יוגיהו-מידע שחייבים לראות.

impale

New member
יוגיהו-מידע שחייבים לראות.

קודם כל: כל הזכויות שמורות לאתר http://manjyomethunder.twoday.net/ תודה להם על המידע היעיל. Rule Changes?: Official Rule: New Experts Rule -> Master Rule Tribute Summon -> Advance Summon Costs (in total) -> Release Fusion Deck -> Extra Deck (limited to up to 15 cards) Side Deck: 0 up to 15 cards possible - New category: Synchro (frame color: white), placed in the Extra Deck - New category: Tuner Requirement to Special Summon Synchro monster. - When the total level of the appropriate Tuner monster and the other monsters on the field matches the Synchro monster's level, it can be Special Summoned. עכשיו לחלק החשוב ביותר: שימו לב! פיוזן דק הופך להיות "אקסטרה דק" ותהיה עליו הגבלה של 15 קלפים ובנוסף למפלצות המיזוג יהיו גם מפלצות "סינכרון" (זה שם שאני מעניק להם,תכלס אין לי מושג מה יהיה שמם האמיתי) וצבען יהיה לבן! הרעיון של המפלצות הוא כזה: מפלצות חדשות שבמקום "אפקט" יהיה כתוב להן "Tuner " יגיעו למשחק. נניח ויש לנו מפלצת Tuner שהרמה שלה 3. ויש מפלצת סינכרון לבנה ברמה 6 שדורשת את מפלצת ה Tuner שלנו. כאשר הרמה של מפלצת ה Tuner + שילוב הרמות של כל המפלצות בצד שלנו של המגרש שווה לרמה של מפלצת הסינכרון אפשר לזמן אותה למגרש. למשל,יש לנו מפלצת סינכרון ברמה 6 היא דורשת מפלצת Tuner ברמה 3 + 3 מפלצות ברמה 1 מפלצת אחת ברמה 2 + מפלצת אחת ברמה 1. (זה בכל אופן מה שהבנתי נכון לעכשיו,שימו לב שסינכרון זה שם שאני בחרתי לבד,זהו לאאאאאאאאאאא השם של המפלצות החדשות! השמות שניתנו כאן Tuner וSynchro הם שמות יפאניים,יתכן מאוד כי אלו ישונו בשפה האנגלית)

impale

New member
לדוגמה

「ジャンク・シンクロン」 Junk Synchron DARK/Warrior - Tuner/3/1300/??? When this card is successfully Normal Summoned, Special Summon a Level 2 or lower Monster in your Graveyard in face-up Defense Position to your field. Effects of the Special Summoned monster by this effect are negated. 「ジャンク・ウォリアー」 Junk Warrior DARK/Warrior - Synchro/5/2300/1300 Junk Synchron + Non-Tuner monster The ATK of this card is increased by the total ATK of all face-up Level 2 or lower Monster you control. האמת? זה ממש אבל ממש נחמד אם הבנתי את המידע נכון.. אתה מזמן את ה1300 הוא מביא לך מפלצת נוספת למגרש ואז אתה יכול להביא את המפלצת הלבנה. ממפלצת 1 עשית 3 מפלצות :O ד"א-שימו לב גם לזה שבפעם הראשונה נחשף שאחרי יוגיהו GX תהיה סדרה נוספת ליוגיהו בשם 5D . אני מניח שהדמות הראשית תשתמש במפלצות לבנות בדק :O

motios

New member
נחמד !

זה משהו חדש לגמרי, לא יצא סוג קלף חדש ליוגי-הו מאז שיצא המשחק ! אבל מצד שני זה נראה יותר מדי חזק, ישר לזמן 3 מפלצות ? אתה בטוח שלא מקריבים אותם כמו בפיוזן ? לפי ההסבר על הקלף זה לא מובן. בקשר לסדרה, טוב שיש עונה חדשה אהבתי את GX אבל מה הקשר לשם 5D ? אני יודע ש GX זה Generation X אבל מה זה 5D יש למישהו רעיון ?
ומה כל הקטע הזה אומר ? : Official Rule: New Experts Rule -> Master Rule Tribute Summon -> Advance Summon Costs (in total) -> Release לא הבנתי בכלל...
תודה על העדכון פרדי

impale

New member
תגובה

המידע לא סגור עדיין. כרגע לא כתוב שצריך להקריב כלום. אני רק מתרגם את המידע שקבלתי. לגבי שאר הדברים-אין לי מושג מה הם אמורים להיות. ו5D לפי מה שהבנתי זה פייב דרגונס-חמשת הדרקונים. כי העלילה תהיה מסביב ל5 קלפי דרקון נדירים מאוד אשר אחד מהם אמור להיות לדמות הראשית והוא יהיה הקלף אשר מוצג על הבוסטר "דואליסט גינסיס" שאמור למעשה להיות גם ההתחלה של מפלצות הטונר,גם של המפלצות הלבנות גם ההתחלה של סדרת הבוסטרים 600 וגם ההתחלה לסדרה יוגיהו 5D's ד"א הקלף יהיה "סטר-דאסט דרגון"

למעלה