יוגי, הבטחת לנו
לשבת.

Witchcrafts

New member
יוגי, הבטחת לנו ../images/Emo32.gif לשבת.

תראו, תראו, אתר עם מלא משחקי פלאש מגניבים: http://www.friv.com "Mass Attack" (טור תשיעי משמאל), שורה רביעית. בריבוע מופיעים שני עיגולים. הצלחתי לסיים, אבל עם 200+ נק'. כשהאתגר הוא לא לצבור בכלל. משחק כ"כ חמוד!!11ל1חטנא598'4אש' עוד אחד שנורא (נורא) התלהבתי ממנו, "Ragdoll Avalanche 2" (טור שביעי מימין, שורה שישית. בקוביה יש דמות חתוכה עם דם). תענוג! בהתחלה חשבתי שהמטרה היא לבתר את הדמות ולהשאיר אותה בחיים, ולא להתחמק מהנטיפים. שטן או לא? |פרצוף זדוני| מרוב שהמשחק מצא חן בעיניי, אפילו נכנסתי לאתר עצמו והורדתי משם משחק נוסף בסגנון. ממליצה בחום למי שרוצה להוציא עצבים. וחוץ מזה, מה שלומכם ואיך עבר עצמאות?
ברגעים אלו ממש אני בבסיס. סוגרת שישישבת וחוזרת לבית מחר על הבוקר. צפיתי היום ב"קלוברפילד" וב"סוויני טוד", אגב.

Witchcrafts

New member
ה65'ןוהא65' ]09 הש794 ש4

מה?! איך? מאיפה אתה מכיר את המשחק? לא ידעתי שהוא מוכר. ומה עושים ברגדול 3 בדיוק? גמני רוצה! ם-;

argamadon

New member
מצטער שאני עונה מאוחר

אבל לא שמתי לב להודעה.טוב אז בעיקרון צריך להרביץ לאיש מקל אחד עם האיש מקל שלך וזו בערך אותה תזוזה כמו ב-2

motios

New member
יסמין, את אכזרית o_O ...

איזה מין משחקים את אוהבת ??! אהבתי מאוד את הראשון וגם את השני, למרות שיוצא לי "אאוצ'" אחרי כל פסילה.. סטיקמן מסכן שכמותו R.I.P . מצחיק לראות את התגובות על ההפסדים, נסי להתחמק מ-0 נטיפים והוא כותב מצטערים המשחק לא מיועד לאנשים מעל גיל 115 lol באמת מומלץ בחום, בטח יש שם עוד משחקים נחמדים שווה חקירה. את העצמאות עשיתי עם המשפחה והאחיינים החמודים (נורא) שלי, על החוף מול תצוגה צבאית עם על האש מסורתי כמובן
על סרטי אימה אני מוותר, יש לי עצבים חלשים
אני מעדיף את גיבורי הסרט שלי עם כל הגפיים במקום בסוף הסרט...

Witchcrafts

New member
לול,

התגובות היו אלה שחיזקו את המחשבה (הכושלת) שלי שבאמת צריך לבתר אותו כמה שיותר. הן ממש במקום, אבל.
תצוגה צבאית? בת"א? צילמתם? האמת שמזמן לא צפיתי בסרט אימה. ז"א, כן, אבל לא כזה שבאמת ראוי לתואר "אימה". סרטי הז'אנר מוגדרים עבורי כקומדיות. מה, אנשים מבותרים (יאמי) ודם ונקבות שמשוועות לעזרה – זה מצחיק! אותי. לפחות. באותו עניין, "דקסטר" (לא "המעבדה של דקסטר") היא הסדרה הכי מצוינת שנראתה על המסך (או על המחשב). תנסו אותה, שתי עונות יצאו לה עד כה. מושלמת מכל בחינה אפשרית.

motios

New member
מצחיק ? טוב כל אחד והטעם שלו ../images/Emo13.gif

התצוגה הצבאית הייתה באשקלון, לא משהו מיוחד רק עברו ספינות(זה היה על החוף), מטוסים וצנחנים (לא היה לנו מספיק מזל שיפלו עלינו אמנם
) כן צילמנו הנה תמונה בצד: דווקא לא מזמן ראיתי את רזידנט איול 3, מראות איומים.. בשבילי לפחות.. הסיבה היחידה באמת שראיתי אותו היה בגלל שלא ממש זכרתי עד כמה נורא (באלימות) היה הראשון
אבל אל תדאגו נזכרתי מהר מאוד. ד.א מי ראה את הסרט ? "דקסטר" ? בדקתי בוויקיפדיה, הצלחת לסקרן אתי, אבל יש לי הרגשה שאני יצטער על זה
.

למעלה