמ... סטו הכיר קודם את המישי עם הדרקון כחול העין? 0.0 היא ממש ממש חמודע ^^ סופסוף בת חמודע ביוגיאו XD בגלל שלא ראיתי ממש את כל הפרקים, אני לא החלטתי אם מאנה ממש חמודה או ממש מעצבנת אותי XD אגב, המפלצות לא שוכנות בתוך אנשים אפלים מההתחלה?

קיסארה נושאת את הדרקון כחול העין

בנשמתה. אומשו כזה. מאנה חמודה[נו בחייך,היא חמודהP: תגידי שכן?^^] המפלצות מתפתחות באנשים כשיש להם רגשות אפלים,נראהלי םם;;

Witchcrafts

New member
../images/Emo157.gif שני ציטוטים? ^^~

לא זוכרת את מספר הפרקים שמהם נלקחו, אז ניחא: "אולי תפסיק לחשוב עם הבטן שלך לרגע?" (ג'ואי אל הוונאבי מתאבק סומו. משעשע לשמוע את זה דווקא מווילר. Lol) "איך אפשר לשכוח את שלושת המשוגעים?" (קאיבה למראה מאליק, איזיז והסנג'ר שלהם.)

Hao

New member
דווקא את המשפט השני

חשבתי שתאהבי, כאחת שמתיימרת להנשא לדמות מצויירת(הי, כזה אין לך באוסף{האוסף השלם - המכיל בתוכו בובה ירוקה, חרק ספרותי, וחרק של איסיקיו[אבל הוא לא נחשב] ויש את מאריק) ... תתעלמו. היה פרק סוטה במיוחד: קודם כל: מאנהXלוחם הסומו : "הוו זה כזה כיף לקפוץ לך על הבטן"...מה לעזאזל?! זה היה נראה כמו... כמה זכרונות של מאריק את באקורה... ויוגי ויאמי... והסוף היה מרשים, הזכיר לי את דיאבלו 2... סאגה טובה!!!

Witchcrafts

New member
וואו,

איך זכרת את החרק של האס"ק? |ח"ח| ומה מאריק, מה! הוא לא שייך לאוסף, הימים האלה עברו, נגמלתי ממנו! באמת!!!111 וזה לא הפרק שסוטה, אלא אתה.

למעלה